Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai."— Előadás másolata:

1 PUREX Phase-3 Program

2 PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai mondás)

3 PUREX Phase-1: „Tisztítsd ki magad!” (A bélcsatorna és a vér kitisztítása) PUREX Phase-2: „Hozd formába magad!” (A Purex Phase-1 kúrát követően a szervezet vitamin és ásványi-anyag raktárainak feltöltése, a bélflóra regenerálása) PUREX Phase-3: „Tisztítsd ki ereidet és hozd formába a szíved!”

4 Táplálkozásunk során sok olyan anyagot is bejuttatunk szervezetünkbe (telített állati zsírok, transz-zsírok, koleszterin, stb.), melyek a vérünkben feldúsulva, majd az erek falára lerakódva gátolják a vér szabad áramlását. Sok betegség okai lehetnek: érelmeszesedés, érszűkület, magas vérnyomás, trombózis, infarktus, agyvérzés, stb. A világon a legtöbb halálozási ok szív- és érrendszeri eredetű!

5 Szívünk saját energiatermelő rendszerének hatékonysága korunk előrehaladtával csökken. MI A TEENDŐ? HOGYAN ŐRIZHETJÜK MEG EGÉSZSÉGÜNKET? HOGYAN ÉLHETÜNK TOVÁBB BETEGSÉGEK NÉLKÜL?

6 Erre kínál megoldást a PUREX Phase-3 Program! A PUREX Phase-3 program 4 termékből áll: CORDIA Q-10 kapszula Lecitin-Kombi lágyzselatin kapszula O-Mega-3 lágyzselatin kapszula Flownorm kapszulaFlownorm kapszula

7 CORDIA Q-10 kapszula: A szív „erősítésére”! A Coenzim-Q-10 fontos szerepet játszik a szív saját energiaellátásában. Korunk előrehaladtával csökken szervezetünk Coenzim-Q-10 szintje. Megfelelő pótlása szükséges az egészséges szívműködés érdekében.

8 CORDIA Q-10 kapszula: Egyéb hatóanyagok: E-vitamin, Béta- karotin, Szelén, C-vitamin. Erőteljes „antioxidáns koktél” a szabad- gyökök kártételének kivédésére.

9 CORDIA Q-10 kapszula: Növeli a szív teljesítményét. Kivédi egyes szívgyógyszerek, illetve a béta-blokkoló vérnyomáscsökkentő készítmények káros mellékhatásait. Megőrzi a koszorúerek rugalmasságát. Javítja a szív saját energiaellátását. Megvédi szívünket a „szabad-gyökök” kártételétől.

10 Lecitin-Kombi lágyzselatin kapszula: „A szíverősítő, agyélesítő koleszteringyilkos!” 3 fő hatóanyag: Szójalecitin (350 mg/kapszula) Coenzim-Q-10 (15 mg/kapszula) Búzacsíraolaj (115 mg/kapszula)

11 Mi a hatásuk a szervezetben? Szójalecitin: Meggátolja a „rossz” koleszterin (LDL) lerakódását az érfalakra, illetve feloldja a már lerakódottakat. Növeli a „jó” koleszterin (HDL) szintet. Javítja az agyi keringést, a memóriát, a gondolkodást,az ideg-ingerület átvitelt (kolin). Könnyen felszívódó, folyékony forma.

12 Coenzim-Q-10: Védi és erősíti a szívet. Javítja az érfalak rugalmasságát. Hatékony antioxidáns. Lassítja az öregedést!

13 Búzacsíra olaj: Magas esszenciális telítetlen zsírsav tartalom. Erek rugalmasságának megőrzése. A szójalecitin hatásának erősítése a rossz koleszterinszint csökkentésében.

14 O-Mega-3 lágyzselatin kapszula „Ajándék a tengerekből!” A szív- és érrendszeri betegségek jelentős rizikófaktora a magas összvérzsír szint ( össztriglicerid szint), melyet a normális (150 mg/l) szintre kell beállítani. A magas triglicerid szint és a szívinfarktus előfordulása egyenes arányosságot mutat.

15 A trigliceridek a szervezetben a táplálkozással bevitt zsírokból és szénhidrátokból képződnek. „Eszkimó paradoxon”: Sok zsír a táplálkozásban, mégis normális triglicerid szint. Sok halzsír fogyasztása (sok EPA és DHA) EPA: Eicosa-Pentaenoic-Acid DHA: Docosa-Hexaenoic-Acid Ezek a „jó zsírok” = Omega-3 zsírsavak

16 Számos klinikai vizsgálat: „A megfelelő EPA/DHA fogyasztás elősegíti a normál triglicerid szint beállítását, csökkenti a szívinfarktus veszélyét!” O-Mega-3 kapszula: A legerősebb készítmény a piacon: EPA/DHA arány= 33:22!

17 A készítmény hatása tovább javítható, ha hetente legalább kétszer fogyasztunk párolt (és nem sült) tengeri halat, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett és rendszeresen sportolunk. „Az étel is lehet gyógyszer!”

18 Flownorm kapszula „Koncentrált növényi erő!” Új, hatékonyabb összetétel, magasabb hatóanyag szint. Hatóanyagok: Szőlőmag-kivonat (95 % polifenol tartalom) Gránátalma (Punica granatum)-kivonat ( 5 % Ellag-sav tartalom) Egyedi, különleges, hatékony kombináció!

19 Erős antioxidáns és trombózis ellenes hatás (resveratrol és ellag-sav). Megnövelt „értisztító” hatás. E-vitamin, C-vitamin: Szinergista hatás a fő hatóanyagokkal.

20 A PUREX Phase-3 Program PUREX PROGRAM a PUREX PROGRAM koronája! „Tisztítsd ki ereidet és hozd formába a szíved!”


Letölteni ppt "PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések