Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt! .

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt! ."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt!

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

5 Jézus visszajön, mindíg készen várjuk Őt. 3x Halleluja. Halleluja
Jézus visszajön,     mindíg készen várjuk Őt!   3x    Halleluja! Halleluja!     és készen várjuk Őt! Eljön a Király,     minden szem meglátja Őt! 3x    Halleluja! Halleluja!     És mind meglátja Őt!

6 Zengjünk háladalt. boldog szívvel áldjuk Őt. 3x Halleluja. Halleluja
Zengjünk háladalt!     boldog szívvel áldjuk Őt!  3x    Halleluja! Halleluja!     És újra áldjuk Őt! Jézus visszajön,     mindig készen várjuk Őt!   3x    Halleluja! Halleluja!     Készen várjuk Őt!

7 Szép hajnal csillag Jézus ragyogj fel,
Teljék meg szívünk tiszta fényeddel Adventi csendben téged várunk Jöjj, Urunk Jézus maradj nálunk. Adj erőt nékünk vinni szerteszét Irgalmad fényét! Tűnjék a sötét! Ádventi csendben téged várunk. Jöjj, Urunk Jézus, maradj nálunk!

8

9

10

11

12

13

14

15 Vígan zengjetek citerák Jézus született,
Harsogjatok dob s trombiták Isten ember lett, Mária, ki őt hozta, szíve alatt hordozta, A Gábriel arkangyal ezt áldottnak mondta. Cifra pompás palotákat íme megvetett, Az istállót választotta , abban született, Kincset nem vár tőletek, csak tiszta szívet s lelket, Kívánja ő megadni az örök életet.

16 Örvend a menny vigad a föld eljövetelén,
Az angyalok, a pásztorok ő születésén, Glóriát énekelnek,: „Dicsőség az Istennek, Legyen békesség a földön az embereknek!”

17 Örvend a menny vigad a föld eljövetelén,
Az angyalok, a pásztorok ő születésén, Glóriát énekelnek,: „Dicsőség az Istennek, Legyen békesség a földön az embereknek!”


Letölteni ppt "Jó reggelt! ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések