Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nyíregyházi Vadaspark

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nyíregyházi Vadaspark"— Előadás másolata:

1 Nyíregyházi Vadaspark

2 Kirándulásunk 3. napján A “nyíregyházi vadasparkba” látogattunk el, amely során különböző kontinensről származó állatot láthattunk. A vadasparkban az állatok élőhelyeik szerint voltak csoportosítva. Különböző “kontinensekre” térkép segítségével juthattunk el. A látogatás során sok elképesztő dolgot láthattunk, mi vidéki diákok ritkán részesülünk ilyen látványban, mivel a környékünkön elég szegényes az állatkertek állatállománya.

3 Néhány információ a vadasparkról
A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re, a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak. Cím:4431 Sóstófürdő, Sóstói út A vadaspark az év minden napján nyitva van. Az Állatpark 35 hektárnyi területét nehéz bejárni a csöppnyi lábakon, így nagy segítség a családoknak a kölcsönözhető nyitható ajtajú zöld kiskocsi. A vadaspark területén lehetőségünk nyílik különböző állatbemutatók megtekintésére.

4 A nyíregyházi vadaspark térképe jelmagyarázattal

5 Európa

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Az egyik produkciós fóka

16 A bemutatóban látható állatok apró-pici töredékek a vadaspark
állatállományából. Nagyon sok időbe telt bejárni az egész vadasparkot, de voltak fagyizók és éttermek ahol lehetett pihenni és ebédelni. Voltak olyan megállok ahol lehetett ötletes ajándékokat vásárolni emlékül. Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen a túrán, mert felejthetetlen élményre tettünk szert.


Letölteni ppt "Nyíregyházi Vadaspark"

Hasonló előadás


Google Hirdetések