Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!"— Előadás másolata:

1 Futás a Jövőért

2 Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen! Táplálkozz megfelelően! Földünk egészségének megóvása kötelességünk! Az esemény hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre. Tervezett dátum: 2014. május 25.

3 Miért a futás? Hazánkban több mint harminc éve örvend népszerűségnek az egyik leghatékonyabb sportolási forma a futás. Minden edzettségi szint és korosztály számára elérhető. Egészségmegörző szerepe: erősíti a szívet, a keringési rendszert. Növeli az állóképességet, hatékonyan javítja a kondíciót, növeli a koncentrálóképességet.

4 Minden egyes lépéssel a környezetért A nevezési díjak 50%-a megváltható a környezetünkre ártalmas anyagok leadásával. (Pet palackok, gyógyszerek, akkumulátorok, elemek, számítógépek, mobiltelefonok,...) Az OKÖ Pannon Nonprofit Közhasznú Kft. a kezdeményezés mellé állt, segít az összegyűjtött anyagok szakszerű újrahasznosításában és a rendezvény által teremtett lehetőség kommunikációjában.

5 Miért Budaörs? A város, ahol nem csak a polgárok életszínvonalán, hanem környezetén és tartalmas közéletén is jól érzékelhető a jövőért felelős magatartás. A város vezetése fővédnökként áll a kezdeményezés mellé. A Budapesthez közeli infrastruktúra, a város környezete és adottságai tökéletes feltételeket teremtenek a rendezvény megvalósításához. A rendezvény a környező városok részvételével és együttműködésével valósul meg: Törökbálint, Érd, Budakeszi, Diósd, Biatorbágy, Budapest.

6 Lebonyolítás, pártfogók 2 kilométeres gyermek, baba-mama, papa táv. 6 km a futással már barátságot kötöttek részére. 21 km (félmaraton táv) a futás elkötelezett híveinek. A távok pontos kijelölése az Önkormányzattal és a névadó főszponzorral közösen történik. A kezdeményezést olyan elismert sportemberek, művészek és közéleti személyiségek is támogatják mint: Kovács KOKO István, a Játékszín színészei, Miklósa Erika

7 Kapcsolódó események Az eseményt megelőzően a verseny facebook oldalán és a médiatámogatókon keresztül kiemelt aktivitás. Sport és színpadi bemutatók, előadások. Online vetélkedők az eseményt megelőző hetekben. Újrahasznosított, ökotermékek bemutatója és vására.

8 Szponzorációs ajánlatunk BRONZ csomag Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Online megjelenés: femcafe.hu, beauty.hu

9 Bronz Bronz támogatói csomag Szponzoráció összege: 1.000.000 Ft + Áfa

10 Szponzorációs ajánlatunk SILVER csomag Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Egyedi megoldások (tailor made conception)- személyes találkozó és egyeztetés alapján

11 Silver Silver támogatói csomag Szponzoráció összege: 2.000.000 Ft + Áfa

12 Szponzorációs ajánlatunk GOLD csomag- Névadó szponzor Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Egyedi megoldások (tailor made conception)- személyes találkozó és egyeztetés alapján Az eseményhez kapcsolódó teljes kommunikáció a Gold csomag szponzorának neve alatt fut.

13 Gold Gold támogatói csomag Szponzoráció összege:5.000.000 Ft + Áfa

14 Garancia a rendezvény sikerére Közel 20 maraton és több mint 50 egyéb futóverseny sikeres szervezése és lebonyolítása. Monspart Sarolta: tájfutó világbajnok, a magyar futómozgalom kiemelkedő alakja, MOB volt alelnöke, Állami Ifjúsági Díjas Gál László: számos atlétikai világverseny, többek között a legutóbbi 15 Bécs-Budapest Maraton versenyigazgatói pozícióját töltötte be Bresztyenszky László: Futapest Klub és a Budapest Sportiroda alapítója, Állami Ifjúsági Díjas, 10 maraton és számos egyéb futóverseny szervezője.


Letölteni ppt "Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések