Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NEM MINDIG KÖNNYŰ SZÜLŐNEK LENNI... Az apa a lánya szobájáva lépve, egy levelet talált az ágyon. Reszkető kézzel bontotta fel, a legrosszabbra számítva:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NEM MINDIG KÖNNYŰ SZÜLŐNEK LENNI... Az apa a lánya szobájáva lépve, egy levelet talált az ágyon. Reszkető kézzel bontotta fel, a legrosszabbra számítva:"— Előadás másolata:

1 NEM MINDIG KÖNNYŰ SZÜLŐNEK LENNI... Az apa a lánya szobájáva lépve, egy levelet talált az ágyon. Reszkető kézzel bontotta fel, a legrosszabbra számítva:

2 “Kedves szüleim! Fájdalommal közlöm, de megszöktem az új szerelmemmel. Rátaláltam az IGAZIRA, és ez csodálatos érzés. Imádom a piercingjeit, a hegeket az arcán, a tetkóit és a barom jó motorját. De folytatom: terhes vagyok Lajcsitól, és azt mondta, meglátom milyen boldogok leszünk a putrijában. Álmunk, hogy sok gyerekünk legyen. Rájöttem, hogy a marihuána nem is olyan káros és termeszteni fogjuk a magunk, és barátaink részére.”

3 Cserében ők annyi kokaint adnak nekünk, amennyit csak kívánunk. Miközben majd imádkozunk, hogy az orvostudomány mielőbb felfedezze az AIDS - elleni gyógyszert, hogy Lajcsi meggyógyulhasson. Igazán megérdemli. Ne aggódjatok az anyagiak miatt: Tóni barátunk elintézte, hogy részt vehessek a pornófilmekben amiket Sanya és Laca picéjében forgatnak. Állítólag et adnak egy szimpla jelenetért, másik et ha három férfival vagyok, és plusz et ha a ló is benne van.”

4 “Ne aggódj anya. Már 15 éves vagyok és tudok vigyázni magamra... Valamikor a jövőben majd meglátogatlak benneteket, hogy megismerhessétek az unokáitokat.” Sok szeretettel ölel, lányotok.

5 U.I.: “Apa, ez az egész csak vicc! A szomszédéknál tévézek. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben mint a bizonyítványom. Amit mellesleg itt mellékelek!"

6 “Odaadtam a levelet anyádnak, hogy olvassa el. Az ijedségtől szívinfarktust kapott és kórházban van. Az orvosok nagyon aggódnak az életéért. Az ügyvédek azt ajánlották, – mikor elmondtam mi történt – hogy tagadjunk ki, úgyhogy már nem vagy a lányunk és a végrendeletben sem szerepelsz. Kidobtuk a dolgaidat, és a szobádat irodává alakítottuk.” Az apa válasza:

7 Kicseréltük a zárat is, úgyhogy ha esetleg meggondolnád magad, máshol kell szállást keresned. De felesleges próbálkoznod a hitelkártyáddal, mert lenulláztuk a bankszámláddal együtt. A pénzt ami a számládon volt, az édesanyád gyógyítására fogjuk költeni. Mielött elfelejteném! Ne is próbálkozz telefonálni hogy pénzt kérj tőlünk, mert zároltattuk a mobilodat és meszüntettük a számodat. Az itthoni telefonszámot is megváltoztattuk.

8 Az ékszereket amiket áldozásra és bérmálásra kaptál, a HIFI - tornyodat, a CD és a DVD gyűjteményedet, eladtuk a szomszédnak aki az ötödiken lakik. (annak akit annyira utálsz, mert mindig leskelődik amikor vetkőzöl...) ÁÁ!! Természetesen nem lenne rossz ötlet, ha közben valami munka után is néznél, mert sajnos már nem fogjuk finanszírozni a tanulmányaidat, sem a zeneórákat. Arra az esetre, ha nem találnál tisztességes állást és szállást, melegen ajánlom, lépj kapcsolatba “Pacával”.

9 Őt a katonaság idejéből ismerem, és igazából nem tudom pontosan mivel foglalkozik, de küldtem neki egy képet rólad és megnyugtatott, hogy egy ilyen lányt mint te, probléma nélkül el tud helyezni Marokkóban, Algériában, vagy esetleg Líbiában. Végül, de nem utolsó sorban, kívánom hogy minden OK legyen az új életedben és légy nagyon boldog.

10 U.I.: Kislányom, ez az egész csak egy vicc. Anyáddal – aki makkegészséges - együtt nézzük a tévét és jókat röhögünk. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben, mint az a következő három hét ami alatt se tévé, se semmi, és természetesen ki sem teheted a lábad otthonról a bizonyítvány és a hülye vicced miatt.


Letölteni ppt "NEM MINDIG KÖNNYŰ SZÜLŐNEK LENNI... Az apa a lánya szobájáva lépve, egy levelet talált az ágyon. Reszkető kézzel bontotta fel, a legrosszabbra számítva:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések