Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi a previz? Film vagy reklámfilm egyes jeleneteinek 3D-s animáció segítségével történő vizualizálása, megtervezése.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi a previz? Film vagy reklámfilm egyes jeleneteinek 3D-s animáció segítségével történő vizualizálása, megtervezése."— Előadás másolata:

1

2 Mi a previz? Film vagy reklámfilm egyes jeleneteinek 3D-s animáció segítségével történő vizualizálása, megtervezése.

3 Célpiac Filmalkotók, film és reklámfilmgyártó cégek, reklámügynökségek. Kezdetben hazai, 1-2 éven belül külföldi piac.

4 Üzleti modell Kezdetben rövidebb átfutású reklámfilmes projekteken a két alapító dolgozna. Szükség esetén megoldott alvállalkozók bevonása. Gyors, hatékony munkamenetet alakítottunk ki, hogy a gyártási folyamatot lerövidítsük és kis csapattal is működjön.

5 Csapat Számítógépes grafikusként hét éves szakmai tapasztalat a filmes, mozgóképes iparág különböző területein. Nagyjátékfilmes utómunka, 3D-s animációs mese, reklámfilm, játék intró.

6 Pénzügyek A vállalkozás kezdeti tőkeigénye kicsi és működési költsége is relatív alacsony. A működtetést jelenleg mellékállásban látjuk el. A befektetés egyik célja, hogy ezt főállásban folytathassuk. Másik pedig, hogy a munkamenet felgyorsítása érdekében további eszközök beszerzését tervezzük.


Letölteni ppt "Mi a previz? Film vagy reklámfilm egyes jeleneteinek 3D-s animáció segítségével történő vizualizálása, megtervezése."

Hasonló előadás


Google Hirdetések