Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Communication with Patients Ez a termék kategória több olyan kommunikációs felületet takar, amelyek bizonyítottan a leghatékonyabb betegtájékoztató rendszerek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Communication with Patients Ez a termék kategória több olyan kommunikációs felületet takar, amelyek bizonyítottan a leghatékonyabb betegtájékoztató rendszerek."— Előadás másolata:

1 Communication with Patients Ez a termék kategória több olyan kommunikációs felületet takar, amelyek bizonyítottan a leghatékonyabb betegtájékoztató rendszerek közé tartoznak. (Sonda Ipsos felmérés)(Sonda Ipsos felmérés) Várótermi szórólap/ plakát Sorszámkártya rendszer

2 Várótermi szórólap/plakát Várótermi szórólap és poszter kihelyezés az IDS saját, erre a célra szolgáló tartóiba. Ez a szolgáltatásunk az első volt és a mai napig az egyik legfontosabb és legnépszerűbb lába az IDS-nek. Ügyfeleink azért kedvelik, mert: 12 munkanap alatt érjük el a háziorvosi praxisok felét, ez a lakosság 68%-át jelenti Havonta rendben tarjuk és frissítjük a tartalmakat Ezek hivatalosan, fenntartóval szerződött felületek, ezért az orvosok nem dobálják ki a szórólapokat és nem szedik le a posztereket, míg az illegális, „kalóz” anyagokat nem kedvelik.

3 Várótermi szórólap/plakát Aki valaha megfordult már rendelőben az találkozhatott a sorszámkártya rendszerünkkel. Ezt közel 900 orvosnál működik és azért hasznos információs felület, mert minimum fél órán keresztül a beteg kezében van, amíg várakozik. Hol láthatom a sorszámkártyákat az orvosi rendelőn belül? A sorszámkártyák egy nagyobb A/3 poszter elé vannak elhelyezve azonos vizuális és szöveges üzenettel, ezért nem csak a sorszámot tartó betegek olvashatják. Ki vállalja a sorszámkártyák gyártási költségét? A Sorszámkártya gyártási költségét az áraink tartalmazzák.


Letölteni ppt "Communication with Patients Ez a termék kategória több olyan kommunikációs felületet takar, amelyek bizonyítottan a leghatékonyabb betegtájékoztató rendszerek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések