Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOVÁ UTAZZUNK 2008- BAN?. LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOVÁ UTAZZUNK 2008- BAN?. LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni,"— Előadás másolata:

1 HOVÁ UTAZZUNK 2008- BAN?

2 LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni, válasszuk Lombokot, Laoszt vagy Zambiát. Ha pedig több kultúrára vágyunk, Lisszabon vagy Quito felé vegyük az irányt, míg ha élőben akarunk szurkolni Talmának, akkor ott a helyünk az ez évi futamain.

3 A külföldi utazási irodák előrejelzései szerint a nemzetközi sportesemények és az egzotikus mozifilmek helyszínei uralják az idei desztinációkat. Míg a nyári olimpiai játékok Peking, a foci-EB Ausztria és Svájc, addig a szeptemberi Formula–1 Nagydíj – miután Ázsiában ez lesz az első utcai futam a „száguldó cirkusz” történetében – Szingapúr turizmusát lendítheti fel 2008-ban. Egy szingapúri utazásra a szuperjumbón való repülés is kiváló indokot szolgáltat, ugyanis az A380-as Airbust márciustól a London-Szingapúr vonalon is „bevetik”. Peking turisztikai fellendüléséből pedig Tajvan is „felcsipegethet” néhány morzsát. A380-as Airbus


Letölteni ppt "HOVÁ UTAZZUNK 2008- BAN?. LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések