Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dudás Dávid Pataki Tamás Erasmus+ 2014 Anglia 1. csoport.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dudás Dávid Pataki Tamás Erasmus+ 2014 Anglia 1. csoport."— Előadás másolata:

1 Dudás Dávid Pataki Tamás Erasmus+ 2014 Anglia 1. csoport

2 A feladat: Dáviddal azt a feladatot kaptuk, hogy rajzoljunk Solid Edge ben egy intelligens autót ami nap-energiával működik majd ezt jelenítsük meg Google Earth-ben úgy hogy az autó el is menjen a megadott útvonalra.

3 Két problémánk volt a feladattal: Az első a nem megfelelő számítástechnikai háttér, a második pedig az, hogy messze nem értünk/értettünk annyira a programozáshoz amennyire ide kellet volna. Ezeken kívül más probléma nem volt. Az autó megrajzolásához nagyon sok ötletünk volt Dáviddal de mivel a számítógép amin dolgoztunk eléggé behatárolta a lehetőségeket így nem tudtunk úgy haladni ahogy szerettünk volna.

4 Először felületmodellezéssel próbálkoztunk de ezt az ötletet gyorsan elvetettük mivel olyan részére merészkedtünk a Solid Edge-nek amit nem ismerünk így a hagyományos modellezéssel rajzoltuk meg az autót. Miután befejeztük a modellezést szétnézve az interneten találtunk egy már létező kódot ami gyakorlatilag azt csinálta amire nekünk szükségünk volt így ezt egy kicsit átalakítva megoldottuk a feladatot.


Letölteni ppt "Dudás Dávid Pataki Tamás Erasmus+ 2014 Anglia 1. csoport."

Hasonló előadás


Google Hirdetések