Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MG Production Ilyen volt az élet a régi időkben. Egyesek szerint, ez volt a helyes életmód, pedig komoly veszélyeket relytegetett. De túléltük!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MG Production Ilyen volt az élet a régi időkben. Egyesek szerint, ez volt a helyes életmód, pedig komoly veszélyeket relytegetett. De túléltük!"— Előadás másolata:

1

2 MG Production

3

4

5

6 Ilyen volt az élet a régi időkben. Egyesek szerint, ez volt a helyes életmód, pedig komoly veszélyeket relytegetett. De túléltük! Hogyan is éltük mind ezt túl? Már régen meghalhattunk volna, mert napról napra kockáztattuk az életünket... Minden reggel anyánk frissen tojt tojás reggelit készített amit csirkéink tojtak. Nem volt omega 3 sem omega 6 ezekben a tojásokban, mert nem is hallottunk róla! El tudod ezt képzelni? A tojások nem voltak laboratóriumi ellenőrzésen a vírusok ellen, mert nem is tudtunk a vírus létezéséről. Ugye szörnyű? Ezek a tyúkok a szemétdombon kapirgáltak és mindent megettek ami a csőrükbe került... A legcsekélyebb ellenőrzés nélkül a Halál bujkált a tányérunkon...

7

8

9

10 MG Production

11

12 El tudod ezt képzelni? Mi életben maradtunk; a ma szokásos élelmiszerhez adott glutamátok, proteázok, foszfátok, festékekek, dextróza, élesztő, lecitin nélkül... vagy vitaminok és tartósítószertek nélkül is. Mi egész nap mezítláb jártuk a mezőket! Micsoda őrültség! De soha nem volt influenzánk vagy komolyabb megfázásunk. És ha mégis volt egy kis köhögés, Anyánk kámforos-olaj bedörzsölésével gyógyította azt. Antibiotikumok, gyulladásgátlók, kortizon és más, úgynevezett létfontosságú gyógyszerek nem léteztek. De hogyan is éltük túl?

13

14

15

16 MG Production

17 Mi egy a faluhoz közeli vidéki, áramnélküli, központi fűtés és melegvíz-rendszer nélküli házban éltünk. Az ásott kút vizét, egy kötélre kötött vödörrel húztuk a felszínre. Ez a víz soha nem volt ellenőrzött! Mi a vizet soha nem forraltuk fel fogyasztás előtt, és soha nem kaptunk lázas vagy bármilyen más betegséget tőle. De hogyan tudtuk mégis túlélni ezt a szörnyűséget?... a trágya illatát a mezőn, vagy a szántáson...és lótrágya mindenhol, még az utakon is...?

18 MG Production

19

20

21

22

23 Mi állandóan veszélyben voltunk; sisak nélkül kerékpároztunk, az autóban nem volt biztonsági öv és légzsák sem; a piacon a hús és tejtermékeket fedetlenül árulták és nem volt csúszásmentes talpú cipőnk sem. Hogyan lettünk képesek túlélni ennyi napi veszélyt? Az iskolákban nem volt beszédterapista, vagy pszichológus; sem szexológus vagy tanácsadó! A tanítónak szabad volt meghúzni az engedetlen diák fülét, sőt még a kezére is csaphatott! Hogyan birtuk ki ezt a sok visszaélést?

24 MG Production

25

26

27

28

29

30 Hogyan is nőt fel az én generációm, és mégis virult minden ifjúságvédelmi szervezet nélkül? Hogy nőhettek és fejlődhettek fel egészségesen állami gondozás nélkül? Hogy lehetett életben maradni egy olyan világban, ahol a szülők voltak az egyetlenek, akik felelősek a gyerekeik oktatásukért? Hogyan tehették ezt meg felnőttkori programok és a "Szomszédok Egymásért" mozgalom nélkül? A legcsodálatosabb az, hogy ez a generáció ilyen sok veszélynek kitéve túlélt két Világháborút, gazdasági válságokat és az emeriság történelmében minden vonalon nagy sikert ért el. Ne feledjük,hogy az egészségünk túlzott védelmével elpusztíthatjukjuk a velük született természetes védelmi rendszerünket (imunitásunkat)..

31 MG Production

32

33

34

35 Zene: Beautiful Dreamer - Floyd Cramer Képek – a Web-ről Fordította:


Letölteni ppt "MG Production Ilyen volt az élet a régi időkben. Egyesek szerint, ez volt a helyes életmód, pedig komoly veszélyeket relytegetett. De túléltük!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések