Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött."— Előadás másolata:

1 Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött a mai kor technológiájával.

2 Az egészség Mindenki számára a család egészsége a legfontosabb. Legjobb befektetetés a saját és családunk egészsége!

3 Változtatás i terv Napi tevékenys ég TUDATOSSÁG = Probléma felismerés e

4

5 Biyovis Egészség koncepció: Az emberi szervezetet sejtek építik fel, amelyek szöveteket alkotnak, szövetek szerveket és a szervek az emberi testet. Mi érdekli a sejtet? 28 aminosav 70 organikus, szerves kötésű ásványi anyag Élő vitaminos 12 típusa 3 telítetlen zsírsav 7 enzim Ezen felül mozgás, negatív ionnal dúsított levegő és megfelelő víz. Eubiotika magazin 14. oldal

6 A Biyovis termékek: Biyovis olyan termékeket fejleszt és állít elő valamint állít forgalomba amelyek támogatják a sejtek egészséges működését. Pótolja a hiányzó elemeket a szervezetben Tehermentesíti a szervezetet a környezeti ártalmaktól. Magas ellenőrzési folyamatokkal készülnek a termékek, nemzetközi hírű szakértők felügyelete mellett Szigorú nemzetközi elvárásoknak is megfelelő alapanyagok kerülnek a termékekbe, amelyek klinikai tesztelésen esnek át Kizárólag standardizált hatóanyagokat alkalmaz Minden termék maximalizált hatóanyag tartalommal rendelkezik Minden Biyovis termék szinergén hatással rendelkezik, azaz a hatóanyagok egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat Katalógus – termék táblázat

7 Támogatja: Megfelelő minőségű és tisztaságú táplálékot fogyasztunk Megfelelő minőségi és mennyiségű vizet iszunk Tiszta levegővel vesszük körbe magunkat Élő környezetben tartózkodunk Akadályozza: Nem megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag Környezeti szennyeződés és méreganyagok bekerülése a szervezetbe, stressz… Ekkor a működési folyamatok és az önregenerációs képességek akadoznak,felborulnak, leállnak és fellépnek különböző egészségügyi problémák. Testünk egy tökéletes egység tökéletes működéssel!

8 Tudatos gondolkodás Élő, tiszta levegő és víz Szervezet tisztítása Hatóanyag bevitel és megfelelő táplálkozás Rendszeres napi mozgás Eredmények ezrei igazolják vissza a Biyovis Egészség Koncepciójának sikerességét!

9 Amennyiben keres megoldást egészségügyi céljaihoz, a Biyovis termékei közül megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Keressünk most konkrét megoldást? Eubiotika magazin és Biyovis katalógus

10 Biyovis Írisz Program! Biyovis által szabadalmaztatott technológiával működő Írisz elemző rendszer, pár percen belül megmutatja, hogy szervezetedben esetlegesen milyen rizikófaktorok vannak, valamint testre szabott ajánlat készül, az egyéni igényekre. A B.I.P. ajánlás a legköltséghatékonyabb megoldást adja számodra. B.I.P. szórólap


Letölteni ppt "Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött."

Hasonló előadás


Google Hirdetések