Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Induljunk, érkezünk, adj nekünk társakat! (2×) Ének újtain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hála útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hitnek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Induljunk, érkezünk, adj nekünk társakat! (2×) Ének újtain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hála útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hitnek."— Előadás másolata:

1

2 Induljunk, érkezünk, adj nekünk társakat! (2×) Ének újtain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hála útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hitnek útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Könyörgés útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Reménység útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk...

3 Liturgus: Az Atya, Fiú, Szentlélek nevében. Gyülekezet: Ámen. Liturgus: Az Úr legyen veletek. Gyülekezet: És a te lelkeddel.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Kyrie eleison Uram irgalmazz!

22 Áldalak jó Uram, teljes szívemből, Hirdetem majd csodás tetteid, És énekelek Rólad. Áldalak jó Uram, teljes szívemből, Boldoggá tesz, hogy Hozzád tartozom. Halleluja!

23

24 Mint fáradt vándor állok meg szivárványodnál. Magamban számolom színeit, elkápráztattál! Jóságod átölel. Fényed betölti szívemet. Szövetséged újraszövöd velem. Hosszú útról érkeztem, sárban fürödtem. Gondok nyomják vállamat: véres, nagy sebek. Jóságod átölel. Fényed betölti szívemet. Indulnom újra boldogság veled! Állj ott! Várj! Várj! Várj!

25

26 Eljönnél-e vélem, én ha hívlak és nem más? Indulnál, ha ismeretlen tájak várnak rád? Dicsérnéd az én nevem? Hirdetnéd szeretetem? Ápolnád-e életem magadban és bennem?

27 Elhagynál-e mindent, én ha hívlak és nem más? Gonoszoknak és a jóknak felvennéd gondját? Nekem adnád életed? Elém tennéd kételyed? Figyelnéd-e válaszom magadban és bennem?

28 Vakot látni hívnál, én ha kérlek és nem más? Kinyitnád-e börtönök nehéz vasajtaját? Od’adnád kenyeredet? Kötöznél-e sebeket? Küldetésed ez legyen magadban és bennem!

29 Magad is fogadd el, mert én kérlek és nem más! Oszlasd el félelmedet, mert én vigyázok rád! Szemem, lelkem így vezet: teljessé tedd életed! Erre készítsd fel hited magadban és bennem!

30 Uram, hangod hallom, mert te hívsz most és nem más. Feléd hadd forduljak, hadd kövesselek immár! Veled én oda megyek, hova lábnyomod vezet. Növekedni benned így fogok, s te énbennem!

31

32 Hiszünk Istenben, Jézus Atyjában, aki nekünk is Atyánk. Hisszük, hogy ő teremtette a világot, benne minket is. Hisszük, hogy szeretetével azon fáradozik, hogy megszabadítson bennünket a céltalanságtól.

33 Hiszünk Jézus Krisztusban, akit megfeszítettek, aki meghalt, de aki új életre támadt fel. Hisszük, hogy Jézus ezzel legyőzte a bűnt. Hisszük, hogy ezért nekünk örök életünk lehet.

34 Hiszünk a Szentlélekben, aki megújít bennünket. Hisszük, hogy segít ellenállni a gonosz hatalmának. Hisszük, hogy érezteti jelenlétét a csüggedés és az öröm pillanataiban is.

35 Hisszük, hogy közösséggel és barátokkal ajándékoz meg, hogy hitünk erősödhessen. Hisszük, hogy uralma alatt élhetünk, amelynek nem lesz vége. Ámen

36

37 1. Ne félj, ne aggódj, ne sírj, ne bánkódj: ha tiéd Isten, tiéd már minden. Ne félj, ne aggódj, ne sírj, ne bánkódj: elég Ő néked.

38 2. Te vagy a fény a szívemben, Jézus, add, hogy ne szólhasson bennem a sötét! Te vagy a fény a szívemben Jézus, Krisztus jöjj, Te vezess utamon!

39 3. Ó halld meg Uram, ó halld meg imám. Hívlak, jöjj, válaszolj! Ó halld meg Uram, ó halld meg imám. Jöjj és figyelj reám!

40 4. Jézus életem, erőm, békém, Jézus társam, örömöm. Benned bízom, Te vagy az Úr, már nincs mit félnem, mert bennem élsz, már nincs mit félnem, mert bennem élsz!

41 5. Várj és ne félj, az Úr jön már. Várj és ne félj: hű szívvel várj! Wait for the Lord, whose day is near. Wait for the Lord: keep watch, take heart!

42

43 Kenyered és borod táplál engem, te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Refrén: Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk, tied leszek, néked élek már. Amíg veled járok én az úton, minden gondom messze-messze száll. Refr.

44 Hétköznapok terhe, ami fáraszt, adj erőt, ha nem bírom tovább! Refr. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk, tied leszek, néked élek már. A te tested éltessen bennünket, s adjon nekünk lelki kenyeret! Refr. A te véred által menekült meg Földünk népe minden bűn alól. Refr.

45

46 Szent, szent, szent Az Úr szent nevét, új énekkel zengjük, szívünket hozzá emeljük föl együtt! Ha Lelke átjár, soha el nem feledjük az Úr szent nevét, az Úr szent nevét. Mert fenséges Ő, új életre ébreszt. Kallódó ember gazdát kap: övé lesz, bálványok rabján csodás munkát végez, mert fenséges Ő, mert fenséges Ő! Hol Jézus az Úr, ott bízó hit támad, nyílik az öröm, és hátrál a bánat, kősziklából is, hűs forrásvíz árad, hol Jézus az Úr, hol Jézus az Úr!

47

48 Isten báránya Ámulok, hogy Ő, az ártatlan mit tesz értem! Ámulok, hogy Ő, az ártatlan szenved értem. Minden bűnömet magára vette, minden vétkemet elfedezte, büntetésemet elszenvedte ott fenn a kereszten, Isten Báránya. Minden bűnömet magára vette, minden vétkemet elfedezte, büntetésemet elszenvedte ott fenn a kereszten, Isten Báránya, irgalmazz nekem!

49

50 Atyám, két kezedben, csak ott lakhatom, biztonságot csak tőled kapok. Újjá így teremtesz, sebem ápolod, boldogság, hogy itt van otthonom! Refrén: Tarts meg két kezedben, őrizz meg, Uram! Oltalmadban rejtsd el sorsomat!

51 Atyám, két kezedben teljes az öröm, ajándékodban gyönyörködöm. Tékozlóként éltem, tárva most karod, hűtlenségem nem hánytorgatod. Refr. Tarts meg két kezedben, őrizz meg, Uram! Oltalmadban rejtsd el sorsomat!

52 Atyám, két kezedben bátran sírhatok, fájdalmaim hordozod, tudom. Ott fönn a kereszten, áldó két kezed, bűneimmel én szegeztem fel. Refr. Refrén: Tarts meg két kezedben, őrizz meg, Uram! Oltalmadban rejtsd el sorsomat!

53 Szél sodorja, szél zilálja a száraz avart. Nincs utam, a létem árnyék, szétfolyik hamar. Mondd, hogy kezdjem el, mondd, hogy kezdjem el? Atyám, az életem nélküled éltem, s békességed híja fáj.

54 Nincs reménység magja bennem, elcsépelt szó száll. Pozdorjává tördelt lelkem új alakra vár. Mondd, hogy kezdjem el, mondd, hogy kezdjem el? Atyám, az életem nélküled éltem, s békességed híja fáj.

55 Meghasonlanék magammal, immár nincs kivel! Üres szívvel állok itt lenn, töltsön lelked el! Mondd, hogy kezdjem el, mondd, hogy kezdjem el? Atyám, az életem nélküled éltem, s békességed híja fáj.

56 Teremts bennem tiszta szívet! Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! És az erős lelket újítsd meg bennem! 2× Ne vess el engem a te orcád elől, Szentlelkedet ne vond meg tőlem! Támogass az engedelmesség lelkével, Szabadításod örömét add nekem!

57 Tégy eggyé, Urunk! 1. Tégy eggyé, Urunk! Tégy eggyé, Urunk! Hogy meglássa a világ, hogy eljöttél. Tégy eggyé, Urunk! 2. Ó, mily szép, mily gyönyörűséges a testvérekkel egységben lenni! Az Úr áldása bőven ömlik ránk, mint túlcsorduló olaj.

58

59 2 Induljunk, érkezünk …

60

61 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

62 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

63 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk, lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

64 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! - Refr. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

65 tamasmise.mindenkilapja.hu


Letölteni ppt "Induljunk, érkezünk, adj nekünk társakat! (2×) Ének újtain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hála útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hitnek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések