Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Keszeli Zita 5/A. Hogyan pazarolunk annyi vizet otthonunkban? Nem zárjuk el a csapot Fogmosáskor folyik a víz Nem javítjuk meg a csapot, amikor csöpög.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Keszeli Zita 5/A. Hogyan pazarolunk annyi vizet otthonunkban? Nem zárjuk el a csapot Fogmosáskor folyik a víz Nem javítjuk meg a csapot, amikor csöpög."— Előadás másolata:

1 Keszeli Zita 5/A

2 Hogyan pazarolunk annyi vizet otthonunkban? Nem zárjuk el a csapot Fogmosáskor folyik a víz Nem javítjuk meg a csapot, amikor csöpög Zuhanyozás helyett fürdünk Folyó vízben mosogatunk Amikor fürdünk, túl sok vizet engedünk a kádba Túl sokáig zuhanyozunk A mosógépben kevés ruhát mosunk A mosogatógépben kevés edény van

3 Hogyan segíthetünk azon,hogy ne pazaroljunk ennyi vizet otthonunkban? Mindig, amikor elmegyünk/mást csinálunk, megnézzük,hogy el van-e zárva a csap Fogmosás,mosogatás közben elzárjuk a csapot Megjavítjuk a csapot,ha pedig nem értünk a javításához,hívunk egy szerelőt Hetente egyszer fürdünk (nem sok vízben),többi nap zuhanyozunk Nem zuhanyozunk fél órán át,5 perc is elég

4 Használhatunk gépeket is!!!! Energia- és víztakarékos gépek A mosógépben több ruhát mosunk A mosogatógépben több edény van Ha a mosogatógépünkön van takarékos (öko)funkció,használjuk azt!!

5 Próbáljunk meg minél takarékosabbak lenni a vízzel!


Letölteni ppt "Keszeli Zita 5/A. Hogyan pazarolunk annyi vizet otthonunkban? Nem zárjuk el a csapot Fogmosáskor folyik a víz Nem javítjuk meg a csapot, amikor csöpög."

Hasonló előadás


Google Hirdetések