Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva"— Előadás másolata:

1 eTailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva (iarva@lenovo.com)

2 2 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. A Lenovo VIBE Shot eTailer Kit tartalma: Prezentáció −Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) −Képes ismertető −Videó linkek Termék és életmód képek

3 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

4 4 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés A kamera, amit imád, a telefon, amire szüksége van. Kapja el a pillanatot, alkosson és ossza meg a pillanatait. A Lenovo VIBE Shot egy olyan okostelefon, amit imádni fog, és úgy működik, mint egy fényképezőgép. 16 megapixeles hátlapi kamerával, manuális exponáló gombbal, OIS és IR autófókusszal felszerelve, a VIBE Shot minden alkalommal tökéletes képet készít. Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

5 5 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  Kiváló kamera infravörös autófókusszal  Manuális exponáló gomb, fotó-javító kiegészítők  Optikai képstabilizáló, alacsonyfényű szenzor  Fantasztikus nagyfelbontású kijelző, erős processzor  Hatalmas tárhely és memória, gyors internetkapcsolat  Elérhető kárminvörös, gyöngy fehér és grafitszürke színekben Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

6 6 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 16 megapixeles hátlapi kamera A VIBE SHOT-ot hat darabos moduláris lencsékkel felszerelt 16 megapixeles kamerával, valamint 16:9 BSI alacsonyfényű szenzorral és optikai képstabilizálóval szerelték. 2 Háromszínű vaku Magasabb CRI értékkel a háromszínű vaku segítségével sokkal természetesebb fényképek készíthetők. 3 Manuális exponáló gomb és IR fókusz A manuális exponáló gombnak köszönhetően, ami másodpercek alatt felébreszti a kameráját az IR autófókusz kétszer gyorsabban reagál, mint a standard. A VIBE Shot mindig fókuszál, minden képkockán és minden pillanatban. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

7 7 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 4 Okos, innovatív és szórakoztató Csempésszen vidámságot a fotóiba! A VIBE Shot segítségével úgy fotózhat akár egy profi akármilyen forgatókönyvvel, a panoráma szelfi funkció pedig úgy működik, akár egy virtuális szelfibot. Lehetővé teszi, hogy három különálló fotó témáját egy képre zsúfolja rá, így sokkal több ember elfér a szelfijén. 5 Kettős felvételi módok Pillanatok alatt tud váltani Pro és Auto felvételi módok között. Válassza a Pro módot, ha manuális kontrollt szeretne vagy váltson Auto módra és hagyja a VIBE Shot-ot dönteni. 6 Erőteljes teljesítmény 64 bites, nyolcmagos Qualcomm® Snapdragon™ processzorral, 3GB RAM-mal és 32 GB beépített memóriával a VIBE Shot teljesítménye nem okozhat csalódást. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

8 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

9 9 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termék hero fotó Ez a elsődleges termékfotó, ami mutatja a Lenovo VIBE Shot összképét és kialakítását, jól láthatóan a kamerával.

10 10 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Termék hero fotó- jellemző Ez a másodlagos termékfotó, ami mutatja a különleges kamerát a háromszínű vakuval a Lenovo Shot telefon hátlapján. Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint.

11 11 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Szituációs termékfotó Mutatja a terméket egy adott szituációban vagy helyszínen.

12 12 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - életmód Használat közben mutatja a terméket, így segít a vásárlóknak a méret és a forma érzékeltetésével

13 13 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Mintafotó Mutatja, hogy a Lenovo VIBE Shot kamerája milyen csodálatos fotókat tud készíteni.

14 14 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Az alábbi linken, a Lenovo Galériában még több fotó elérhető. http://bit.ly/1TH59I4

15 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Videók

16 16 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Videók Termékbemutató videók Lenovo VIBE Shot Termékbemutató: https://www.youtube.com/watch?v=PMOnHBG5ESg Közösségi videók VIBE Anyával: https://www.youtube.com/watch?v=TZfz_CTnXaI Lenovo VIBE Shot / TVC Videó #1 DIY Kontúrozóval #2 DIY Rúzzsal #3 DIY Szitával #4 DIY Ékszerekkel #5 DIY Esernyővel #6 DIY Panoráma Szelfi #7 DIY Akciókép #8 DIY Könnyű Graffiti Használja a Lenovo Videó eszközöket a Lenovo termékek jobb és mélyebb megértésének elősegítésére.

17


Letölteni ppt "ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva"

Hasonló előadás


Google Hirdetések