Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula."— Előadás másolata:

1 Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula

2 Zöldhéjú Az ízületi bántalmak a fejlett országok felnőtt lakosságának egyharmadát sújtják, és ez az arány sajnos folyamatosan nő. A kopásból adódó vagy gyulladás következtében kialakuló fájdalmas elváltozások meggyógyítására egyelőre kevés remény van, ezért mindinkább előtérbe kerül a megelőzés és az állapot romlásának megállítása, valamint a meglévő panaszok enyhítése.

3 Az elhízás nemcsak nagy közegészségügyi probléma, köze van az ízületi betegségek elterjedéséhez is. A túlsúlyos emberek vázrendszere 20-50 kg többletterhet hordoz, nem csoda tehát, ha korukhoz képest jóval hamarabb bekövetkeznek a kopásos elváltozások.

4 Ízületeink felszínét a jó működés érdekében porc borítja és egy úgynevezett izületi tok veszi körül, melyben az izületi folyadék, mintegy „kenőolajként” működik. Éveink előrehaladtával a mechanikai igénybevételek miatt a porcok felszíne megkopik, az izületi folyadék kenési tulajdonsága romlik, ami sok esetben erős fájdalommal jár.

5 Zöldhéjú kapszula A Zöldhéjú kagyló kapszula több olyan hatóanyagot is tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek intenzívebb regenerálódását, és hatékonyabban állítják vissza az izületi folyadék kenőképességét.

6 Zöldhéjú kagyló kapszula Természetes GAG-forrás, mely a porcok egyik építőköve Cápaporc, amely a porcok újraképződéséért felelős MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája

7 A zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus)-kivonat továbbra is az Új-Zéland környéki, különösen tiszta tengerekből származik és nagy mennyiségben tartalmaz egy glükóz-amino- glükán (GAG) nevű vegyületet, mely a porcok egyik fő építőköve.

8 A szintén Új-Zélandról származó tengeri halfehérje por is ezt a hatóanyagot tartalmazza, míg a speciális bioaktív cápaporc-kivonat pedig kondroitin-szulfátot, amely szintén szükséges a porcok újraképződéséhez.

9 Az MSM (metil-szulfonil-metán), a betain és a mangán fontos segédanyagai a porcszintézisnek, jelenlétük nélkül nem a kellő hatékonysággal megy végbe ez a fontos folyamat.

10 A Zöldhéjú kagyló kapszula használatával „kisímíthatjuk” a megkopott porcok felszínét, megszüntethetjük az izületi fájdalmakat.

11 Alkalmazási javaslat: Ízületi problémák (gyulladás,kopás) esetén fájdalomcsillapító hatása jelentős Regenerálja a kopott ízületi felszínt, visszaállítja az ízületi nedv „kenőképességét”. Újjáépíti az ízületi porcfelszín „Kisimítja” a megkopott porcok felszínét Gyulladáscsökkentő hatású. Zöldhéjú kagyló kapszula

12 A termék használata kúraszerűen javasolt. A kúra során három doboz kapszulát kell elfogyasztani úgy, hogy az első dobozt napi 3x2 kapszula dózisban, a második és harmadik dobozt pedig napi 3x1 kapszula dózisban kell beszedni. Ekkor tartsunk egy hónap szünetet, és ha szükséges, ismételjük meg a kúrát.

13 21. Századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra


Letölteni ppt "Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula."

Hasonló előadás


Google Hirdetések