Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nagy Károly 2. ppt. katalógusa 2007. május 24 – június 7. FALUHÁZ GALÉRIA Algyő, Búvár u. 5.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nagy Károly 2. ppt. katalógusa 2007. május 24 – június 7. FALUHÁZ GALÉRIA Algyő, Búvár u. 5."— Előadás másolata:

1

2 Nagy Károly 2. ppt. katalógusa 2007. május 24 – június 7. FALUHÁZ GALÉRIA Algyő, Búvár u. 5.

3 Ennek a kiállításomnak lett címe, mert ez egy szép szám – szerintem. Ott lesz a kiállítás – Algyőn – ahol pályakezdő tanárként eltöltöttem négy tanévet és akkori tanítványaim közül van, aki művészi pályára lépett – ami külön öröm és most még kérdéseket is fog feltenni a megnyitón… Ezen a kiállításon csak az elmúlt egy-két év termése látható, festmények és nyomdagrafikák kerülnek közönség elé. Hagyományos tájképek nem szerepelnek az anyagban. /Nagy Károly/ /Nagy Károly/

4 Ajándék kép magamnak / a 30.-ra és az 55.-re…azért nem sűrűn csinálok ilyesmiket ?! A stílus mintha változna…/

5 Két, már korábban bemutatott kép részletei: - A dolgok (olaj, farost 70x50 cm) - Hommage ‘a Gulácsy (olaj, farost 70x50 cm) A két évvel ezelőtti művésztelepen készültek Alsómocsoládon

6 A Dolgok c. kép lendülete hozta létre az Illusztráció 1-2 képeket (á/olaj, farost 35 x 50 cm)

7 Még egy tavalyi kép: A gyermek Bunuel és Dalí (vegyes technika, 50 x 70 cm)

8 2006, Alsómocsoládon másodszor rendezett a Szegedi Szépmíves Céh művésztelepet. Itt készült a 10 db-os krétarajz sorozat, a La notte 1-10. ( pittkréta, á/ 60 x 40 cm )

9 Szívesen foglalkozom nyomdagrafikával, plakátokat, kiadványokat is tervezek ( Szegedi Szabadtéri Játékok – 4 plakát, Szegedi Grafikusok - mappák, könyvborítók és illusztrációk, naptárak, stb.) A régebbi könyvek közül: … a legújabb borító és illusztrációk a következő oldalakon:

10 Borító és illusztrációk Csontos Márta kolléganőm hamarosan megjelenő verseskötetéhez:

11 A további illusztrációk a verseskötethez:

12 … és még 4-5 akrillal festett 60 x 80 cm-es kép lesz a kiállításon, de ez utóbbiak legyenek meglepetések. Az elmúlt három évben készültek, de tárlaton még nem szerepeltettem őket. Kérem, tekintse meg kiállításom Algyőn, szeretettel várom!


Letölteni ppt "Nagy Károly 2. ppt. katalógusa 2007. május 24 – június 7. FALUHÁZ GALÉRIA Algyő, Búvár u. 5."

Hasonló előadás


Google Hirdetések