Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

(F)Lúgos víz. Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "(F)Lúgos víz. Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő."— Előadás másolata:

1 (F)Lúgos víz

2

3 Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő hatású speciálisan kezelt 11.000 éves Főnix ásványvíz Funkcionális víz Kalóriamentes természetes energia! Már ez is elég tömény hülyeség, de a részletes leírás még több jóval kecsegtet:

4 Termékleírás Módosított molekulaszerkezetének köszönhetően nem képez sókat a szervezetben. Magas negatív elektrontartalmát a gyomorsav nem tudja teljes mértékben közömbösíteni és így a véráramba bejutva segítheti a szervezet sav-lúg egyensúlyban tartását. Ajánlott mindennapos fogyasztása sportolóknak, izmok savasodásának megakadályozására, gyomorégés esetén, másnaposság okozta következmények enyhítésére, beteg szervezetek lúgosítására.

5 Kérdések 1. Pontosan mit jelent a módosított molekulaszerkezet? Milyen formában módosul a vízmolekulák szerkezete? Mit jelent az, hogy nem képez sókat a szervezetben? A felirat szerint tartalmaz karbonát ionokat. Miként módosul ezek molekulaszerkezete, hogy ne képezzenek sókat? 2. Mit takar pontosan a magas negatív elektrontartalom? Nem kell attól tartanom, hogy víz esetleg megráz? (Milyenek a nem negatív elektronok?) Mi köze van az elektrontartalomnak a semlegesítéshez, ami tudtommal sav-bázis folyamat?

6 3. A gyomorsav mennyisége 100 ml, pH-ja 2, ez a 10-es pH-jú vízből 100 litert tud semlegesíteni. Milyen puffer rendszert tartalmaz a Sport pH>10 víz, ami ilyen nagságrendű pufferhatással rendelkezik? 4. Miben jelentkezik a sejtvédő hatás? Milyen sejteket és mitől véd a víz? Milyen vizsgálatok támasztják ezt alá? Védi a rákos sejteket is? 5. Mit jelent, hogy a víz 11 000 éves? A vízmolekulák keletkeztek ennyi idővel ezelőtt, vagy az atomok? 6. Pontosan mit takar a kalóriamentes természetes energia? Milyen formájú energiáról van szó, kémiai, helyzeti vagy mozgási, esetleg az atommagokból felszabadítható nukleáris energiáról?

7 Komment A gond az, hogy Magyarországon nem létezik fogyasztóvédelem. Ennyi. Marad az elhivatott szakemberek felvilágosító munkája, amit a blog írójának (is) nagyon köszönök. azért a vörösiszap valószínűleg kissé megkoptatta a lúgosítás kifejezés jótékony csengését még az ilyenre fogékonyak fülében is. Ja, és a súlyzó formájú csomagolástól minden jóérzésű embernek feláll a hátán a szőr. Nehéz lenne ennél nagyobb mennyiségű műanyagot elhasználni ennyi víz csomagolására.

8 Lúgos……….. SuperGreens pH csoda kezdőcsomag (kulacs nélkül)bruttó 32.700 Ft AKCIÓ! bruttó 21.990 Ft A Colonix csomag ára most csak 18 390 Ft és 22 990 Ft forint között van a rendelt mennyiségtől függően. A program egyszerű, biztonságos, hatékony és jó az íze! Most a kiszállítás is ingyenes és amennyiben 3 csomagot rendel egyszerre, ajándékba adjuk Katarína Horáková professzornő "A szervezet méregtelenítése" című könyvét! INDEX-fórumból: Kösz, de én napi 5-6 liter vizet iszom,mert nekem eddig is 2-3 liter volt a napi adag(annyi volt a természetes), úgyhogy azért emeltem meg 5 literre:) ( igaz hogy egész nap wc-re járok:)))) Sziasztok! Én két hete kezdtem el ezt a kúrát, de semmi, nem történik. :( Bár a székletem több, de ez csak a rostok miatt van, és fel is vagyok puffadva, de ez sem bíztat, mert éppen a puffadás ellen kezdtem el a colonixot használni.

9 A pattanások még különbek is lesznek, ezen ne lepődj meg. Biztos a tisztulástól, de nekem a fülemben is jött egy nem kicsi. A lényeg, hogy ne nyúlj hozzá, ezek másképp működnek, piszkálásra begyullad és sohasem akar elmúlni. A reggeli szapora majd idővel enyhül, nekem rettenetes volt az első két hétben. Ezért csak 2-3 naponta ittam a teából, most is így iszom. Maradt is, így a harmadik havi adaghoz csak Paranilt vettem, mert 2 doboz rost is elég. További szép napot és kellemes tisztulást!


Letölteni ppt "(F)Lúgos víz. Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések