Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hotel Transylvania Ahol a szörnyek lazulnak…. Hotel Transylvania 1. Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hotel Transylvania Ahol a szörnyek lazulnak…. Hotel Transylvania 1. Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat."— Előadás másolata:

1 Hotel Transylvania Ahol a szörnyek lazulnak…

2 Hotel Transylvania 1. Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. A kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának.

3 Hotel Transylvania 2. Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is.


Letölteni ppt "Hotel Transylvania Ahol a szörnyek lazulnak…. Hotel Transylvania 1. Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések