Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen."— Előadás másolata:

1 Márk és Németország

2 Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen csodaszép volt, hatalmas erdők ahova minden nap elmentünk.

3 Nem is lenne szép Németország egy kis kirándulás nélkül.

4 Mi egy szállodában voltunk, amely Hotel Rennsteig nevet kapta, szép volt szinte semmi baj nem volt vele, de minden jóban van valami rossz. Az étel finom volt, csak annyi hogy valamiért barnamártás volt barnamártással. De a szabadnapokat még a szállodában is el lehetett tölteni, mert volt teke,meg konditerem.

5 A szobák szépek voltak némi kisebb hibával.

6 Volt Wellness, amely tetszett csak az a baj, hogy át kellett sétálni mert egy másik épületben volt. Igazából ezzel semmi baj nem volt csak az, hogy mikor hideg volt és majd lefagytunk mire átértünk.

7 Munka előtt még egy kis pihi.

8 Munka közbeni szorgos takarítás melyet majdnem minden nap meg kellett csinálni, de jól elvoltunk mindig.

9 És persze ki ne hagyjuk a mellettünk lévő kisboltot aminek nagyon örültünk, hogy ott volt.

10 Ennyi lett volna az én kis diám, köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések