Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Nem lehet ma egyedül senki, Az angyalok vigyáznak, ránk. A szeretet itt van, és bekopogtat majd Neked is a szíved ajtaján. Itt vagyok én is átölellek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Nem lehet ma egyedül senki, Az angyalok vigyáznak, ránk. A szeretet itt van, és bekopogtat majd Neked is a szíved ajtaján. Itt vagyok én is átölellek,"— Előadás másolata:

1

2 „Nem lehet ma egyedül senki, Az angyalok vigyáznak, ránk. A szeretet itt van, és bekopogtat majd Neked is a szíved ajtaján. Itt vagyok én is átölellek, ha elfogadod, engedj közel! Vigyázok rád, és veled leszek, majd amíg csak élsz” (Szent karácsony eljött…)

3 A Pecöli Gróf Erdődy Ferenc Tagiskola tanítói és tanulói sok szeretettel meghívják Önt és kedves családját 2015. december 17-én (csütörtökön) 16:30 órakor, az iskola aulájában tartandó SZENT KARÁCSONY ünnepi műsorra. Akik széppé teszik az ünnepet: Szólót énekel: az iskola tanulói Süle Kíra 3. osztályos tanuló Vider Roxána 5. osztályos tanuló A tanulókat szintetizátoron kíséri:Vámos-Serman Ildikó tanítónő A tanulókat felkészítette:Süle Miklósné tagintézmény-vezető Czibók Attiláné tanítónő Kiss-Pálné Czinege Anikó Kovács Katalin tanítónő Szabóné Pintér Tünde tanítónő

4


Letölteni ppt "„Nem lehet ma egyedül senki, Az angyalok vigyáznak, ránk. A szeretet itt van, és bekopogtat majd Neked is a szíved ajtaján. Itt vagyok én is átölellek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések