Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag."— Előadás másolata:

1 2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelhez. Cukormentes, Alábbi összetevői elősegítik az immunrendszer megfelelő működését: cink, szelén, réz, A- és C-vitamin, A gyermekek korának megfelelően testre szabható, biztonságosan adagolható, 60 db-os multivitamin rágótabletta 5 finom gyümölcs ízben kapható: eper, zöld alma, cseresznye, erdei gyümölcs, málna.

2 C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kalciummal, magnéziummal, valamint további 6 vitaminnal és ásványi anyaggal – azon ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére. A Béres legújabb Porcerő+CSONT-IZOM KOMPLEX készítménye megoldást nyújt azoknak, akik az ízületi porcok mellett figyelmet fordítanak a csontok és az izmok megfelelő támogatására. 3899 Ft helyett 2924 Ft Egységár: 48,73 Ft/db

3 Ebben a spiráltestű algában sok növényi pigment- anyag, vagyis klorofill van, ezért azokban a tavakban, amelyekben megtelepszik, a vizet sötét kékeszöldre festi. A magas klorofill tartalom megtisztítja a vért és helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ettől nem csak a közérzetünk és a teljesítőképességünk fog nőni, de a hajunk, bőrünk is szebb lesz. Az édesvízi moszat több mint 100 féle tápanyagot tartalmaz. Az édesvízi moszatoknak egyéb jó hatást is tulajdonítanak: elmulasztják az ízületi gyulladást, serkentik a máj működését, csökkentik a szívbetegség és egyes rákos elváltozások kialakulásának a veszélyét, növelik az ellenálló képességet, meggátolják a HIV-fertőzést és az AIDS kialakulását, valamint hogy megvédik a sejteket a röntgen-sugárzás és az ólomhoz hasonló nehézfémek okozta károsodásoktól. 2759 Ft helyett 1930 Ft Egységár: 21,44 Ft/db Dr. Herz spirulina kapszula, 90 db

4 499 Ft helyett 349 Ft Egységár: 6,34 Ft/db Különösen finom törlőkendő aloe vera és kamilla kivonattal. A Neogranormon törlőkendő vastag, puha és textilhatású. Tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. A baba egész testének áttörlésére ajánljuk.

5 7149 Ft helyett 5362 Ft Egységár: 107,24 Ft/ml Bőrkisimító és ragyogást adó arckrém. Az idő múlása, a stressz hatásai : a bőr textúrája megvastagodik: a pórusok kitágulnak, az arcszín egyenetlenné válik pigmentfoltok, hajszálerek jelennek meg az arcbőrön ráncok jönnek, kisebbek nagyobbak, melyek a kor előrehaladtával mélyülnek A VICHY MEGOLDÁSA: IDÉALIA arckrém BŐRTEXTÚRA –EGYENLETES ARCSZÍN –RÁNCOK: 2 SZABADALOM –5 ÉV KUTATÁS Hatóanyagok: KOMBUCHA 3%, AHA, Vitaminok, Probiotikumok, Polifenolok, Bőrnyugtató és erősítő hatású Vichy termálvízzel Szabályozza a bőr viselkedését, amely egészséget sugárzik, A bőr ragyogó, lágy, rugalmas és símább. Könnyű, friss hidratáló textúra, Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén mentes 1 hónap alatt érezhető és látható változás–érintse meg, lássa, érezze: A bőr textúrája finomabb, újraébreszti a bőr természetes ragyogását.

6 9145 Ft helyett 6859 Ft Egységár: 228,6 Ft/ml Depigmentáló hatóanyag-kombincióval a 7 nap alatt sugárzóbbnak és napról-napra egységesebbnek látszó arcbőrért. Érzékeny bőrűeknek is. Pigmentfoltok Öregedés okozta foltok UV-sugárzás okozta foltok Pattanás utáni foltok 11 év szakértelem a foltok terén. Az ideális arcszínért. DRM-Bright+LHA komplex a foltok keletkezési forrásának megcélzásáért, és a melanintermelés szabályozásának céljából. In vitro teszt. A foltok akár 4 hét után láthatóan csökkenhetnek az egyenletesebb megjelenésű arcbőrért. Finom könnyű textúra.

7 5515 Ft helyett 3699 Ft Egységár: 41,1 Ft/db Proenzi 3 ExPur 90 db filmtbl. + ajándék 100ml krém Az új, továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a korábbi 3-as összetétele (glukózamin, kondroitin, MSM) mellett most újdonságként ExPur komplexet is tartalmaz. Az ExPur komplex kollagén és C-vitamin kombinációja. A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. A krém fokozza a helyi vérellátást, és melegíti a masszírozott területet.


Letölteni ppt "2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag."

Hasonló előadás


Google Hirdetések