Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kvíz, bor, kávé Agyunk és a nagy hármas. Mit szeret az agyunk? Aludni és melatonint termelni Omega 3-6 zsírsavakat (pl.halolaj, ligetszépe, olíva) Tanulni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kvíz, bor, kávé Agyunk és a nagy hármas. Mit szeret az agyunk? Aludni és melatonint termelni Omega 3-6 zsírsavakat (pl.halolaj, ligetszépe, olíva) Tanulni."— Előadás másolata:

1 Kvíz, bor, kávé Agyunk és a nagy hármas

2 Mit szeret az agyunk? Aludni és melatonint termelni Omega 3-6 zsírsavakat (pl.halolaj, ligetszépe, olíva) Tanulni ( pl.nyelveket), gondolkodni, kombinálni Dió, áfonya Víz!!!

3 A kávé (koffein) hatása A legfontosabb a mértékletesség! Természetes agyserkentő A csersav stimulálja az ereket Csökkenti az Alzheimer –kór, a Parkinson kór a 2-es diabetes, a májgyulladás kialakulását.

4 A polifenol Gyulladásgátló Segít a figyelem fenntartásában Fertőzéscsökkentő

5 A bor A polifenol ismét ( kifejezetten a minőségi, száraz vörös) Antioxidáns 2-3 dl férfiak és 1-2 dl nőknek A mediterrán diéta fontos része

6 A kvíz A neuronok kisülnek, élénkek lesznek Nő a térfogat és új utak képződnek Örömet okoz

7 Játsszunk!! Hívjuk Vágó Istvánt

8 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET


Letölteni ppt "Kvíz, bor, kávé Agyunk és a nagy hármas. Mit szeret az agyunk? Aludni és melatonint termelni Omega 3-6 zsírsavakat (pl.halolaj, ligetszépe, olíva) Tanulni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések