Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A diákigazolvány igénylés menete TIK Hallgatói CentrumEszterházy Károly Főiskola.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A diákigazolvány igénylés menete TIK Hallgatói CentrumEszterházy Károly Főiskola."— Előadás másolata:

1 A diákigazolvány igénylés menete TIK Hallgatói CentrumEszterházy Károly Főiskola

2 Lépések 1. Okmányiroda - r egisztráció 2. Neptun rendszer - a z igénylés elindítása és a díj befizetése 3. Ideiglenes diákigazolvány elkészítése (ha szükséges)

3 1. Okmányiroda regisztráció  Bármelyik okmányirodában elvégezhető.  Elektronikus fénykép készül és aláírás mintát vesznek fel a központi adatbázis számára.  Szükséges iratok:  születési anyakönyvi kivonat és lakcímkártya, vagy  érvényes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) és lakcímkártya. A kapott igazolólapot meg kell őrizni!

4 Az egri okmányiroda elérhetősége  Cím: Eger, Szvorényi utca 50.  Tel.: 36/511-000  Nyitvatartási rendje:  Hétfő: 9.00-15.00  Kedd: 9.00-15.00  Szerda: 12.00-17.00  Csütörtök: 9.00-15.00  Péntek: -

5 2. Neptun rendszer Diákigazolvány igénylés  Igénylés: Ügyintézés/Diákigazolvány igénylés menüpontban

6 2. Neptun rendszer Diákigazolvány igénylés

7  Sorszámhoz az okmányirodában kapott NEK azonosítót kell beírni  Igénylés típusa lehet: - Első igénylés - Adatváltozás miatt - Elveszett - Új igénylés téves adatok miatt - A címet feltétlenül ellenőrizze (amennyiben hibás jelezze a dékáni hivatalban)!

8  Az igénylés díja:  1.400 Ft  Az igénylés mentése után automatikusan megtörténik a tétel kiírása a neptun rendszerben  A főiskola gyűjtőszámlájára történt utalást követően a kiírt tételről rendelkezni kell!  A díj rendezése után az igénylés befejeződött.  A diákigazolványok elkészítési ideje: legalább 60 nap.  Az elkészült diákigazolvány az igénylő lakcímére kerül kipostázásra

9 3. Ideiglenes diákigazolvány Igénylés  Igazolásra az jogosult, aki  az igénylést benyújtotta, és  befizette az igazolvány árát.  Igénylés helye: Hallgatói Centrum  Az utazási kedvezményre jogosító igazolás kiállítása díjmentes.  Az igazolás érvényessége: állandó diákigazolvány megérkezéséig vagy a kiállítás napjától számított 60 napig.


Letölteni ppt "A diákigazolvány igénylés menete TIK Hallgatói CentrumEszterházy Károly Főiskola."

Hasonló előadás


Google Hirdetések