Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE 2009. JÚNIUS 12-14 Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE 2009. JÚNIUS 12-14 Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE."— Előadás másolata:

1 A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE 2009. JÚNIUS 12-14 Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE

2 HAZAJÁRÓ - A falusi turizmus hétvégéje Időpont: 2009. június 12-14. A program a népszerű „Torkos Csütörtök” mintájára a hazai fogyasztás, a helyi szolgáltatások igénybevételére koncentrál. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE

3 A hétvégével kapcsolatosan minden falusi szálláshelyadó, vendéglátó, turisztikai szolgáltató, vagy vidéki programszervező részvételére számítunk, amennyiben valamely szolgáltatásából legalább 20% kedvezményt tud biztosítani 2009.június 12-14. között. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE

4 A programnak saját honlapja van: www. hazajaro.hu, aki regisztrál, annak az elérhetőségei, ajánlatai egy országos adatbázisból hozzáférhetőek lesznek. A regisztrált szolgáltatók, szolgáltatások a www.hazajaro.hu portálon folyamatosan megjelennek. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE Miért érdemes csatlakozni?

5 Országos kampány áll a program mögött, a hirdetéseket, újságcikkek megjelenését nem kell saját költségen rádió, finanszírozni. A programot reklámozza a Sláger Rádió, a Kossuth és a Petőfi Rádió, a Régió Rádió, a Heti Világgazdaság, a Magyar Narancs, és a Heti Válasz. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE Miért érdemes csatlakozni?

6 Óriásplakátok és Budapesten City-light plakátokon Helyben a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület a rendelkezésére álló eszközökkel, saját honlap www.leaderkontakt.hu, helyi média HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE Miért érdemes csatlakozni?

7 A szolgáltatók regisztrációját a programra megtesszük, a Felső- homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezeténél, amennyiben a kedvezményekkel kapcsolatosan a dossziéba elhelyezett regisztrációs lapot kitöltik és eljuttatják hozzánk 2009. május 29-ig. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE Miért érdemes csatlakozni?

8 A szolgáltatásokról jpg formátumú képet is várunk az info@leaderkontakt.hu info@leaderkontakt.hu valamint a hazajaro@hazajaro.hu e-mail címre. HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE Miért érdemes csatlakozni?

9 Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. Stuart H. Britt HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE

10 Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezetének irodája: 2370 Dabas, Szent István u. 67. Tel.: 06 29 562 680 Mobil: 06 20 915 72 00 E-mail: info@leaderkontakt.huinfo@leaderkontakt.hu www.leaderkontakt.hu

11 Köszönjük megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE 2009. JÚNIUS 12-14 Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések