Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az interaktív tábla és alkalmazása Kotró László-Lehel Nagy Zoltán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az interaktív tábla és alkalmazása Kotró László-Lehel Nagy Zoltán."— Előadás másolata:

1 Az interaktív tábla és alkalmazása Kotró László-Lehel Nagy Zoltán

2 A Smart interaktív tábla főbb elemei:

3 Jobb egérgomb Súgó billentyüzet radír írószer A tolltartó tartozékai

4 Muködési elv és tulajdonságok:  Érintésre érzékeny felület pozícionálja a tollat vagy az ujjunkat,  Vízszintesen és függőlegesen is 10 vonal/cm felbontás biztosítja a precíz kalibrációt,  A toll színét a szenzoros tálcán elfoglalt helye határozza meg. Amelyik színű helyről vesszük el, olyan színnel tudunk rajzolni. Toll nélkül is rajzolhatunk az ujjunkkal.

5 SMART Notebook szoftvercsomag - a tábla prezentációs magyar nyelvű alapszoftvere

6 A SMART Board interaktív tábla Notebook® szoftverének lehetőségei  Beleírhat bármely alkalmazásba  Mindent elmenthet Notebook™ file-okba  Mozgathat, elforgathat és átméretezhet felvehet, elhúzhat és letehet objektumokat, linkeket csatolhat, áttetszővé varázsolhatja őket  Hátteret és képeket illeszthet be a több mint 5.000 képes galériából  File-okat menthet többféle formátumban (pl. PDF, HTML) vagy saját oldalakat menthet képként (pl. GIF, JPG, PNG)

7 A SMART Board interaktív tábla Notebook® szoftverének lehetőségei  Eltakarhat vagy felfedhet információkat a Screen Shade funkcióval  Szöveggé konvertálhatja a kézzel írt szavakat  A táblán történteket standard videó file-ként is elmentheti  Ráírhat a videó anyagokra  Futtathat előre gyártott alkalmazásokat

8 A SMART Board interaktív tábla Notebook® szoftverének lehetőségei  Az képernyőn megjeleníthető billentyűzet segítségével gépelhet a táblán  Kézírás, jegyzet menthető a Microsoft® Word Excel, PowerPoint® software-el oldalakra objektumként vagy konvertált szövegként,  Beírás és mentés lehetséges a Paint, CorelDRAW® és számos egyéb alkalmazásban,  A keretprogram 27 nyelven használható, köztük MAGYAR nyelvű kezelőfelülettel is.

9 Kiegészítők az interaktív táblákhoz  SMART SDC-280 dokumentum kamera SMART SDC-280 dokumentum kamera

10 Kiegészítők az interaktív táblákhoz  SMART USB sztereó audiórendszer

11 Kiegészítők az interaktív táblákhoz  SMART AirLiner™ vezeték nélküli palatábla

12 Kiegészítők az interaktív táblákhoz  SMART Senteo™ feleltető- és szavazórendszer

13 Kiegészítők az interaktív táblákhoz  Érintőképernyős interaktív rendszerek

14 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Az interaktív tábla és alkalmazása Kotró László-Lehel Nagy Zoltán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések