Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!"— Előadás másolata:

1 1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!

2 2 Ezek a stratégia elemek sorban 22 1. Tölcsér Start Sorozat – a kész jobb, mint a tökéletes! A MAI MENETREND: 2. Mi az a két dolog, ami a LEGFONTOSABB, ha most készíted az értékesítési tölcséredet? 3. A visszautasíthatatlan ajánlat 7 jellemzője – ezt rendbe tenni kritikus! 4. 7 db ÚJ értékesítési tölcsér tervrajza – így kaparinthatod meg őket!

3 Tölcsért Start Sorozat – mi ez?

4 1 Visszautasíthatatlan ajánlat 2 Mi az a két dolog, ami a LEGFONTOSABB, ha most készíted az értékesítési tölcséredet? Könnyen megvalósítható tölcsérek (ma hoztam 7 db-ot is)

5 ÚJDONSÁG: ma estétől rendelhető Instant Értékesítési Tölcsérek ELÉRHETŐ: Ma estétől, megrendelés link a prezi végén

6 A visszautasíthatatlan ajánlat 7 jellemzője 1 Válaszd ki megfelelően az ajánlat LÉNYEGI termék részét 2 Rakj mellé bónuszokat 3 Használj ár prezentációt (bónuszokkal együtt fog igazán ütni) 4 Adj nevet az ajánlatnak 5 Határozd meg a limitet / határidőt 6 Találj ki egy lehengerlő garanciát 7 Ha ez mind megvan, akkor maximalizálj (hero shot, részletfizetés, dummy ajánlat) Részlet az Instant Értékesítési Tölcsérek tananyagunkból

7 1 Becsalogató Értékesítési Tölcsér

8 nyilt-nap.jpg 2 Nyílt Nap Értékesítési Tölcsér

9 orszagos-szolg.jpg 3 Étlap Értékesítési Tölcsér

10 merretolcser.jpg 4 Támogató Értékesítési Tölcsér

11 5 Best seller könyv Értékesítési Tölcsér

12 6 1 Ft-os Slágertermék Értékesítési Tölcsér

13 7 Trial Értékesítési Tölcsér

14 ÚJDONSÁG: kedd estétől rendelhető Hogyan kaphatod meg ennek a 7 értékesítési tölcsérnek a tervrajzát AZONNAL? Ez mind része az új tananyagunknak: Instant Értékesítési Tölcsérek Mit kapsz még, ha kéred Az ÚJ tananyagot?

15 Instant Értékesítési Tölcsérek – mit kapsz? 1 AZONNALI elérés, mert online tananyag 2 Visszautasíthatatlan ajánlat 7 jellemzője, Részletesebben, mint a mai előadásban 3 7 db ÚJ, egyszerű értékesítési tölcsér részletes tervrajza a leggyorsabb megvalósításhoz „Oké, szuper, mennyibe kerül?” Mindjárt...mindjárt mutatom, De előtte hadd meséljek még a BÓNUSZOKRÓL!

16 BÓNUSZOK – összesen 19e Ft + ÁFA értékben

17 Különleges sztori a garanciáról Ha velünk bizniszelsz, nem érhet hátrány. Fizesd ki a tananyagot és ha nem vált be, 90 napon belül mutasd meg nekünk emailben, hogy mit csináltál és a tananyag árának a dupláját fogom neked személyesen visszafizetni.

18 Instant Értékesítési Tölcsérek – megrendelés 29.990 Ft helyett csak 14.990 Ft + ÁFA (csak a bónuszok érnek 19e Ft + ÁFA- t...) Megrendelés: www.onlinekatapult.hu/iet

19 KÖSZ A FIGYELMET! 19 Van kérdésed? Tedd fel kommentben!


Letölteni ppt "1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések