Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dokumentumok címek listája és telefonszámok (MOST!)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dokumentumok címek listája és telefonszámok (MOST!)"— Előadás másolata:

1

2 Dokumentumok E-mail címek listája és telefonszámok (MOST!)
Tankönyvigénylőlap (kérdőív ben, Igénylőlap tanulói tankönyv- támogatáshoz ( Kollégiumi jelentkezési lap ( Meghívók a klubdélutánra ( ben, Kérdőív a második nyelvi jelentkezéssel kapcsolatban (e- mailben és tbg.hu) Szekrényigénylő lap ( ben) Tanulói adatlap (kérdőív ben) Nyilatkozat az étkezési szándékról és a kedvezményekről (

3 Gólyatábor 2017. A 0001, a 0002, a 0003 és a 0004 tanulmányi területre felvett tanulók nem mennek gólyatáborba. 2018 nyarán a teljes 9. évfolyammal együtt az osztályközösség kialakítása a cél

4 Tankönyvrendelés A tankönyvigénylés online kérdőíves formában.
Határidő: június 9. Aláírás (a szülő és a tanuló): a beiratkozáskor: június 23-án. 15 ezer forintos keret: történelematlasz nincs (kivéve az ingyeneseknek). megvásárolható: webshop.kello.hu (CR-0082)

5 Tankönyvrendelés Megszűnt az iskolai visszáru! A szülő élhet elállási jogával szeptember 15-ig. Visszaküldheti: KELLO, 2225 Üllő, Zöldmező u a diákok adatainak ellenőrzése a tankönyvrendelés követése online fizetési lehetőség

6 Tankönyvrendelés A fizetés módjai: online átutalással postán A számlákat augusztus 22. és 31. között küldik ki az iskolákba. Pótrendelés: augusztus 22. és szeptember 15. között. Ingyenes tankönyv Igénylőlap leadása június 9-ig személyesen a könyvtárban vagy A kedvezményre jogosító igazolásokat is!

7 Jogosultság Három vagy többgyermekes családok (családi pótlékról szóló igazolás) Tartósan beteg gyermekek részére (szakorvos által kiállított igazolás vagy magasabb összegű csp. folyósításáról szóló igazolás) Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak részére (határozat szükséges) Sajátos nevelési igényű tanuló (szakértői bizottság véleménye) nagykorú tanuló aki saját jogán iskoláztatási támogatásra jogosult (határozat)

8 9. NYAB: Csortos Csaba, Merczné Erdős Mária
A csoport betűjele Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv A (0001.) 1+4 évfolyam: matematika-történelem angol olasz francia német B (0002.) matematika-fizika

9 9. NYCD: Rick Péter, Soltész András
A csoport betűjele Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv C (0003.) 1+4 évfolyamos magyar-történelem angol olasz francia német D (0004.) biológia-kémia

10 MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM
A NYEK 9. NY/AB MATEMATIKA-FIZIKA 17 MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM A OF 9. NY/CD BILÓGIA-KÉMIA 17 MAGYAR-TÖRTÉNELEM A OF LÉTSZÁM TAGOZATNEVEK CÉLNYELV VÁLTOZIK AZ OSZTÁLYFŐNÖKI RENDSZER

11 MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM
Nyelvek a NYEK-en HA1 HA2 KHA1 KHA2 15 9. NY/AB 9. NY/CD 17 17 17 17 MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM MATEMATIKA-FIZIKA MAGYAR-TÖRTÉNELEM BIOLÓGIA-KÉMIA NÍVÓCSOPORTOK NINCS KEZDŐ CSOPORT CÉLNYELVBŐL SZÓBELI FELVÉTELI N F O 5 A A A A M M M M

12 Óraszámok a NYEK-en 9. NY/AB 9. NY/CD 15 15 15 15 CÉLNYELV NÍVÓCSOPORTOKBAN 5 5 5 5 2 NÉMET, 1 OLASZ, 1 FRANCIA VEGYES 1 1 1 1 KÉPESSÉGFEJLESZTÉS 1 1 1 1 KÉPESSÉGFEJLESZTÉS 2 2 2 2 INFORMATIKA OSZTÁLYFŐNÖKI 1 5 TESTNEVELÉS

13 Miért csak fél osztály egy NYEK-es csoport?
9. NY/AB 9. NY/CD A B C D 17 A M 17 A M MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM 17 A M OF MATEMATIKA-FIZIKA 17 N M MATEMATIKA-FIZIKA 17 A M OF MAGYAR-TÖRTÉNELEM 17 A M OF BIOLÓGIA-KÉMIA 17 A M MAGYAR-TÖRTÉNELEM 17 N M BIOLÓGIA-KÉMIA MATEMATIKA-TÖRTÉNELEM OF

14 Nyelvek ELSŐ NYELV HELYETT CÉLNYELV A NYEK-EN AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK NYELV FOGALMÁNAK NINCS JELENTŐSÉGE. 9. 10. 11. 12. EGYIK NYELV CSÖKKENŐ ÓRASZÁM összesen 17 5 5 4 3 MÁSIK NYELV NÖVEKVŐ ÓRASZÁM összesen 17 3+2 3 4 5

15 Emelt szintű tantárgyak
9. A: Füle Piroska A csoport kódja Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv 0005. 4 évfolyamos matematika-történelem angol vagy német olasz francia német (angol)

16 Emelt szintű tantárgyak
9. B: Gyenizse Zsuzsanna A csoport kódja Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv 0006. 4 évfolyamos matematika-fizika angol vagy német olasz francia német (angol)

17 Emelt szintű tantárgyak
9. C: Hoványi Dóra A csoport kódja Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv 0007. 4 évfolyamos magyar-történelem angol vagy német olasz francia német (angol)

18 Emelt szintű tantárgyak
9. D: Tóth Monika Katalin A csoport kódja Emelt szintű tantárgyak Tanulmányi területek 1. nyelv 2. nyelv 0008. 4 évfolyamos biológia-kémia angol vagy német olasz francia német

19 Nyelvek Az első nyelv a NYEK-en tanulóknak az angol. A négyévfolyamosoknak angol vagy német. A második nyelv kérhető: ben kérdőívet küldünk. (Visszaküldési határidő: május 22.) Választási lehetőség: német, olasz, francia (angol): kettőt jelöljenek meg! Aki nem jelzi az igényét, annak mi adjuk a második nyelvet. A besorolást a honlapon közzétesszük május 24-ig. Ez alapján kell tankönyvet rendelni!

20 Pedagógiai program, Házirend
A Pedagógiai program és a Házirend teljes szövege a oldalon a Dokumentumok rovatban elolvasható. Kérjük, gyermekükkel együtt szíveskedjenek azt tanulmányozni, megismerni, tudomásul venni. Javaslatot tenni változtatásra a tanulói jogviszony kezdete után lehet. A megismerés, tudomásulvétel tényét a beiratkozáskor aláírásukkal kérjük igazolni.

21 Csengetési rend Az iskolai közösségek minden évben elfogadják. A jelenlegi csengetési rend (nem biztos, hogy ősszel is ez lesz!):

22 Tankönyvrendelés A megadott címekre online kérdőívet küldünk ki. A visszaküldés határideje: június 9-én óráig. A beiratkozáskor a nyomtatott változat aláírandó.

23 Ünneplő Fehér ing/blúz, fekete nadrág/szoknya, valamint nyakkendő/kendő.

24 Testnevelés Lányoknak fehér póló + fekete nadrág (lehet rövid-, vagy melegítőnadrág), fiúknak fehér póló + sötétkék nadrág. Mindenkinek: fehér zokni + sportcipő Teleki-emblémával ellátott póló is viselhető, ez a beiratkozáskor megrendelhető a készítőktől, ára kb Ft. A póló az első tanítási napon vehető át.

25 2017. június 23-án (pénteken) 10 és 18 óra között.
Beiratkozás 2017. június 23-án (pénteken) 10 és 18 óra között. Bejelentkezés a honlapon lehetséges:

26 A beiratkozáshoz szükséges iratok
általános iskolai bizonyítvány személyi igazolvány lakcímkártya az okmányiroda által kiállított adatlap másolata a diákigazolvány igényléshez TAJ adóazonosító jel oktatási azonosító digitális fénykép

27 Befizetések diákigazolvány igénylés díja: 0 Ft Nagyon szépen kérjük:
szervizdíj éves összege: Ft Egyéni döntés alapján: gólyatábor teljes összege: Ft (kedvezményes: Ft, csak !) aláírt szülői nyilatkozat a részvételi szándékról Teleki emblémás póló, nyakkendő, sál: kb Ft

28 Öltözőszekrény A MetaloBox Kft. biztosítja. 30 cm x 50 cm x 90 cm.
Kabát + táska + tornaruha + könyv tárolására. Biztonságos, hegesztett porfestett fém. Főkulcsos rendszer: egy kulcs a tanulónál, egy a titkárságon. Amennyiben a tanuló elveszíti a kulcsát, rendelt nyerskulcs alapján újat készíttetünk. Mesterkulcs az igazgatói irodában (ezzel végső esetben minden szekrény nyitható). Ára az első évben: Ft. (Fizetés beiratkozáskor.) Ára a második évtől: Ft.

29 Beiratkozás Beírathat: alapvetően a szülő, (a tanulót is szívesen látjuk, de ne egyedül jöjjön) meghatalmazással bárki, aki a 18. életévét betöltötte.

30 Nyilatkozatok A beiratkozáskor kérjük aláírni a Házirend és a Pedagógiai program tudomásulvételéről szóló nyilatkozatot, valamint a tankönyvrendelést. Nyilatkozat a 9. évfolyam nyelvi előkészítőiről 20/2012. (VIII. 31.) EMMI Rendelete 14. § (3)

31 Beiratkozás Aki nem tud eljönni június 23-án, kérjük előre jelezze, és egyeztetünk új időpontot. Aki június 30-ig (péntekig) nem iratkozott be, és nem jelezte beiratkozási szándékát, azt töröljük a névsorból.

32 Elektronikus napló Az e-naplót és az ellenőrző könyvet párhuzamosan vezetjük. A szülői és a diák belépési kódokat az első szülői értekezleten kapják meg.

33 Diákigazolvány Minden tanuló köteles új diákigazolványt csináltatni.
Az igénylés díja: 0 Ft.

34 Igénylés 1. A fénykép és aláírás felvételét az okmányirodák végzik. Az ingyenes fényképezési szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi iratokat kell bemutatni az okmányirodában: születési anyakönyvi kivonat (amennyiben a tanuló nem rendelkezik személyi igazolvánnyal) és lakcímkártya vagy egyéb érvényes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél) és lakcímkártya

35 Igénylés A jogosult fényképes adatlapot kap az okmányirodai ügyintézőtől, ennek része a karakterből álló NEK azonosító. Az adatlap másolatát az igénylőnek kell megőriznie, az eredetit a beiratkozáskor kérjük leadni.

36 Ismerkedő klubdélután
Iskolánk régi hagyománya, hogy a nyolcadikosoknak a jelenlegi kilencedikesek tartanak ismerkedési klubdélutánt. Ennek időpontja: május vége, június eleje (lásd a honlapon, ben elküldjük a meghívót)

37 Mentesítések, kérelmek
Tantárgyi értékelés és minősítés alóli mentesítés szakértői bizottság véleménye alapján történhet. Felmentés, gyógytestnevelés: Szakorvosi lelettel kell jelentkezni az iskolaorvosnál. Az iskolaorvos javaslatot készít a felmentésre (kategóriák). Az intézményvezető határozata alapján mentesülhet csak a tanuló a tanórán való részvétel alól! Kérjük, a leleteket még nyáron szerezzék be!

38 Gyógytestnevelés A gyógytestnevelés helyben van (általában kedd délután), illetve a BVSC-uszodában. Akit az iskolaorvos gyógytestnevelésre utal, annak részére az kötelező (osztályzatot is kap).

39 Közösségi szolgálat Kötelező az 50 óra közösségi szolgálat.
Arányosan elosztva 3 vagy 4 év alatt.

40 Kollégium Saját kollégiummal nem rendelkezünk, de kapcsolatban állunk közeli kollégiumokkal: Mogyoródi út, Cházár András utca. Az igénylőlapokat, kérjük, minél előbb szíveskedjenek eljuttatni az osztályfőnököknek.

41 Étkezés Iskolánkban ebédelési lehetőség van.
Árak, befizetési határidők a honlapon! Felelős: Gábor Annamária

42 Étkezés 50 %-os kedvezmény jár:
Három vagy többgyermekes családok – erről a nyomtatványt a befizetéskor a szülő tölti ki. Tartósan beteg gyermekek részére (szakorvos által kiállított igazolás szükséges) Rendkívüli gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak részére (határozat szükséges)

43 Iskolánk mellett alapítvány működik
Iskolánk mellett alapítvány működik. Fő feladata az iskolai élet támogatása, tanulók segítése, tanulmányi ösztöndíjak, kirándulások támogatása, fénymásoló üzemeltetése. Kérjük, adója 1 %-ával szíveskedjék az alapítvány munkáját segíteni. Adószám:

44 Fontos időpontok Gólyatábor: 2017. augusztus 28-30. (hétfő-szerda)
A tanévnyitó: 2017. szeptember (megjelenés ünneplőruhában). Az első szülői értekezlet: 2017. szeptember 6. (szerda) 17.00 Az osztálykirándulás: 2018 tavaszán A gólyabál: 2017. szeptember 29. (péntek) (változhat!)

45 A dokumentumok még egyszer
címek listája és telefonszámok (MOST!) Tudnivalók a tankönyvellátásról ( Tankönyvigénylőlap (kérdőív ben, Igénylőlap tanulói tankönyv-támogatáshoz ( Nyilatkozat a gólyatáborral kapcsolatban (csak ! , Kollégiumi jelentkezési lap ( Meghívók a klubdélutánra ( ben, Kérdőív a második nyelvi jelentkezéssel kapcsolatban ( ben és ( Szekrényigénylő lap ( ben) Tanulói adatlap ( ben) Nyilatkozat étkezésről és kedvezményekről (

46 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Dokumentumok címek listája és telefonszámok (MOST!)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések