Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje 2007. február www.europe-center.org.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje 2007. február www.europe-center.org."— Előadás másolata:

1 A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje február

2 Európa Centrum

3 Miért van szükség az Európa Centrumra?
Európa Centrum: alapok Miért van szükség az Európa Centrumra? „Az EC célja, hogy összekapcsolja a nemzetközi központjainkat és csoportjainkat, a Gyémánt Út élő átadását kínálja, mint egy erőközpont mindenki számára világszerte .” Láma Ole Nydahl Az Európa Centrum a saját helyünk lesz: egy hely, ahol centrumaink, országaink és aktivitásunk nemzetközileg összekapcsolódik maradandó erőteret hoz létre, egy hely, ahol képviselni tudjuk magunkat a modern társadalomban egy hely, ami megőrzi az átadási vonalat.

4 Hogyan fogjuk használni az Európa Centrumot?
Európa Centrum: alapok Hogyan fogjuk használni az Európa Centrumot? A hely a következőket kínálja: nemzetközi kurzusok (mint Kassel, és még nagyobbak), meditáció, tanítások és események, egy otthon a barátainknak a világ minden részéről, hogy találkozzanak, inspirálják egymást és megosszák a fejlődést, lehetőséget biztosít nemzetközi találkozókra, utazó- tanítók összejövetelire és más projektekre, egy hely hosszú és rövid elvonulásokra, tanulmányi kurzusok, könyvtár, archívum Dharma Café stb.

5 Európa Centrum projekt: Dél-Bajorország
Helyszín Dél-Bajorország, nem messze az osztrák-svájci határtól kevesebb mint 2 óra a müncheni reptértől éppen Európa szívében

6 Európa Centrum projekt: helyszín és távolságok
Az EC autóval kevesebb mint 2 óra a müncheni reptértől, kb. 70 km Friedrichshafen repterétől. A legközelebbi város IC-vel megközelíthető. Koppenhága Szt. Pétervár Riga Moszkva London Hamburg 7h Berlin 6,5h Brüsszel 7h Varsó 12h Prága 5h Párizs 5h Kijev München (reptér) 2h Zürich 2h Bécs 6h Budapest 8h Graz 5,5h Milano 4h Bukarest Róma Szófia Karma Gön Berchen Ling

7 Miért Németországban van az Európa Centrum?
Európa Centrum: alapok Miért Németországban van az Európa Centrum? Láma Ole különböző okok miatt választotta ki a helyszínt: egy közép-európai ország jó közlekedési feltételek jól kiépített internethálózat, ahol a kommunikáció nagyon egyszerű. „Megbecsülésünk jele is: Bár az évek alatt az aktivitás és az anyagi segítség egyre nagyobb mértékben jött minden országból, mégis a német nyelvű tanítványaim és barátaim vállán volt folyamatosan a legnagyobb súly. Nélkülük sokan nem találkozhattak volna a tanításokkal. Szóval úgy gondolom, hogy ebből természetesen adódik, hogy Németország ez a hely.” Láma Ole Nydahl

8 Európa Centrum: adatok
A föld • a hely kb. 850 méterrel van a tengerszint felett • kb. 5 x nagyobb Kasselnél • majdnem 50 hektár ( m2) • egyharmad szabad terület/kétharmad erdő és vad természet Minden lehetőségünk megvan a jövőbeli fejlődésre.

9 Európa Centrum: adatok
Épületek: • egy központi épület (1200 m2), • egy kisebb ház (700 m2), • egy pajta (1500 m2 két emeleten), • egy 4. ház építését tervezzük. A legközelebbi szomszédaink 750 méterre vannak, és a legközelebbi város 3 km.

10 Európa Centrum Kassel

11 Európa Centrum Európa Centrum Kassel

12 Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg

13 Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg Budapest

14 Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg Budapest EC
Az EC területe és épületei összehasonlítva más ismert központokkal Hamburg Budapest EC

15 Európa Centrum „Megtaláltuk!“

16 Európa Centrum

17 Európa Centrum

18 Európa Centrum

19 Európa Centrum

20 Európa Centrum

21 Európa Centrum

22 Európa Centrum

23 Európa Centrum

24 Európa Centrum

25 Európa Centrum: jövőbeli tervek

26 Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány
Hogyan vehetsz részt a vízióban?

27 Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány
Legyél része a világméretű gyűjtésnek! „A régi, hagyományos stílusban szeretnénk megvenni, azaz adósság nélkül. Így végül, az egyenlegünk mindig pozitív marad” (Láma Ole Nydahl) Az erőnk a számokban rejlik, azaz abban, hogy ennyire sokan vagyunk. A világméretű Gyémánt Út szangha segíteni fog, hogy megszerezzük a fennmaradó összeget. Átlagban ez azt jelenti, hogy 6000 barátunk 500 eurót ad fejenként.

28 Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány
Mennyi pénzre van szükségünk? eurót kell kifizetnünk óta már eurót gyűjtöttünk össze. A fő kommunikációs csatornánkon, és láthatjátok a felajánlások növekedését napi szinten. A határidőnk a Tibeti Újévtől számítva 3 hónap, azaz május 18. Ennek a világméretű törekvésnek az a célja, hogy mindenki a központjainkból tudjon kapcsolódni az EC víziójához. Mindenki támogatására számítunk!

29 Európa Centrum: finanszírozás
Hogyan gyűjtsünk pénzt a központjainkban, régióinkban és országainkban? egyéni pénzfelajánlások, tűzzetek ki egy célösszeget, amit mindenki hajlandó elérni (pl. 100 ember x 500 euro = euró 3 hónapon belül), személyi kölcsönök (Hamburgi modell), árusítás (pólók, stb.), aukciók és tombolák, A kreatív szabadság rajtad és az országodon múlik. Élvezzük, hogy egy igazán jelentőségteljes dologban vehetünk részt!

30 Európa Centrum: finanszírozás
Picture of streaming I asked Európa Centrum: finanszírozás Hogyan legyünk naprakészek? • A következő hetekben minden szombaton Láma Ole élő, internetes közvetítést fog adni, • meditációs hétvégéken és EC- eseményeken a Gyémánt Út centrumokban, • rendszeres -ek és hírlevél az EC Team-től • illetve bármilyen ötlet, esemény, hozzájárulás, amit centrumotok, régiótok, országotok kitalál! 

31 Európa Centrum: finanszírozás
Hogyan tudunk pénzt utalni? Ha támogatni szeretnéd felajánlásoddal az Európa Centrumot, akkor azt megteheted közvetlenül a meditációs központjainkban, vagy választhatod a banki átutalás egyszerű formáját is. Bank neve: UniCredit Bank Hungary Zrt. Kedvezményezett neve: Gyémánt Út Buddhista Közösség Bankszámlaszám: Közlemény: Adomány

32 »Ez egy hatalmas vízió, egy nagy feladat mindannyiunk számára«
Láma Ole Nydahl


Letölteni ppt "A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje 2007. február www.europe-center.org."

Hasonló előadás


Google Hirdetések