Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Menüpontok szerkesztése.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Menüpontok szerkesztése."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Menüpontok szerkesztése

20

21

22 Belépés előtt  Meghívó alapú, zárt rendszer, ezért nincs Regisztráció gomb.  Testre szabható nyitó oldal, eseményeket is ki lehet emelni rá.

23 Belépett, index felső rész  3 oszlopos megoldás  Vízszintes és függőleges menüpont lehetőségek.  Belső levelezés

24 Belépett, index alsó rész  Események folyamatos megjelenítése.  Különböző szolgáltatások pl: Saját csoportok kiemelése  Minden eseményhez hozzászólás lehetőség. „Lájkolás” lehetőség.

25 Adatlap  Felhasználók számára testre szabható mezők  Több féle mezőtípus

26 Avatar  Minden felhasználó számára automatikusan generált teljesen egyedi avatar.  Saját avatar feltöltési és szerkesztési lehetőség.

27 Blog  Minden felhasználó számára blog indítási lehetőség.  Minden bejegyzéshez hozzászólás fűzhető  Mindenki vezethet saját blogot is

28 Csoportok  A közösségi oldal csoport alapú.  Csoport lehet nyílt (bárki csatlakozhat), zárt (engedéllyel vagy meghívóval)  Csoportoknak saját bloguk, fórumuk, kép és video galériájuk lehet.

29 Ismerősök  Az IWIW-hez hasonlóan, itt is bejelölhetünk ismerősöket a tagságból, amiket a bejelölt személy elfogadhat vagy visszautasíthat.  Lehetőség van az ismerősöket különféle szempontok szerint csoportosítani.

30 Galéria  Minden felhasználó létrehozhat képgalériákat, amikbe feltöltött képeket a többi felhasználó „kommentezhet”.

31 Tagság  A közösségi oldal tagjai között több féle keresési módszer lehetséges.  Az adatlapok kialakításakor lehet megadni, hogy melyik mezőtípusokat keresse végig a kereső.

32 Meghívó  A közösségi oldal vagy meghívásos alapon vagy regisztrációs alapon működik.  Meghívó esetében csak a meghívott regisztrálhat.

33 Profil felső rész  Az adatlapok kitöltése után, a többi felhasználó minket kiválasztva a profilunkat látja.

34 Profil alsó rész  A profilban oldalt megjelenő „dobozok” widget rendszerűek, fogd és vidd alapon jeleníthetőek meg.  A profilokban megjelenő widgetek központilag meghatározhatóak, de a felhasználó egyénileg el tud térni a felosztástól.

35 Videók  Minden felhasználó beszúrhat beágyazott videót (youtube, metacafe stb.)  Minden videóhoz hozzászólás fűzhető.

36 Online chat  Akárcsak az msn, icq, skype rendszerekben a közösségi oldalon is megjelennek az online ismerősök és azonnali beszélgetést kezdeményezhetünk velük.

37 Köszönjük figyelmüket!


Letölteni ppt "Menüpontok szerkesztése."

Hasonló előadás


Google Hirdetések