Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni."— Előadás másolata:

1

2 Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni panaszok megoldásában, javasolt.

3 Hajnövekedést serkentő softlézeres masszázs – sisak a legújabb trichológiai (hajgyógyászati) kutatások eredménye. A softlézer serkenti a mikro keringést, ezáltal a kapillárisokban nagyobb mennyiségű oxigén, aminosav, cukor, zsír, nyomelem, vitamin áramlik a hajhagymákhoz. A hajszálak erős, egészséges és gyors növekedéséhez nagy mennyiségű tápanyagra és energiára van szükség. A fejtetőn nem található muszkulatura (izomzat), ezért kevesebb a mikro keringést stimuláló mozgás. A softlézer ezeken a területeken hat, kíméletesen fokozva a mikro keringést. A masszázsfejek speciálisan a nyirokkeringés csomópontjaiban hatnak. A nem megfelelő nyirokkeringés hatására salakanyagok, toxinok, pangó folyadékok halmozódnak fel a fejbőrben, ami gátolja a megfelelő mikro keringést is, mivel a szövetközi nyomás megemelkedik, így az artériás kapillárisokból kevesebb tápanyag áramlik ki a hajtüszőkhöz és a vénás kapillárisok kevesebb méreganyagot tudnak felvenni és elszállítani a fejbőrből. A sisakmasszázs hatására fokozódik a nyirokkeringés, beindul a méregtelenítés, javul a fejbőr és a szőrtüszők működése, ami a gyorsabb hajnövekedést is eredményezi. A kettős funkció duplájára gyorsíthatja a hajnövekedést! Növényi őssejtes hatóanyag, mint a Bódi Haj ápoló termékek alkalmazásával, pedig a kopaszodásokat is lassítja, sőt hajvisszanövést eredményezhet! Bódi Zoltán feltaláló Elérhetőség: www.bodihair.hu Mobil: (36)20/9 450 454www.bodihair.hu


Letölteni ppt "Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések