Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív."— Előadás másolata:

1

2 „Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív termékekkel, valamint gazdagító és felemelő kultúrával. ” A Nourish the Children ® (Tápláld a Gyermekeket! NTC) kezdeményezés a világ éhező gyermekeinek táplálása érdekében egyesíti a Nu Skin ® -t és a kiterjedt üzletépítői hálózatot. A NU SKIN ® KÜLDETÉSE

3 GYERMEKEKET MENTENI EGY EGYEDÜLÁLLÓ ÖTLETTEL 2002-ben az éhezés világszerte jelenlévő járványszerű problémájának enyhítésére a Nu Skin ® útnak indította az NTC kezdeményezést. Az NTC a Nu Skin Enterprises profit orientált vállalat egyik humanitárius kezdeményezése, valamint bizonyos közszolgálatokkal együtt működtetett társvállalkozása. Maga az NTC nem egy jótékonysági intézmény. Innovatív koncepció: Az NTC kiemelkedően tápláló élelmet árusít (VitaMeal), majd a megvásárolt ételt eljuttatja egy harmadik közreműködőnek, egy non-profit szervezetnek, amely kifejezetten arra specializálódott, hogy az alultápláltságtól és éhínségtől leginkább sújtottaknak ossza azt szét.

4 VILÁGSZERTE ELISMERT A Nu Skin ® egyedülálló Nourish the Children ® kezdeményezésének elismerése a 2007-es év American Business Award díja (Amerikai Üzleti Díj) a következő kategóriában: Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás Program Az American Business Awards vagy más néven Stevie-díjak minden típusú és méretű vállalatot díjaznak, ill. kitüntetik a háttérben dolgozókat is. A Stevie-díjak elismeréssel adóznak a kiemelkedő munkahelyi teljesítmények előtt is világszerte.

5 MIÉRT TESSZÜK? Minden 6. másodpercben egy gyermek meghal az alultápláltság következtében. Ez évente 5 000 000 gyermek halálát jelenti. A Nu Skin Enterprises megadja a lehetőséget az Üzletépítőknek és a Vásárlóknak, hogy bizonyítsák a valódi különbséget a szenvedő gyermekek életében.

6 BIZONYÍTSA A KÜLÖNBSÉGET! A Vitameallel megtörhető a szegénység körforgása, és több millió gyermek megmenthető az éhezéstől.

7 Vitaminhiány Fertőzések és hasmenés > Tápanyagok nem tudnak felszívódni Tanulás/ munkaképtelenség Szegénység és analfabetizmus csapdája Tápláló élelem hiánya Növekvő alultápláltság A SZEGÉNYSÉG-KÖRFORGÁS

8 VitaMeal - TÖBB MINT EGY ÉTEL A VitaMealt kifejezetten alultáplált gyermekek számára fejlesztették ki a Pharmanex ® tudósai, valamint a harmadik világ országait sújtó gyermekéhínség egy szakértője. Megfelelő egyensúlyban tartalmazza a szükséges kalóriamennyiséget, fehérjét, zsírokat, szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek az alultáplált gyermekek számára elengedhetetlenül szükségesek a növekedéshez és a teljes élethez. A VitaMealt elismert jótékonysági szervezeteken keresztül osztjuk szét, akik rendelkeznek a kiszállítás hatékonyságát biztosító szükséges infrastruktúrával.

9 VitaMeal 25 féle vitamin és ásványi anyag Egészséges test és lélek Oktatás az iskolai étkeztetésen keresztül Munka- lehetőségek Kitörés a szegénység- körforgásból VitaMeal – A SZEGÉNYSÉG-KÖRFORGÁS MEGTÖRÉSE

10 ISKOLAI ÉTKEZTETÉS PROGRAMOK Az iskolai étkeztetés eszközei a VitaMeal adományok: a gyermekeket az iskolába vonzza a meleg étel táplálja a szellemet és a testet jelentősen növeli az iskolába járó lányok számát. A lányok oktatásában rejlő erő: az iskolázott lányok körében ritkább a kamaszkori szülés az iskolázott anyák beiskolázzák gyermekeiket is az iskolázott anyák kitörnek az analfabetizmus és a szegénység ördögi köréből az iskolázott anyák megmenthetik a társadalmat.

11 PARTNERÜNK: FEED THE CHILDREN ® (ETESD A GYERMEKEKET!) az NTC elsőszámú nemzetközi partnere nemzetközi non-profit, nem felekezeti keresztény segélyszervezet a 3. legnagyobb nemzetközi jótékonysági szervezet az Egyesült Államokban évente több millió kilogramm élelmet juttat el családoknak több mint 60 országban

12 Üzletépítők/ Vásárlók: vásárlás és adományozás Jótékonysági szervezetek: szállítás és elosztás Az étel eljut a nélkülöző gyermekekhez A Nu Skin Malawiban, Kínában és az Egyesült Államokban gyártja a VitaMealt. Az NTC képezi a hidat az Ön adománya és a jótékonysági szervezetek között. A NOURISH THE CHILDREN MŰKÖDÉSE

13 AZ NTC KÜLÖNBSÉG Az NTC a következőkben tér el más segélyszervezetektől: –Az NTC nem jótékonysági szervezet. Ez egy profitra is irányuló humanitárius kezdeményezés, amelyet a Nu Skin Enterprises, egy profit orientált vállalat működtet. –A jótékonykodók élelmiszeri terméket adományoznak, nem pénzt. A teljes adomány a rászorulókhoz kerül. –Elismert segélyszervezetekkel dolgozunk együtt. –A jótékonykodókat humanitárius adományukért anyagi jutalomban részesítjük. –A VitaMealt Malawiban és Kínában gyártják, ezzel is támogatva a helyi gazdasági növekedést. –Részletes információkat, fényképeket, jelentéseket és videofilmeket teszünk közzé a különböző projektekről.

14 Malawi 13 900 000 lakosa közül 2 000 000 árva. A várható élettartam 44 év. A gyermekek 30%-a 5 éves kora előtt meghal. Az okok: –alultápláltság –AIDS. A lakosság 90%-a falusi területeken él. MALAWI – AFRIKA SZÍVE

15 TÖBB MINT EGYSZERŰ TÁPLÁLÉK... Nem csupán élelmet osztunk. Mezőgazdasági fejlesztési programokon keresztül segítünk a malawi embereknek egy jobb jövő kialakításában saját maguk és családjuk számára. 2004 óta az NTC és a Malawi Project közösen dolgozik, hogy hosszú távon tudjon segítséget nyújtani a részben a Nu Skin ® által szponzorált fejlesztési projekteken keresztül. Európa egyetlen helyszínre koncentrálja energiáját és forrásait: Malawira.

16 MALAWI GYÁRTÁSI ÜZEM A malawi Lilongwéban működő VitaMeal gyártási üzem felépítéséhez a Nu Skin ® biztosította a tőke felét. A tőke másik felét az üzem vezetője, Napoleon Dzombe kölcsönként kapta. A Pharmanex ® tudósai a VitaMeal összetételét a hagyományos malawi étrendhez és a helyben termelhető terményekhez igazították. Az üzem dolgozóit is betanították. Az üzem malawi tulajdonban van, és állandó értéket képvisel a malawi emberek életében. Az üzem 2004-ben nyílt meg.

17 MALAWI PARTNEREK Malawi Project Egy USA-központú jótékonysági szervezet, amely élelmiszersegéllyel látja el a malawi embereket, valamint egészségügyi ellátást, oktatási és mezőgazdasági fejlesztési programokat biztosít. Napoleon Dzombe Malawiban született, majd fiatalemberként mindössze 3 dollárral és egy apjától kapott útravalóval a zsebében, miszerint segítsen a népén, elhagyta otthonát. Sikeres üzletember lett belőle, és otthonából kezdett élelmet osztani a rászorulóknak. Jelenleg a Malawi Projecttel dolgozik, és a VitaMeal üzemet igazgatja, valamint felügyeli a VitaMeal csomagok szétosztását éhező gyermekek ezrei között.

18 HIHETETLEN EREDMÉNYEK A VitaMeal üzem havonta több mint 2 900 000 ételadagot állít elő, így biztosít a malawi árvák számára létszükségletű táplálékot. A helyi gyártás közel 400 személy számára biztosít munkalehetőséget. A helyi gazdálkodók terményeinek pedig így megvan a piaca. Az iskolák VitaMeallel való ellátása az intézményekbe vonzza a gyermekeket, akiknek máskülönben dolgozniuk kellene, hogy családjukat támogassák. A helyi előállítás minimálisra csökkenti a szállítási költségeket, így a segítésre fordítható pénzalap egy része felszabadul.

19 VitaMeal ELOSZTÁS Az ételosztás árvaházakon, gyermekjóléti központokon, kórházakon és iskolákon, stb. keresztül történik. Közvetlen szétosztás a faluban –A legtöbb esetben az árvák családjukkal maradnak a faluban –Havonta egyszer a falu helyi vezetőségének segítségével VitaMeal osztást tartunk –Minden rászoruló gyermek kap egy jegyet, amelyet VitaMealre válthat be, így egy hónapig minden nap meleg ételhez juthat.

20 ÖN IS RÉSZT VEHET! Vásároljon VitaMeal csomagokat: –1 csomag adomány = 30 ételadag –2 csomag adomány = 60 ételadag –5 csomag adomány = 150 ételadag Adományozzon az ADR programon keresztül: –Hosszú távú támogatás – az egyedüli megoldás a gyermekek megsegítésére –Termékpontokhoz juthat – beválthatók ingyenes Nu Skin® termékekre –Kvalifikáljon NTC Nagykövetté

21 A NU SKIN ® KIEGÉSZÍTI AZ ÖN ADOMÁNYAIT Vonatkozó program: –Ha Ön 5 csomagos VitaMeal adományt vásárol, a Nu Skin Enterprises kiegészíti azt egy hatodikkal. –Bárhol a világon vásárolt, minden 8. csomag VitaMeal adomány után a Nu Skin Enterprises további egy csomagot adományoz még egy nélkülöző kisgyermek megmentésére.

22 VÁLTOZTASSA MEG A MALAWI GAZDÁLKODÓK JÖVŐJÉT A Nu Skin Force For Good Foundation ® (Jobbító Erő Alapítvány) számára eljuttatott adományok a Mezőgazdasági Iskola a Családok Függetlenségéért (SAFI) intézményét támogatják –VitaMeal csomagonként 0,25 USD adomány –Mezőgazdasági oktató program –A gazdaságok önellátókká és függetlenekké válnak

23 A NU SKIN ® ÜZLETÉPÍTŐI BIZONYÍTJÁK A KÜLÖNBSÉGET A Nu Skin család tagjai ez idáig több mint 450 millió ételadaggal segítették az alultáplált gyermekeket.

24 AZ EMEA RÉGIÓ BIZONYÍTJA A KÜLÖNBSÉGET Az európai törekvések és források célpontja: Malawi, Afrika. Az EMEA régió üzletépítőinek, vásárlóinak és munkatársainak hála mostanra már 38,5 milliónál is több ételadag adományozása történt meg. 2015-ben az EMEA adományozók 5,8 millió adag meleg ételt adományoztak, naponta több mint 16 000 gyermek táplálásáról gondoskodva ezzel. *EMEA: európai, közel-keleti és afrikai régió

25 A VitaMeal CÉLORSZÁGAI

26 „Jóllehet az NTC csupán 5%-a tevékenységünknek, ám 95%-a annak, akik valójában vagyunk” -- Blake Roney alapító, Nu Skin Enterprises


Letölteni ppt "„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív."

Hasonló előadás


Google Hirdetések