Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay."— Előadás másolata:

1 Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay Gáborral

2 Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” Mikor szántál utoljára 2-3 teljes napot csakis önmagadra? Tenni akarsz a munka-magánélet egyensúlyodért, az életenergiáidért? A BELÜLRŐL VEZETÉS erre kínál egyedülálló lehetőséget. Tréningünk célja a mindenkiben benne rejlő belső vezető megerősítése és megújítása. Rövidtávon ÉS hosszútávon. Mindez egy nagyon szép és különleges, erőt adó környezetben történik, mely teret nyújt életed és céljaid mélyebb átgondolására, tudatosítására, valamint energiáid feltöltésére és mozgósítására. A változatos feladatok során minden támogatást megkapsz a társaidtól – és ami a legfontosabb: a program katalizáló hatására önmagadtól! “Csak az tud másokat jól vezetni, aki magát tudja vezetni”

3 Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” Az itt eltöltött közel 3 nap nemcsak egyedülálló élményt jelent, hanem garantáltan megtérül a későbbiekben a mindennapok során. Egyértelműen jobban fogod tudni navigálni az életedet – több sikerrel céljaid megvalósításában és több élvezettel, örömmel eközben. Jobb vezetőjévé válsz magadnak és ezáltal másoknak is! A munkában és a magánéletben egyaránt.

4 Belülről Vezetés A tréning felépítése és tartalma MUNKA ÉS MAGÁNÉLET EGYENSÚLYA  Rendrakás a vezetői és személyes működésünkben  Az életcélok, értékek, identitás kibontása, tudatos személyes stratégiává formálása  A tudatosság növelése  Értékarányosítás: magamért – másokért – a munkáért MUNKA ÉS MAGÁNÉLET EGYENSÚLYA  Rendrakás a vezetői és személyes működésünkben  Az életcélok, értékek, identitás kibontása, tudatos személyes stratégiává formálása  A tudatosság növelése  Értékarányosítás: magamért – másokért – a munkáért VÁLTOZÁSI KÉPESSÉG  A stresszkezelési kapacitás megerősítése  A problémamegoldó kapacitás növelése  A bátorság és kitartás növelése a kihívások kezelésében  Nyitott, felfedező gondolkodás VÁLTOZÁSI KÉPESSÉG  A stresszkezelési kapacitás megerősítése  A problémamegoldó kapacitás növelése  A bátorság és kitartás növelése a kihívások kezelésében  Nyitott, felfedező gondolkodás TERMÉSZETES VEZETÉS  A hitelesség megerősítése  A Flow Leadership gyakorlati alkalmazása  Kapcsolati nyitottság fejlesztése  A vonzás erejének növelése  Több rezonáns vs. disszonáns viselkedés TERMÉSZETES VEZETÉS  A hitelesség megerősítése  A Flow Leadership gyakorlati alkalmazása  Kapcsolati nyitottság fejlesztése  A vonzás erejének növelése  Több rezonáns vs. disszonáns viselkedés BELÜLRŐL VEZETÉS  Az önirányítás megerősítése  A belső energia felszabadítása, a személyes erő kibontakoztatása  Az öröm és a szenvedély erejének megélése  A flow állapot gyakoribb megélése

5 Belülről Vezetés Mi segít abban, hogy a tréning elérje célját? A módszer személyre szabott előkészítés (+Fusion Vital életmód-vizsgálat) egyéni elemzés-tervezés, energizáló, ill. relaxáló (outdoor) gyakorlatok, őszinte és bizalmi személyes beszélgetések, hatékony coach-típusú megbeszélések 2,5 nap kiemelkedően pozitív, biztonságos, támogató légkörben és környezetben A módszer személyre szabott előkészítés (+Fusion Vital életmód-vizsgálat) egyéni elemzés-tervezés, energizáló, ill. relaxáló (outdoor) gyakorlatok, őszinte és bizalmi személyes beszélgetések, hatékony coach-típusú megbeszélések 2,5 nap kiemelkedően pozitív, biztonságos, támogató légkörben és környezetben Az utókövetés személyes dokumentumok kísérik és támogatják az átültetés folyamatát szervezetten továbbélő támogató kapcsolatok Fusion Vital visszamérés és konzultáció 3-4 hónap múlva Az utókövetés személyes dokumentumok kísérik és támogatják az átültetés folyamatát szervezetten továbbélő támogató kapcsolatok Fusion Vital visszamérés és konzultáció 3-4 hónap múlva

6 Belülről Vezetés Mi segít abban, hogy a tréning elérje célját? A különleges helyszín A hétköznapok stresszétől távoli Hotel Szépalma a Bakonyban nyugodt környezetet biztosít és lehetőséget ad a csodálatos természetben való feltöltődésre isHotel Szépalma Budapesttől 145 km-re, autóval kb. 1,5-2 óra alatt elérhető. A különleges helyszín A hétköznapok stresszétől távoli Hotel Szépalma a Bakonyban nyugodt környezetet biztosít és lehetőséget ad a csodálatos természetben való feltöltődésre isHotel Szépalma Budapesttől 145 km-re, autóval kb. 1,5-2 óra alatt elérhető. Egy tapasztalt, hiteles tréner - Cséffalvay Gábor Szervezet-és vezetésfejlesztési tanácsadó, Fusion Vital és SIZE Prozess tanácsadó outdoor tréner, vezetői coach, személyes fejlesztő 30+ év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalat 14 éve a Belülről Vezetés és a Navigátor megalkotója – ezalatt több, mint 60 csoport, közel 400 ember támogatója, katalizátora személyes fejlődésükben, megújulásuk útján Ez a program sok saját életbeli kihívással és személyes tapasztalással ötvöződött és csiszolódott ilyen sikeres és sokak által dicsért, ajánlott programmá – igazi büszkeségem! Egy tapasztalt, hiteles tréner - Cséffalvay Gábor Szervezet-és vezetésfejlesztési tanácsadó, Fusion Vital és SIZE Prozess tanácsadó outdoor tréner, vezetői coach, személyes fejlesztő 30+ év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalat 14 éve a Belülről Vezetés és a Navigátor megalkotója – ezalatt több, mint 60 csoport, közel 400 ember támogatója, katalizátora személyes fejlődésükben, megújulásuk útján Ez a program sok saját életbeli kihívással és személyes tapasztalással ötvöződött és csiszolódott ilyen sikeres és sokak által dicsért, ajánlott programmá – igazi büszkeségem!

7 flow@flowcsoport.hu 1146 Budapest, Zichy Géza u. 5. Telefon: +36 1 422 1714


Letölteni ppt "Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay."

Hasonló előadás


Google Hirdetések