Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MINISZTERI FÓRUM EGÉSZSÉGÜGY 5 DIMENZIÓBAN. 1. Kérdés Milyen trendek uralják a fejlett világ egészségügyi rendszereit 2016-ban? Milyen sürgős intézkedések,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MINISZTERI FÓRUM EGÉSZSÉGÜGY 5 DIMENZIÓBAN. 1. Kérdés Milyen trendek uralják a fejlett világ egészségügyi rendszereit 2016-ban? Milyen sürgős intézkedések,"— Előadás másolata:

1 MINISZTERI FÓRUM EGÉSZSÉGÜGY 5 DIMENZIÓBAN

2 1. Kérdés Milyen trendek uralják a fejlett világ egészségügyi rendszereit 2016-ban? Milyen sürgős intézkedések, esetleg kitörési lehetőségek kellenének a magyar egészségügyi ellátórendszer felzárkóztatásához? (versenyképes tudás- termék- szolgáltatás export)

3 2. Kérdés Hogyan lehetne megszüntetni a magán- és a köz kaotikus összefonódását a hazai egészségügyi ellátórendszerben?

4 3. Kérdés Humán erőforráshiány, versenyképes képzőintézetekkel. Mit lehet tenni a hazai egészségügyi szakemberek megtartása érdekében?

5 4. Kérdés Robbanásszerű tudományos-, technikai fejlődés az egészségügyi ellátásban, exponenciális áremelkedéssel, és elégtelen közfinanszírozással. Milyen hazai egészségügyi ellátó rendszert lehet vizionálni 2025-re ?

6 Prófécia? Dr. Levendel László, Magyar Nemzet 1990.05.08. Amennyire emlékezem, eddig minden egészségügyi miniszter megbukott. Ez érthető, mert nehezebb egy rossz szisztémát átalakítani, mint a vezető személyét felelőssé tenni. Az új miniszter kijelölésekor mintha mindig megtalálták volna a soron következő bűnbakot. Jó volna, ha ez a fátum megtörne, és a jövőben nem a miniszterek változnának, hanem az egészségügy.


Letölteni ppt "MINISZTERI FÓRUM EGÉSZSÉGÜGY 5 DIMENZIÓBAN. 1. Kérdés Milyen trendek uralják a fejlett világ egészségügyi rendszereit 2016-ban? Milyen sürgős intézkedések,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések