Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Aranytölgy Szálló és a „műterem” A résztvevők: Bányai Éva, Bárány Lili, Bere Martin, Boldizsár Mária, Farkas-Csamangó Dóra, Gátfalviné Balogh Pálma,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Aranytölgy Szálló és a „műterem” A résztvevők: Bányai Éva, Bárány Lili, Bere Martin, Boldizsár Mária, Farkas-Csamangó Dóra, Gátfalviné Balogh Pálma,"— Előadás másolata:

1

2 Az Aranytölgy Szálló és a „műterem” A résztvevők: Bányai Éva, Bárány Lili, Bere Martin, Boldizsár Mária, Farkas-Csamangó Dóra, Gátfalviné Balogh Pálma, Harkai Noémi, Karcagi Ildikó, Kovács Károly, Pap Kincső, Patkós Dániel, Varga Ágnes, vezette: Nagy Károly vezette: Nagy Károly

3 Szép időben, a szabadban

4

5 Jó idő is volt, de sűrűn esett, vihar is volt, a csendes patak is rohanó vízzé vált. Pont úgy, mint évekkel ezelőtt. Ilyen a Börzsöny.

6

7 Bonus: mielőtt ez lett az idilli völgyből, hétvégére befutottak a hagyományőrzők – ők is kaptak az esőből… Gyakran van valami különlegesség a telepeken, hol VW-találkozó, mint Gyomán, hol más.

8 Nagy- völgy – Kemence - anzix

9

10 Kiállítási díj

11 Bányai Éva Bárány Lili Bere Martin

12 Karcagi Ildikó Harkai Noémi Farkas-Csamangó Dóra Gátfalviné Balogh Pálma

13 Kovács Károly Boldizsár Mária

14 Patkós Dániel Pap Kincső Varga Ágnes


Letölteni ppt "Az Aranytölgy Szálló és a „műterem” A résztvevők: Bányai Éva, Bárány Lili, Bere Martin, Boldizsár Mária, Farkas-Csamangó Dóra, Gátfalviné Balogh Pálma,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések