Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kapcsolattartás a vásárlókkal és a terméktapasztalatok megosztása. Az előadó: Tibai Eszter BIP. Elemző, kozmetikus mester „Ne a sikerre törekedj, hanem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kapcsolattartás a vásárlókkal és a terméktapasztalatok megosztása. Az előadó: Tibai Eszter BIP. Elemző, kozmetikus mester „Ne a sikerre törekedj, hanem."— Előadás másolata:

1 Kapcsolattartás a vásárlókkal és a terméktapasztalatok megosztása. Az előadó: Tibai Eszter BIP. Elemző, kozmetikus mester „Ne a sikerre törekedj, hanem arra,hogy értékessé válj!” (Albert Einstein) 1

2 Vevőkezelés Mások hogyan csinálják? Mik a hibák, amiket elronthatnak? Milyen időközönként érdemes telefonálni? Mennyi ideig beszélgessünk?

3 Vevőkezelés (2) Jó hangulatban legyünk. Ne legyen „száraz”a beszélgetés Rád gondoltam, eszembe jutottál… De jó, hogy hívtál már pont … Vezessünk róla listát!

4 Vevőkezelés (3) Telefon No1 Skype-on Facebook (Messenger) Személyesen Levél, E-mail, Üzenés (kevésbé jó)

5 A vevőgondozás célja : Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások. Megtudni, hogy éppen mi érdekli, mi a fontos neki egészségének a fejlesztésében, de …. Információt, tájékoztatást adni felé Értékesítés

6 Mobilban a telefon könyv funkció Nyilvántartó lapok és kartonok. Nyilvántartó füzet, írott telefonszámok. Kapcsolat (B.I.P.) füzet Zárás füzet (B.I.P.) Megrendelő füzet Nyilvántartások

7 Legyen mindig egy jó apropód! – Mondtad, hogy 10 -e után hívjalak. – Akciók. Megkaptad az akciós termékekről az E mailt? – Láttad a www.biyoviskarrier.hu -n az új információt?www.biyoviskarrier.hu – Tudod, hogy szombaton a rendezvényen… – Képzeld pont azok a termékek vannak akcióban amelyeket te akartál... – Bio-rezonanciás felmérés és tanácsadás lesz nálam … – Írisz elemzési napot szervezek … – Hogyan haladsz ? – Hogyan segíthetek, hogy sikeresebb légy? – Terveztél? – Hány üzleti találkozód lesz a héten? – Hány csatlakozót szeretnél? – Szeretném tudni, hogy mennyi forgalommal tervezted ezt a hónapot?

8 Termék tapasztalatok

9 Kiemelt termék:

10 15678.Ft

11 Következő web-konferencia: 2016.02.08-án 20:00 óra Az előadó: Kerepesi Istvánné Ica BIP. Elemző,tanár Az emésztőrendszer B.I.P. szemmel. „Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség” (Wass Albert) 11

12 Köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Letölteni ppt "Kapcsolattartás a vásárlókkal és a terméktapasztalatok megosztása. Az előadó: Tibai Eszter BIP. Elemző, kozmetikus mester „Ne a sikerre törekedj, hanem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések