Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Partnereivel együttműködve a Parker sikerrel javítja termelékenységüket és fokozza nyereségüket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Partnereivel együttműködve a Parker sikerrel javítja termelékenységüket és fokozza nyereségüket."— Előadás másolata:

1

2 Partnereivel együttműködve a Parker sikerrel javítja termelékenységüket és fokozza nyereségüket.

3 Egyedi megoldások a világ legnagyobb műszaki kihívásaira A műszaki kihívásoknak való megfelelőség ébren tartja bennünk az innováció iránti vágyat, ami a cég jövője szempontjából elengedhetetlenül fontos. SzállításVízEnergiaHadiiparKörnyezetInfrastruktúraEgészségügyÉlelmiszerek

4 Parker Hannifin Corporation A Parker mindenhol megtalálható, ahol mozgás van. Magas szintű mérnöki tudást képviselő termékeink és rendszereink az egész világon nyereséges és termelékeny megoldásokat biztosítanak a mozgató elemek, valamint a folyadékok és gázok kezelése terén. RepülőgépiparLégkondicionálókElektromechanikus berendezések Szűrőrendszer Folyadék- és gázkezelés Hidraulikus berendezések Pneumatikus berendezések FolyamatvezérlésTömítések és védőrendszerek

5 Stratégia A Parker szigorú és következetes üzletstratégiája (Win Strategy) 2001 óta segíti nemzetközi szinten a vállalat igényeknek megfelelő átformálását és a tevékenységek színvonalának emelését. Sikerünk titka tehetséges és feltörekvő munkatársainkban rejlik, akik egyúttal stratégiánk alappillérei is.

6 A cég története Nagyszerű vállalatunk közel 100 éves története kiváló példája a technológiai változásoknak. Az 1918-ban alapított Parker Appliance Company vállalat Parker Hannifin Corporation vállalatcsoporttá fejlődése az üzleti evolúció és az innováció fejlődésének iskolapéldája. Meggyőződésünk, hogy a növekedés záloga a Parker által eddig mindig nagyra tartott kiválóság és tisztességes üzletmenet.

7 Vállalati kultúránk Központi értékeink: Sikerorientált vállalati kultúra, eltökélt munkaerő, megbecsült ügyfelek és aktív vezetés. A Parker vállalati kultúrájának gerincét kifinomult erkölcsi elvek mentén dolgozó, elhivatott és tehetséges munkatársak alkotják. Nagy erőkkel támogatjuk a befogadó vállalati kultúrát, amely munkatársaink sokszínűségét és eltérő gondolatvilágát kiaknázva segíti elő az innovatív gondolkodást és a problémamegoldást.

8 Innováció Lehet, hogy termékeinkre pillantva első gondolata nem a háttérben húzódó műszaki tudás és befektetett energia lesz, azonban a mindennapi életben szinte minden, ami mozog, a kezünk nyomát viseli. A Winovation üzletpolitika egyik alapvető vonása, hogy a Parker közös erőfeszítéseinek köszönhetően a hangsúly az úttörő, a piacon újonnan megjelenő termékek és rendszerek fejlesztésén van, miáltal nagyobb értéket képviselő megoldásokkal segíthetjük ügyfeleink munkáját.

9 Fenntarthatóság Technológiai tapasztalataink és teljesítőképességünk stratégiai szempontok alapján való vizsgálata mindannyiunk számára fenntarthatóbb jövőt eredményez. Munkatársaink szaktudása és az átgondolt erőforrás-felhasználás iránti elhivatottsága az egész világon hangsúlyossá teszi a vállalat által a helyi környezetre gyakorolt előnyös hatásokat.

10 Viszonteladói hálózatán keresztül a Parker 104 országban van jelen.

11 Nemzetközi jelenlét A Parker 48 országban működő, közel 140 egységből és 300 gyártóüzemből álló hálózatában 60 000-en dolgoznak. A világszerte 13 000 helyszínen működő, felülmúlhatatlan disztribútori hálózatunk tovább erősíti nemzetközi jelenlétünket.

12 Az értékrend fontossága A Parker soha nem vált volna sikeres és nemzetközileg elismert vállalattá, ha elhivatott és hivatástudattól hajtott munkatársaink nem mindig a Parker stabil értékrendje szerint jártak volna el. A Parker minden lépését a becsület, a tisztesség és az etikus viselkedés íratlan szabályai határozzák meg.

13 Munkatársaink A Parker szerint a sikerhez elengedhetetlenül fontos a személyi fejlődés és a karriercélok teljesülése. A felkészült és eredményorientált vállalat stabil fejlődési lehetőségeket kínál a különféle háttérrel és elképzelésekkel rendelkező, tehetséges munkavállalóknak.

14 Erőforrásainkat egyesítve tovább bővíthetjük az innovatív technológia lehetőségeit.

15 Fenntartható fejlődés Cégünk története során most vagyunk a legelőnyösebb helyzetben ahhoz, hogy megküzdjünk a gazdasági válság hatására létrejövő kihívásokkal, és a jövő nemzedékei számára is fenntartható növekedési folyamatokat alapozzunk meg. Nettó értékesítés Millió dollár

16 Parker Hannifin – EMEA-központ Etoy, Svájc Parker Hannifin – ázsiai és csendes-óceáni központ Kowloon, Hongkong Parker Hannifin – latin-amerikai központ Sao Jose dos Campos, Brazília Parker Hannifin – nemzetközi központ Cleveland, Ohio, Egyesült Államok

17 A Parker a mozgató- és vezérlőelemek vezető nemzetközi gyártójaként hatékony termelékenységjavító és profitnövelő megoldásokat nyújt ügyfeleinek. A Parker márka üzenete


Letölteni ppt "Partnereivel együttműködve a Parker sikerrel javítja termelékenységüket és fokozza nyereségüket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések