Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Katonasírok és katonai emlékhelyek Veszprém és Fehér megyében A pályázat időtartama: 2016.márc. - jún.15.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Katonasírok és katonai emlékhelyek Veszprém és Fehér megyében A pályázat időtartama: 2016.márc. - jún.15."— Előadás másolata:

1 Katonasírok és katonai emlékhelyek Veszprém és Fehér megyében A pályázat időtartama: 2016.márc. - jún.15.

2 Pályázati előzetes, az indulás előtt Résztvevők: 21fő (11.r) + 7fő (10.r) +3 kísérőtanár Előzetes tevékenység: 3 előkészítő óra Fö.: Ladányi Tamás, Tö.: Eveli Péter, Irod.: Donászy Judit Az előadásokról tanulói plakátok készülnek Kiállítás az iskola aulájában a diákok által összegyűjtött anyagokból. Banner megjelenítése az iskola honlapján A Magyarság Háza meglátogatása Bp-en (odafelé).

3 A program Nagyenyeden 2016. ápr. 13-17. Nagyenyed és környéke + Torda Sírgondozás, koszorúzás, előadások, filmek megtekintése, kiállításon való aktív részvétel (Kell majd egy tanuló aki fotóz, és egy aki videóz.) Kiránduláson, közös programokon való részvétel.

4 A program Veszprémben 2016. ápr. 29 – máj. 3. Gyűjtőportál - honlap Vp. és környéke hadisírjairól, fotódokumentációval Tanulói kiselőadások Vp-i séta – háborús emlékhelyek, Filmnézés Közös kirándulások Közös sütés a Laczkó-forrásnál

5 Utómunkálatok 2 óra kiértékelés: résztvevők + szüleik Kérdőívezésük, feldolgozás, kiértékelés, közzététel 1 tanítási nap – témanap, ami 2016. jún. 4. lehetne a NÖN iskolai emléknap (képes élménybeszámolók, prezentációk, vetélkedő, fotókiállítás, filmvetítés stb.) Min. 20 részt nem vett tanuló számára 1 órás fakultatív élménybeszámoló előadás tartása.

6 Kommunikációs tevékenység 1 db. sajtómegjelenés megyei napilapban (Napló) 1 db. Sajtómegjelenés hetilapban (Veszprémi 7Nap) Min. 30 sec interjú/hír helyi TV-ben, rádióban (Vp. TV, MÉZ Rádió)

7 A lényeg: A találkozás A megtapasztalás Az indirekt és informatív ismeretszerzés Az együttlét Az egymástól tanulás A közös projektek Az összetartozás élménye


Letölteni ppt "Katonasírok és katonai emlékhelyek Veszprém és Fehér megyében A pályázat időtartama: 2016.márc. - jún.15."

Hasonló előadás


Google Hirdetések