Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Prezentáci ó. Miért Értékes erőforrásokat takarít meg Minimalizálja az ólom-sav akkumulátorok használatából adódó költségeket. Akár 100%- kal megnöveli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Prezentáci ó. Miért Értékes erőforrásokat takarít meg Minimalizálja az ólom-sav akkumulátorok használatából adódó költségeket. Akár 100%- kal megnöveli."— Előadás másolata:

1 Prezentáci ó

2 Miért Értékes erőforrásokat takarít meg Minimalizálja az ólom-sav akkumulátorok használatából adódó költségeket. Akár 100%- kal megnöveli az akkumulátor élettartamát, a kapacitást és a teljesítményt egyaránt növeli. Ennek köszönhetően a termék csökkenti az akkumulátor töltése közbeni energia- felhasználást, ezáltal segít megtakarítani a hulladékkezeléssel kapcsolatos költségeket és a hanyatló teljesítményű berendezésből adódó anyagi veszteséget. Védi a környezetet Az anyagi hasznot környezettudatos szemlélettel kapcsolja össze. Elejét veszi a korai akkumulátor-cserének és csökkenti az energia-felhasználást, miközben csökkenti a környezetbe jutó CO2-kibocsátást és ólomhulladékot. Ugyanakkor semmilyen új vegyszert nem ad az akkumulátorhoz, ami negatív hatással lehetne a környezetre. Egyszerű alkalmazás A folyadékot egyszerűen 6-12 havonta az akkumulátor elektrolitjához kell adni a típustól, üzemmódtól és a használat feltételeitől függően. Az alkalmazás nem technológia- vagy tőkeigényes, és közvetlen a vásárlónál történik. Megbízhatóan növeli a teljesítményt Egyszerűen megnöveli az akkumulátorok hatékonyságát, alkalmasságát és megbízhatóságát. Rendszeres alkalmazása kémiai úton optimalizálja az akkumulátor jellemzőit, hatékonyan megelőzve ezzel a kapacitás és az akkumulátor teljesítményének fokozatos csökkenését. Ez többszörösére növeli a megbízhatóságot és stabilizálja a működési időt az egyes akkumulátorok töltése közt.

3 Termék A PowerBatt Prevent jelenti az ideális eszközt az ólom-sav akkumulátorok élettartamának, megbízhatóságának és teljesítményének maximalizálásához, mint például: Hajtó Állandó Indító A bonyolult probléma egyszerű megoldást kíván: Az akkumulátor öregedését nagyban befolyásolja a szulfátosodás és a barna vezetőképes üledékesedés, ami hosszabb töltési időt, az akkumulátor csökkent kapacitását és élettartamát eredményezi, és akár a mechanizmus meghibásodását is okozhatja. A PowerBatt Prevent alkalmazása által megelőzheti ezeket a hatásokat, ugyanakkor visszafordíthatja a károkat és visszaállíthatja az akkumulátor eredeti jellemzőit. Vek batérie Kapacita batérieKapacita batérie Év Kapacitás Kapacitás Szabványos életciklus Életciklus a PowerBatt-tal

4 Hatások és garancia Eltünteti a kikristályosodott ólom-szulfát rétegeket Visszaállítja az elektródák aktív szerkezetét, és biztosítja az akkumulátor maximális kapacitását Csökkenti és deaktiválja a barna vezetőképes iszapot - ezáltal nem vezetővé alakítja azt Kiegyenlíti a cellák feszültségét és az elektrolitok sűrűségét Legalább 10%-kal növeli az akkumulátor kapacitását A kapacitást legalább 8 hónapig megtartja Legalább 50%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát A PowerBatt Prevent legfontosabb hatásai a kezelt akkumulátoron: Garantált minimálisan mérhető értékek a PowerBatt Prevent-tel kezelt akkumulátoron optimális feltételek mellett Általános eredmények a szabványaink követése mellett Egy jelenleg 50%-os kapacitású akkumulátor kapacitását akár 80%-osra növeli. A kapacitást megtartja 12 hónapig Termékeink rendszeres használatával az akkumulátor élettartama 100%-kal meghosszabbodik

5 Egyedülálló, szabadalmazott és bizonyított technológia vevőink szerint Kihívások Eltávolítja a kemény szulfát-lerakódást Megnöveli az akkumulátor lemezek felületét Eltünteti a barna iszapot

6 Alkalmazás és megtakarítások A PowerBatt alkalmazása által növekszik az akkumulátor kapacitása. Alkalmazható villástargoncák, platók, elektromos járművek és vonatok akkumulátorain. Típuspélda – Háttér: Számítás: Hajtóakkumulátorok Pénzügyi megtakarítások:

7 Alkalmazás és megtakarítások A PowerBatt termékek alkalmazása az akkumulátor cellák kiegyenlítését eredményezi, valamint nagyobb hatékonyságot. Típuspélda – Háttér: Számítás: Állandó akkumulátorok Pénzügyi megtakarítások:

8 Alkalmazás és megtakarítások A PowerBatt termék alkalmazásával eltünteti a szulfátot és megnöveli az akkumulátor élettartamát. Használata az autókban és gépekben használt akkumulátorokhoz ajánlott. Típuspélda – Háttér: Számítás: Indítóakkumulátorok Pénzügyi megtakarítások:

9 Počet článkov Tesztelés és eredmények Cellaszám Cella feszültségCella feszültség Típus: hajtóakkumulátor Év: 2007 Ah: 420 Volt: 48 Az első alkalmazás éve: 2009 Ciklus: 6 hónap* Az akkumulátor vizsgálatának paraméterei egy német ügyfél esetén Az akkumulátor életének második évében alkalmazott termék minden cellában stabilizációt eredményezett, és kiegyenlítette a feszültséget. A termék két éves alkalmazása után jelentős növekedést mértek az akkumulátor teljesítményében. Eredmények *átlagban 1 alkalmazás előtt (2009) 2 alkalmazás előtt (2009) 3 alkalmazás előtt (2010) 4 alkalmazás előtt (2010) 5 alkalmazás előtt (2011)

10 Počet článkov Napätia článkovNapätia článkov Tesztelés és eredmények Cellaszám C e ll a f e s z ü lt s é g Típus: hajtóakkumulátor Év: 2001 Ah: 450 Volt: 80 Az első alkalmazás éve: 2009 Ciklus: 8 hónap A terméket először alkalmazták az akkumulátor 8 éve során – minden cellán láthatóan alacsony paraméterek voltak – az akkumulátor az élettartama végét járta Az első alkalmazás utáni 8 hónapos időszak során több mérés történt, és máris látható volt a paraméterek enyhe növekedése. Két évvel később - az akkumulátor kora ellenére - a paraméterek jobb értékeket mutattak, mint kezdetben Eredmények Az akkumulátor vizsgálatának paraméterei egy német ügyfél esetén 1 alkalmazás előtt (2009) 2 alkalmazás előtt (2010) 3 alkalmazás előtt (2011)

11 Cellaszám Cella feszültségCella feszültség Tesztelés és eredmények Típus: hajtóakkumulátor Év: 1998 Ah: 330 Volt: 24 Az első alkalmazás éve: 2009 Ciklus: 8 hónap A terméket először alkalmazták az akkumulátor 11 éve során. Az akkumulátor elektródáin kemény szulfát-réteg volt, az egyes cellákon pedig alacsony feszültséget mértek. A termék első alkalmazása megsemmisítette a szulfát egy részét, a további kezelések után pedig megnövekedett feszültséget mértünk az egyes cellákon. 13 év után az akkumulátor még mindig használatban van.. Eredmények Az akkumulátor vizsgálatának paraméterei egy német ügyfél esetén 1 alkalmazás előtt (2009) 2 alkalmazás előtt (2010)3 alkalmazás előtt (2011)

12 Szabadalmak és minőségi tanúsítványok

13 A használat köre és referenciák A PowerBatt minden ágazatban alkalmazható, ahol ólom-sav akkumulátorokat használnak. A leginkább megcélzott ágazatok az autóipar, a telekommunikáció, az energia- és közművek, a szállítás és logisztika, a tengerészet, a légiközlekedés és az egészségügy. Egy független szakintézmény, a pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem megerősíti, hogy a PowerBatt pozitív hatással van az elektródák elektrokémiai aktivitására, ezért javasolja a használatát. Választott referenciák: TVH (Belgium) JAVYS Nukleáris Leszerelési vállalat (Szlovákia) Honvédelmi Minisztérium (Szlovákia) Continental (Szlovákia) METRO (Szlovákia) IKEA (Lengyelország) Jungheinrich (Lengyelország) Linde (Lengyelország) Michelin (Lengyelország) MANN (Németország) EDEKA (Németország) Lagermax (Németország) BILLA (Németország) Kuehne & Nagel (Horvátország) DM Drogerie (Horvátország) Datang Telecom Technology (Kína) United Cleaning Services Limited (Kanada) City Cruises (Egyesült Királyság)

14 Kapcsolat Globális értékesítési hálózat: Egyesült Királyság Belgium Lengyelország Horvátország Cseh Köztársaság Szlovákia Németország Portugália Kanada Vietnam Laosz Kambodzsa Taiwan Korea Kína Karib-térség  Drop Test Marketing Ltd 13/1 Line Wall Road Gibraltar  Tel.: +44 2080502434  Mob: +44 7935510100 E-mail:info@powerbatt.technology Web: www.powerbatt.technology


Letölteni ppt "Prezentáci ó. Miért Értékes erőforrásokat takarít meg Minimalizálja az ólom-sav akkumulátorok használatából adódó költségeket. Akár 100%- kal megnöveli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések