Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 2009. évi Kölcsey-érmesek Bakacsi Lajos grafikus-festőművész, Bárkányi Pál ütőhangszeres művész, Podmaniczky Szilárd író, Fejérné Pintér Veronika.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 2009. évi Kölcsey-érmesek Bakacsi Lajos grafikus-festőművész, Bárkányi Pál ütőhangszeres művész, Podmaniczky Szilárd író, Fejérné Pintér Veronika."— Előadás másolata:

1

2

3 A 2009. évi Kölcsey-érmesek Bakacsi Lajos grafikus-festőművész, Bárkányi Pál ütőhangszeres művész, Podmaniczky Szilárd író, Fejérné Pintér Veronika könyvtáros, Szűcsné Kolonics Erika néptáncpedagógus, Czár Gergely balettművész, Borovics Tamás színművész, Makó Mária közművelődési szakember, Kovácsné Nagymihály Ágnes dramaturg, Bárdi Sándor operaénekes, művésztanár és a Démász Dél-magyarországi Áramszolgáltató Zrt. Örömmel köszöntjük a Céh elnökét, Bakacsi Lajost a Szeged Város Önkormányzata által adományozott díj elnyerésének alkalmából.

4 A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008-ban 7. alkalommal is meghirdette pályázatát a „Magyar Kézműves Remek” cím elnyerésére. A cím odaítélésével a kamara a kézműipari szakma rangjának elismerését kívánja segíteni. A díjátadóra a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva, 2009. január 21-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban került sor. Az elismeréseket Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Parragh László, az MKIK elnöke adta át. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008-ban 7. alkalommal is meghirdette pályázatát a „Magyar Kézműves Remek” cím elnyerésére. A cím odaítélésével a kamara a kézműipari szakma rangjának elismerését kívánja segíteni. A díjátadóra a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva, 2009. január 21-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban került sor. Az elismeréseket Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Parragh László, az MKIK elnöke adta át. Gálné Nagy Ildikó, szövő, népi iparművész, idén étkezőbe készült, rongyszőttes garnitúrával pályázott. Magas színvonalú, hagyományt és művészi kivitelezést ötvöző kézműipari munkájával idén is (immár 4. alkalommal) elnyerte a „Magyar Kézműves Remek” címet.


Letölteni ppt "A 2009. évi Kölcsey-érmesek Bakacsi Lajos grafikus-festőművész, Bárkányi Pál ütőhangszeres művész, Podmaniczky Szilárd író, Fejérné Pintér Veronika."

Hasonló előadás


Google Hirdetések