Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vevőgondozás. A vevőgondozás célja: Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások Megtudni, hogy éppen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vevőgondozás. A vevőgondozás célja: Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások Megtudni, hogy éppen."— Előadás másolata:

1 Vevőgondozás

2 A vevőgondozás célja: Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások Megtudni, hogy éppen mi érdekli, mi a fontos neki egészségének a fejlesztésében, de …. Információt, tájékoztatást adni felé Értékesítés

3 Nyilvántartások Mobil telefon könyv Nyilvántartó lapok és kartonok. Nyilvántartó füzet, írott telefonszámok. Kapcsolat BIP füzet BIP zárás füzet

4 Nyilvántartások NÉV: … Cím:…. szállítási címre: Telefonszáma:.. regisztrációs száma Hozzátartozó neve, telefonszáma: ….stb. Szokásai: külföld, üdülés… névnap:, szülinap

5 Mi is az apropó? Indok, ok, ürügy Gyakran pillanatnyi alkalom, egy lehetőség, mely csak abban a pillanatban működik Érzelmi helyzet által generált ötlet, Ajánlás!

6 Milyen a jó apropó Aktuális (friss) Felkapja rá a fejét Hiteles Hivatkozó Elhihető Van amikor nem hihető, de mégis elfogadják Értékes számára Olyan az apropóm amilyen én vagyok

7 Hétköznapi apropók: Névnap, születésnap Eszembe jutottál, gondoltam rád. Hiányoztál, Mi újság, hogy vagytok? Érdeklődöm felőled. Hiányzik a hangod, a humorod. Segítséged vagy tanácsod kérem. Hallani akartam a hangodat. Hiányoztál. Megkaptad az E mailt?

8 Legyen mindig egy jó apropód (2) –Mondtad, hogy 10 - e után hívjalak –Akciók (megkaptad az akciós termékekről az E mailt - –Láttad a biyovis-karrieren az új On life újságot? –Tudod, hogy szombaton a Start rendezvényen… –Képzeld olyan pofátlanul alacsonyra tették a …….. árát, hogy …. –Biyo- információs felmérés és tanácsadás lesz nálam … –Hogyan haladsz ? –Hogyan segíthetek, hogy sikeresebb légy? –Terveztél? –Hány üzleti találkozód lesz a héten? Hány csatlakozót terveztél? –Szeretném tudni, hogy mennyi forgalommal tervezted a hónapot? –Hogy állsz a sikerprogram teljesítésével? –Olvastad a Facebook -on a legújabb Biyovis információt?

9 „ Talál a bátorság a tettre száz utat.” (Aiszkhülosz) Köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Letölteni ppt "Vevőgondozás. A vevőgondozás célja: Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások Megtudni, hogy éppen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések