Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19."— Előadás másolata:

1 Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19

2 Ötven milliós adomány a kórházaknak Az első 20 jelentkezőnek ingyen A Panda Security több, 50 millió forintos adománnyal igyekszik segíteni a magyar kórházak helyzetén. A Panda Security és az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség kezdeményezésére létrejött projektben az intézmények szoftvereket kapnak. Használja ki a lehetőséget és fogadja el a Panda Security által felajánlott biztonságtechnikai csomagot. Ha nem kerülne az első húsz közé Azokra is gondoltunk, akik lemaradtak az első fordulós pályázatról. Számukra 2007. december 31-ig történő megrendelés esetén 50%-os kedvezményt biztosítunk a Panda vírusvédelmi szoftver megvásárlásakor. IT biztonság a kórházakban

3 Legyen Ön is az első húsz jelentkező között, akik ingyen megkapják a szoftvert. 1., Az alábbi weboldalra kattintva www.axonic.hu/panda/korhaz, adja meg a pályázaton induló kórház és az Ön adatait, majd www.axonic.hu/panda/korhaz 2., a kérdőív fülre kattintva, töltse ki a 10 kérdésből álló kérdőívet, nem elfelejtve email címét megadva, hogy az ellenőrző levelet azonnal megkaphassa, ezután 3., töltse-, és nyomtassa ki a jelentkezési lapot a csatolt állományok menüpontra kattintva, cégszerűen írja alá és faxolja el. Az kérdőív kitöltése után, az Ön által megadott e-mail címre ellenőrzésként megkapja a kitöltött adatlapot, melyen megtalálható a regisztrálás ideje (óra, perc). Ez biztosítja Önt, hogy regisztrációját fogadtuk, és várjuk az aláírt jelentkezési lapot.

4 IT biztonság a kórházakban Pályázat részvételének feltételei Kórház rendelkezzen Kórház szövetségi tagsággal. 2007. december 14-én 23.59 percig érkezzen meg az aláírt jelentkezési lap a 06-1-469-6081-es faxszámra. Fontos: csak az aláírt jelentkezési lap beérkezése után jogosult az ingyenes szoftverre az első 20 kórház ! Reméljük, kezdeményezésünk elnyeri az Ön pozitív figyelmét, és mihamarabb használatba veszi a Panda Entrprise virusírtó szoftverét. Kezdeményezésünkkel nem csak az első 20, leggyorsabban regisztráló kórház nyer, hiszen a többiek 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a terméket.


Letölteni ppt "Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19."

Hasonló előadás


Google Hirdetések