Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Valószínűtlen barátságok állatok közt Az állatok sem rosszabbak, mint az emberek, sőt. Éppen ellenkezőleg, ők képesek érezni a szeretet és együttérzés,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Valószínűtlen barátságok állatok közt Az állatok sem rosszabbak, mint az emberek, sőt. Éppen ellenkezőleg, ők képesek érezni a szeretet és együttérzés,"— Előadás másolata:

1

2 Valószínűtlen barátságok állatok közt Az állatok sem rosszabbak, mint az emberek, sőt. Éppen ellenkezőleg, ők képesek érezni a szeretet és együttérzés, gyakran többet, mint mi ismerünk. Miért állatok képezik valószínűtlen barátságokat? Egyesek közülük, mint az oroszlánok, kutyák és elefántok képesek kovácsolni erős társadalmi kapcsolatokat, sőt a hálózatok támogatására a vadonban. Más, még magányos állatok képezhetnek kapcsolatokat pótanya és fia az állatokkal, akikkel sok időt töltenek együtt, vagy aki segített életben maradni őket, különösen, ha a szülők távol vannak. Bármi is az ok, ezek a szokatlan barátságok azt mutatják, hogy az állatok is érzelmileg bonyolultabbak, mint gondolnánk. Kattintson az egyes diák után.

3 Bubbles az afrikai elefánt és Bella fekete labrador. Annak ellenére, hogy az extrém a méretbeli különbség, Bubbles az elefánt és Bella jó barátok lettek.

4 Bubbles egy afrikai szafari során mentették meg az elefántcsont vadászok elől, és került egy vállalkozó parkjába, ahol történetesen Bella is élt.

5 A két barát együtt szórakoznak, különösen, ha Bella ugródeszkának használja Bubblest.

6 Bea egy zsiráf és Wilma egy strucc. Bea és Wilma jó barátok lettek a Bush Garden parkjában Floridában.

7 Egy hatalmas, 65 hektáros területen élnek.

8 Sok időt töltenek együtt, miért? Mert így szeretik.

9 Tinni, a nyomozó kutya és a vad róka. Tinni és a róka már régóta a legjobb barátok. Az erdőben találkoztak Norvégiában.

10 Torgeir Berge, Tinni tulajdonosa, azt teszi, amit tud, fényképezi őket, miközben játszanak az erdőben.

11 Torque a dog és Shrek a bagoly. Torque hat hónapos korában fogadta el Shreket, amikor annak anyja nem gondozta tovább.

12 A kutya és a bagoly elválaszthatatlan barátok lettek.

13 Fred labrador és Dennis kiskacsa. Siralmas dolgok elé nézett Dennis, mikor anyját egy róka megtámadta. Fred gazdája, Jeremy megtalálta és megmentette. Dennis és Fred azóta már barátok.

14 Frednek nyilvánvalóan nagy szíve van, mert ez nem az első alkalom, hogy segített vigyázni árvára. Ő is elfogadott egy szarvasgidát a múltban.

15 Mabel a csirke és a kölykök. Épp hogy felépült egy lábsérülésből Mable új elfoglaltságot talált. Beköltözött a tulajdonosok kiskutyáinak otthonába.

16 Valamilyen oknál fogva, a csirke egy éve úgy döntött, hogy gubbaszt a kölykök mellett és melegen tartja őket, míg az igazi anyjuk inkább a kertben lelte kedvét.

17 Milo a kutya és Bonedigger az oroszlán. Milo, ahelyett, hogy kolbász lett volna Bonedigerrnek, az oroszlánkölyökként gondozta..

18 A barátság örök és megbonthatatlan..

19 Öt évvel később még mindig a legjobb barátja az 5 kilós Milo a 226kilós oroszlánnak. Bonedigger más kutyák barátságát is elfogadta.

20 A macska és a róka. Ezt az együtt játszó furcsa párt halászok figyelték meg a Van tó partján Törökországban.

21 A macska úgy szórakoztatja a rókát, hogy még a figyelmét is eltereli a madarakról.

22 Keveset tudunk azon kívül, hogy úgy tűnik, közeli barátok.

23 Sir Kán a tigris, Balu a medve és Leo az oroszlán. Mindhármukat egy drogdílertől, aki bántalmazta az állatokat mentették ki.

24 Balu, a medve elszenvedett bántásait műtéttel kellett korigálni.

25 A bántalmazások okozta szenvedés összekovácsolta őket, a három jó barát már elválaszthatatlan Most a Noé Állatotthon védelme alatt élnek Sanctuaryban az Egyesült Államokban.

26 Manni a vaddisznó és Candy a kutya. Manni vaddisznó kölyök Németország délnyugati kies részén éhezett. A Dahlhaus család megmentette.

27 Amikor hazavitték Candy azonnal barátságába fogadta.

28 És azóta is együtt játszanak.

29 Kasi a gepárd és Mtani a labrador. Kasi és Mtani barátsága is a Bush Gardenben jött létre.

30 A szokatlan barátság örömöt csalt a látogatók hangulatába.

31 Mivel a gepárd felnőtt elszakadt Mtanitól. Egyre jobban vonzotta a nőstény a faj. Kasi ugyanezt tette. De még mindig jó barátok és gyakran láthatók együtt a parkban.

32 Szarvas és nyúl. A fotós Tanja Askani találta ezt a szarvast és a nyulat.

33 Bensőséges kapcsolat.

34 Disney „Bambi” filmjébe illő jelenet.

35 Suryia az orángután és Roscoe kutya. Suryia és Roscoe élnek egy a veszélyeztetett fajok számára kialakított vadasparkban. A fehér orangutánok veszélyeztetettek, de nem a kutyák. Azonban Roscoe amióta találkozott Suryiaval követte és él vele együtt.

36 Úgy tűnt, hogy a kutyának nincs hová mennie, így Suryia gondozói hagyták, hogy maradjon

37 És az állatok fő partnerek lettek a kellemes pillanatokban.

38 Pippin a gazella Kate a kutya. A bébi Pippint Kate fogadta be. Jó barátok lettek, de amikor Pippin felnőtt visszaköltözött az erdőbe, hogy családot alapitson.

39 Pippin még meglátogatja Katet, így fotózhatja Isobel, Kate gazdája.

40 Anjana a csimpánz és a tigris kölykök. Ez a két fehér tigris kölyök elvesztette anyjukat egy hurrikánban.

41 Az árva kölyköket egy csimpánz fogadta el egy amerikai állatkertben, China York.

42 Anjana segít, vigyáz a sok árva állatra, így a tigriskölykök is jó kezekben vannak.

43 Medve és a farkas. A természetfotós Lassi Rautiainen örökítette meg egy grizzly medve és egy fiatal szürke farkas barátságát Észak-Finnországban.

44 Leülnek együtt esznek, élvezik egymás társaságát akár két órán keresztül minden este.

45 Senki sem tudja pontosan, miért vagy hogyan lettek barátok, de az állatok minden nap, valószínűleg azért, mert biztonságban érzik magukat együtt.

46 Tigrisek és a sertés Thaiföldön, ahol több mint 400 bengáli tigris él megszokott, hogy ezek az állatok "boldog családot" alkotnak a sertésekkel és más fajokkal. Van, hogy fiatal kocák táplálják gazellákat és Tigriseket.

47 Még érett Tigris is odabújik a nagy sertés mellé. Mások általában felfalják a sertést lelkifurdalás nélkül.

48 "Eljön a nap, amikor az emberek megismerik az állatok titkát, attól a naptól kezdve, minden állat elleni bűnözés az emberiség elleni bűncselekménynek minősül." (Leonardo Da Vinci). Zenei háttér: Close To You, Carpeters. Készítette: Leila Hofstätter. Fordította: Dr. Gruber Nándor


Letölteni ppt "Valószínűtlen barátságok állatok közt Az állatok sem rosszabbak, mint az emberek, sőt. Éppen ellenkezőleg, ők képesek érezni a szeretet és együttérzés,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések