Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretetszolgálat Erzsike néni Szent Erzsébet Szeretetotthon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretetszolgálat Erzsike néni Szent Erzsébet Szeretetotthon."— Előadás másolata:

1 Szeretetszolgálat Erzsike néni Szent Erzsébet Szeretetotthon

2 A szeretetszolgálat kezdete Minden elindítója

3

4 Szeretettel együtt Bejött hozzám a főnöknő, Marika, Vállalnia kell két kislányt, aki jezsuita. Miből áll ennek kötelezettsége? -kérdeztem. Kik azok a jezsuiták? Nem tudom, ezt kicsit szégyellem. Egy Istent imádunk, vagy ők külön szentek? Én nem tudom, csak kérdem miben különböznek? Szólt Marika: -Majd meglátja, kik ezek a lányok, Kiknek az Avason van szép nagy iskolájuk. A két kislány bemutatkozik: Ági és Fruzsina Én meg Erzsike néni vagyok, e ház lakója! Hozott isten benneteket, foglaljatok helyet! Mosolyognak, hiszen olyanok, mint két szép kisgyerek! Mit segítsünk Erzsike néni, tessék mondani! Jaj, már a neveteket is elfelejtettem: Fruzsina és Ági. Olyan hamar megbarátkoztunk, hála Istennek Eltelt 1 óra, és máris hazafele készülődnek. Hiába, nekik is rég volt már reggel, Várlak titeket a jövő pénteken nagy-nagy szeretettel. Így telt el 1 évfolyam, szépen, türelemmel, A vakáció alatt gondoljatok rám kedvességetekkel. Nem vagyok elfogult, de észre lehet venni, Hogy mind a két kislányt jó szülő neveli. Kívánok a szülőknek továbbra is sok türelmet, Áldott békességet, erőt, egészséget. Ági és Fruzsika sokat pihenjetek, Hogy szeptemberben új erővel kezdjétek. Gondolataimat ezzel befejezem, Ezeket a sorokat borítékba teszem. Szeretettel: Erzsike néni Aki nem fog titeket elfelejteni!

5 Az együtt töltött percek…

6 …és a látogatóink Somosi Gábor Borika néni Szalay atya Rozsos Petra

7 Mi mindent kaptunk!! Tárgyi ajándékok Lelki ajándékok  madártej  csoki, cukor  tócsni  puding  sütik  puszedli  szaloncukor  szeretet  kedvesség  megértés  támogatás  szép emlékek  tapasztalatok  öröm

8 Erzsike néni gondolatai A kislányok felvidítottak, nagyon értelmesen viselkedtek, olyan gyerekek voltak, mint a korombeli gyerekek, nem a XXI. századiakhoz hasonlók.

9 Vége… Készítették: Bobcsák FruzsinaésSomosi Ágnes


Letölteni ppt "Szeretetszolgálat Erzsike néni Szent Erzsébet Szeretetotthon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések