Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT ! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE! PROBLÉMA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT ! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE! PROBLÉMA."— Előadás másolata:

1 Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT ! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE! PROBLÉMA LEHET BELŐLE HA TÖBB SZÁMLÁT INDÍTASZ AZONOS IP CÍMRŐL, A BEFEKTETÉSI TÖRVÉNYEK EZT NEM ENGEDÉLYEZIK! MINDEN BEFEKTETÉS LEJÁRAT UTÁN KÜLDD KI A PÉNZT AZ ALERTPAY- RE ÉS ÚJRA FEKTESD BE,HOGY LEGYEN NYOMA AZ ALERTPAY SZÁMLÁN! HAVI TAGDÍJ NINCS! 10$ TÓL INDÍTHATÓ A BEFEKTETÉS!

2 Fontos, hogy itt kipipáljuk a kockát, hogy elfogadjuk a szponzorunkat Ide semmit nem írunk be, mert itt más szponzort lehet választani Regisztrálni, már tudunk, fontos figyelmeztetéseket szeretnék csak közölni… Ha Optional van ki írva azokat a mezőket NEM kötelező kitölteni! Felhasználónév Jelszó Második jelszó: FONTOS A PÉNZ KIVÉTELÉHEZ ÍRD FEL!

3 Felhasználó névvel és az első jelszóval lehet be lépni a belső irodába.

4 Ahhoz, hogy be tudj fektetni, első lépés: a belső irodába kell juttatni a pénzt. Amikor bent van a pénzed, ezután döntesz melyik programba (futamidőre) helyezed el. Itt indítod el a pénz elhelyezését az oldalra! (klikk)

5 Ide írod be a kívánt összeget. Lehetőség van hogy egy összegben felutalod a pénzt és ezután több programba osztod szét. Itt jelenik meg az összeg amit fel helyeztél. Amikor kitöltötted a kíván összeget klikk ide, és a megszokott módon az alertpayről helyezed fel. Itt is ki kell várni a 10 másodpercet és újra belépni a belső irodába.

6 Ez a felirat jelenik amikor sikeresen feltöltötted a pénzt. Javaslatom, lépj ki és újra be az oldalra, hogy gyorsabb legyen a frissítés

7 Általában minden lépés után, Megkérdez az oldalon, hogy biztos vagy e hogy ezt a lépést szeretnéd, akkor le kell OK.- zni… Itt lehet kezdeni a pénz befektetését. Klikk rá…

8 Ide írod be az összeget. Ha több programba akarod tenni, akkor a kívánt összeget kell beírni, a többi maradhat a belső irodában, azt be tudod fektetni rögtön ezután (ha több programba szeretnél próbálkozni)

9 Itt találod legördítve mindegyik programot. Van 7, 14 napos és 1, 2 hónapos. Pl. Én behelyeztem az oldalra 50$ és innen osztottam szét minden programba 10$, a 2 hetesbe van a nagyobb rész. Én ezt javaslom, a 2 hetes programot, mert benne leszünk a 30 napos alertpay „biztonságban”

10 Itt is tudod folytatni a következő befektetést

11 Ide kattintva tudod kivenni a pénzt a számládra (alertpay) 10$ tol lehetséges a pénz kifizetés kérése és a befektetés is! A kért összeget ide írd be: A második jelszavad KELL a pénz kivételhez… Amikor ki van töltve, kérd ki…

12 A befektetéseket, az összest itt tudod megnézni..

13 Mindegyiket külön látod, és azt is melyik programba (milyen futamidőre) helyezted el…

14 Kattints a „Preferences” menüre, itt tudod elmenteni a fizető eszköz od, vagy számod, attól függ, mi szeretnél használni. Láthatod a következő dián…

15 Klikk a Edit account ra és írd be amelyeket használni szeretnéd… Az első sorba az od, a második kockába a második jelszód kell… Okvetlen pipáld ki az első 2 kockát! Így a szponzorod és a belépőd láthatják az címed! Fontos, mert így tud neked segíteni, ha kell.

16 Főoldal Új hírek és frissítések Belépőid Itt tudod meghívni a barátaid (angol) Az össz. transzakciót itt látod Kifizetések itt nézhetők meg Sok sikert és sikeres befektetést kívánunk!


Letölteni ppt "Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT ! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE! PROBLÉMA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések