Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,"— Előadás másolata:

1 Flownorm kapszula

2 A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás, mozgáshiány) vezethető vissza, de sok esetben öröklött hajlam is közrejátszhat a betegségek kialakulásában.

3 Ereinket ugyanúgy karban kell tartani, int ahogy a vízvezetékeket. Az erek ”vízköve” a táplálékkal bevitt ásványi anyagokból és zsírokból (elsősorban koleszterinbő) képződik.

4 Táplálkozásunk során sok olyan anyagot is bejuttatunk szervezetünkbe (telített állati zsírok, transz-zsírok, koleszterin, stb.), melyek a vérünkben feldúsulva, majd az erek falára lerakódva gátolják a vér szabad áramlását. Sok betegség okai lehetnek: érelmeszesedés, érszűkület, magas vérnyomás, trombózis, infarktus, agyvérzés, stb. A világon a legtöbb halálozási ok szív- és érrendszeri eredetű!

5 Szívünk saját energiatermelő rendszerének hatékonysága korunk előrehaladtával csökken. MI A TEENDŐ? HOGYAN ŐRIZHETJÜK MEG EGÉSZSÉGÜNKET? HOGYAN ÉLHETÜNK TOVÁBB BETEGSÉGEK NÉLKÜL?

6 Erre kínál megoldást a PUREX Phase-3 Program! A PUREX Phase-3 program 4 termékből áll: CORDIA Q-10 kapszula Lecitin-Kombi lágyzselatin kapszula O-Mega-3 lágyzselatin kapszula Flownorm kapszulaFlownorm kapszula

7 Flownorm A Flownorm kapszlua neve „Normális Áramlás”-t jelent. Fő hatóanyaga egy speciális szőlőmag kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz ún. polifenolokat (rezervatrol). Másik hatóanyaga a Gránátalma-kivonat, melyben egy erős antioxidáns hatású vegyület, az ellag-sav található.

8 Ezeknek a vegyületeknek a hatására az érfalara felrakódott káros anyagok feloldódnak, helyreáll az erek normális áteresztő képessége, csökken a vérnyomás, elmúlik a trombózis veszély. A termékben találhat még L-aszkorbinsav és E-vitamin erősiti ezt a hatást.

9 Flownorm kapszula „Koncentrált növényi erő!” Új, hatékonyabb összetétel, magasabb hatóanyag szint. Hatóanyagok: Szőlőmag-kivonat (95 % polifenol tartalom) Gránátalma (Punica granatum)-kivonat ( 5 % Ellag-sav tartalom) Egyedi, különleges, hatékony kombináció!

10 Erős antioxidáns és trombózis ellenes hatás (resveratrol és ellag-sav). Megnövelt „értisztító” hatás. E-vitamin, C-vitamin: Szinergista hatás a fő hatóanyagokkal.

11 A készítmény hatása tovább javítható, ha hetente legalább kétszer fogyasztunk párolt (és nem sült) tengeri halat, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett és rendszeresen sportolunk. „Az étel is lehet gyógyszer!”


Letölteni ppt "Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések