Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat? Alfa-DH Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat? Alfa-DH Kft."— Előadás másolata:

1 Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat? Alfa-DH Kft.

2 Köszönjük, hogy velünk tölti a következő pár percet, hogy megismertessük rendszerünket, mellyel akár 0 azaz NULLA Ft-ra csökkentheti havi áramszámláját minimális befektetéssel! Zöldebb, élhetőbb jövőt kívánunk -és kínálunk- Önnek! Kellemes időtöltést!

3 Amiért megosztjuk Önnel ezt a bemutatót: ➲ Az áram díja egyre magasabb ➲ Ebből következik, az áramszámlánk is egyre magasabb ➲ Az áram díja mindig is emelkedni fog ➲ Ön is el tudná költeni azt a pénzt másra, amit eddig az áramszámlára fizetett ki? ➲ A villamos áram előállítása jelenleg környezetszennyező...Nekünk még jut.. és unokáinknak?

4 Hogyan spórolhatunk az áramon? ➲ Nem üzemeltetjük ott a világítást, ahol nem tartózkodunk ➲ Nem üzemeltetünk TV-t, rádiót, szórakoztató berendezéseket, ahol nem tartózkodunk ➲ Energiatakarékos izzókat használunk ➲ Minél jobb energiafogyasztási besorolásba tartozó, energiatakarékos nagyfogyasztókat használunk (mikrohullámú sütő, hűtő, fagyasztó, mosógép, stb)

5 Ha viszont ezen már mind túl vagyunk, de mégis magas még az áramszámla: ➲ Nem áramtalaníthatjuk a fagyasztót, hűtőszekrényt, ugye? ➲ Szórakozni, pihenni is csak kell:  Számítógép  TV  Rádió  Stb. ➲ Nem barlanglakók vagyunk, tehát világítani is csak kell.

6 Akkor mi a megoldás?

7 A Nap! ➲ Tudósaink már rég rájöttek, hogy a Nap energiájából elektromos áram állítható elő. ➲ Erre már a megfelelő eszközök is rendelkezésre állnak. ➲ Már csak el kell kezdeni használni ezen eszközöket!

8 Az eszköz erre: Hálózatba visszatápláló napelemes rendszer ➲ Rendszerelemek: 1.Napelem panelek 2.Védő berendezés 3.Hálózatba visszatápláló inverter 4.Oda-Vissza mérő óra 5.Villamos hálózat

9 Jó megoldás, ugye? Termeljünk vissza a villamos hálózatba elektromos áramot napelemes rendszer segítségével, és akár le is nullázhatjuk az áramszámlánkat. A termelést az áramszolgáltató egy oda-vissza mérő órával méri.

10 Ön megengedheti magának, hogy több millió Forintért napelemes kis-erőművet telepítsen? ➲ Megmutatjuk Önnek is a megoldást, hogy egy nagyon minimális befektetéssel saját napelemes rendszere lehessen ➲ Amellett, hogy saját napelemes rendszere lesz, egész addig még pénzt is kereshet rendszerünk továbbajánlásával ➲ Csak Önön múlik, hogy szeretné-e ezt kedvezőbb feltételekkel megoldani

11 Mi szükséges egy napelemes rendszer kialakításához? ➲ ~ 30 m 2 -nyi szabad terület (akár a tetőn) Ez 3 kW-nyi napelemnek elegendő hely, mely akár egy 15.000.- 20.000.- Ft-os áramszámla lenullázására alkalmas. ➲ Csatlakozási igénybejelentő => cégünk elkészíti Ön helyett, díjmentesen ➲ Csatlakozási tervdokumentáció az áramszolgáltató felé => cégünk elkészíti Ön helyett, díjmentesen ➲ Oda-vissza mérő óra kihelyezés: áramszolgáltató 3X16 A-ig díjmentesen cseréli ➲ Napelemes rendszer kivitelezése => cégünk díjmentesen elvégzi a Free-Energy programban résztvevőknek.

12 Ezért Ön: ➲ Kap egy 3 kW névleges teljesítményű napelemes háztartási méretű erőművet, mellyel akár a teljes áramszámláját lenullázhatja, illetve akár többlet termeléssel további előnyökhöz juthat. ➲ Díjmentes időszakos ellenőrzést, karbantartást. ➲ Egy lehetőséget, melyet ha kihasznál, minimális befektetéssel juthat hozzá egy ilyen nagyszerű eszközhöz. ➲ További jövedelemhez juthat egy-egy Ön által csatlakozott résztvevő után.

13 Mit kell ezért tennie? Mi az a csekély mértékű befektetés? ➲ Minimum egy vásárlási utalványt vásárolnia, amellyel együtt kap egy pozíciót is a Free-Energy rendszer bináris hálózatában, mellyel további jutalékok gyűlnek, és további pozíciók helyeződnek el. ➲ A csekély mértékű befektetés: 1 db vásárlási utalvány ára: 50 E Ft, melyet bármikor beválthat, így semmi kockázata nincs. ➲ Ha tovább is ajánlja rendszerünk, annál hamarabb juthat hozzá saját rendszeréhez, és a nagyobb jutalékokhoz! De ez nem kötelező a végcél eléréséhez. Lássuk a magyarázatot a további kockákon:

14 Ön vásárol egy vásárlási utalványt, melyet bármikor beválthat, így a kockázata=0 ➲ A vásárlási utalvány tulajdonosok részt vehetnek a Free-energy programban, így egy „pozíció” keletkezik a rendszerben. ➲ Ehhez a pozícióhoz mindig csak 2 pozíció csatlakozhat. Egy bal és egy jobb „láb” ➲ Ajánlója is csak 2 pozíciót tud elhelyezni a saját pozíciója mögé, így Ő is segíti Önt ➲ Az ajánló saját pozícióját az Ön meglévő pozíciójához kapcsolja ➲ Ezt nevezzük bináris rendszernek Ajánló egyik pozíciója Ön egyik pozíciója További pozíciók Ajánló Következő pozíciója

15 A bináris rendszer jutalékai Bal láb és jobb lábjutalék 3-35.000.- Ft 8-815.000.- Ft 15-1530.000.- Ft 25-2580.000.- Ft 35-35150.000.- Ft 45-45NAPELEMES RENDSZER !!!

16 De ez még nem minden! ➲ Ismerje meg, és ajánlja tovább rendszerünket ismerőseinek, barátainak, és szerezzen ajánlói jutalékokat is. ➲ Ajánlói jutalékok kifizetése több szinten keresztül működik: Ha ajánlottja is tovább népszerűsíti rendszerünk, abból is jutaléka képződik. ➲ Két fajta jutalék, több szinten keresztül Nézzük az ajánlói szinteket:

17 Ajánlói jutalék szintek: Ajánlói szintJutalék 1. szint (direkt)2500.- Ft 2. szint2000.- Ft 3. szint1500.- Ft 4. szint1000.- Ft 5. szint500.- Ft 6. szint300.- Ft 7. szint200.- Ft

18 Nem hangzik rosszul, ugye? ➲ Számoljunk egy kicsit. Ha csak 5 ismerősét érdekli a lehetőség, és nekik is 5 ismerősét, az már azt jelenti, hogy:  5x2500= 12.500.- Ft  5x5x2000=50.000.- Ft ➲ Egy vásárlási utalvány ára már bőven meg is térült. ➲ És ez csak az ajánlói jutalék, ebben a példában nem is számoltunk még a bináris rendszer jutalékaival, aminél a FŐ cél a kiépített hálózatba visszatápláló napelemes rendszer, de addig is egyre magasabb összegek gyűlnek a rendszerben. Hogy tetszik Önnek a Free-Energy program?

19 Mi történik, ha megvan a 45-45 pozíció? ➲ Ha él a döntési jogával, akkor lemondhat a napelemes rendszerről, és egyszeri, 1.000.000.- Ft-os jutalékban részesül. ➲ Amennyiben ezt nem kéri, úgy cégünk kiépíti Önnek DÍJMENTESEN a hálózatba tápláló napelemes rendszert, és elkészíti az ehhez szükséges dokumentációkat ➲ A kiépítést követően meghatározott ideig, de maximum 7 évig (3-7 év, ezt meghatározza az éppen aktuális kampány akció) bérleti díjat fizet, melynek összege: 5.000.- Ft, amely összeg maximum az infláció mértékével növekedhet. Ezt akár a rendszer tovább ajánlásával szerzett jutalékból is fizetheti. ➲ Az utolsó bérleti díj befizetése után a napelemes rendszer tulajdonjoga Önre száll automatikusan.

20 A hálózat többi tagja is jól jár, ha kitermelődik egy napelemes rendszer: ➲ Amikor egy tagnál megvan a 45-45 aktív pozíció, akkor automatikusan elhelyeződik a bináris fában, a legszükségesebb helyre 3 db bónusz pozíció. Ez még közelebb hozhatja a cél elérését. ➲ A bérleti díjak összege amint eléri az egy vásárlási utalvány összegét (50 E Ft) azonnal újabb 1 db bónusz pozíció kerül be a bináris fába.

21 Döntsön mielőbb, és használja ki a rendszer adta lehetőségeket! Regisztráljon még ma! Kérje meg ajánlóját, hogy most regisztrálja be a rendszerbe.

22 Vásároljon akár több vásárlási utalványt! ➲ Akármennyi vásárlási utalványt vásárolhat, és sokszorosan kihasználhatja ennek előnyét. ➲ A továbbiakat, felmerülő kérdéseit beszélje át még MOST ajánlójával. ➲ Bármilyen egyéb kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén.

23 Köszönjük, hogy végignézte bemutatónkat, és megismerkedett ezzel a nagyszerű lehetőséggel!


Letölteni ppt "Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat? Alfa-DH Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések