Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan."— Előadás másolata:

1 Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan gondolkodók vannak. Ezért a mi meggyőződésünk, hogy közösen el tudjuk érni a kitűzött céljainkat, így egyként, egymásért és egymással közösen összefogva, segítve érjük el a kimagasló eredményeket, ez által erősítve a Biyovis család tudatos küldetését.

2 Mely kérdésekre keressük a válaszokat Számomra miért is fontos, hogy ismerjem a Biyovis Egészségkoncepcióját, mint felhasználó, és mint ajánló? Mit is jelent az Önregeneráció elindítása? Hogyan lehet logikusan bemutatni, hogy bárki megérthesse? Milyen eszközeim vannak, amit használhatok? Milyen lehetőségek nyílnak meg az egészségkoncepció használatával?

3 Az egészség Mindenki számára a család egészsége a legfontosabb. Legjobb befektetetés a saját és családunk egészsége!

4 Miért fontos foglakozni az egészéggel? A mai kor emberének életéhez és érvényesüléséhez, az egészség és a pénz két elválaszthatatlan elem. Az évek előrehaladtával az ember számára ezek a legfontosabb elemekké válnak a fennmaradáshoz és a jobb élet megteremtéséhez. A túlélés alapja egyben a boldogság alapja is.

5 Találkozhatunk olyan emberekkel, akik elhanyagolják testüket és egészségüket. Jellemző rájuk a céltalanság, az alacsony szintű képesség a céljaik elérésében, alacsony életkedv, panaszáradat és nagyfokú negativitás… Bizonyított, hogy a céltalanság, elhanyagolt test, egészségügyi állapot akadályaként van jelen a boldog és sikeres élet elérésében. A testünk állapota, karbantartása határozza meg, hogy milyen egészségi állapotban fogjuk leélni életünket. Miért fontos foglakozni az egészéggel?

6 Testünk rendelkezik önregeneráló képességgel, mely tudatossággal és kis segítséggel, vissza állítható és fenntartható. Az elsődleges cél a saját tested karban tartása, hisz ez csak a Te felelősséged! A Te életed és a Te boldogságod a tét! - Tűzz ki célokat az egészséges test és lélek elérése érdekében. - Kezdj el befogadni és váljon szokásoddá a Biyovis „ Egészségügyi koncepció” elemeinek alkalmazása. Az egészségügyi változásaiddal nem csak saját életed minőségén javíthatsz, hanem példaképpé válsz a környezetedben, ennek hatására könnyedén építheted a Biyovis üzletedet. „Egészséges ember minden akadályt könnyen ledönt”

7 Miért fontos másod szempont hogy ismerd a Biyovis egészség koncepciót? Üzleti érdeked, hogy alkalmazd és ismerd a Biyovis egészség koncepcióját. Egészséggel és küllemmel elvárt változások rajtad meggyőzik a környezetedet- mutasd be és beszélj az elért eredményeidről. Ha ismered a Biyovis egészég koncepcióját és ezzel kapcsolatos küldetését akkor magad is biztosan tudsz róla beszélni a környezetednek és Te is tudod tudatosan alkalmazni. Ha ismered a Biyovis koncepcióját és beszélsz róla, másokat is meg tudsz győzni arról hogy alkalmazzák azt és hogy a Biyovishez csatlakozzanak, használják a termékeket és üzletileg is foglalkozzanak azzal.

8 Milyen elemei vannak az egészség koncepciónak? Szervezet sejt szintű meg közelítése Gondolkodás Tisztítás – tudat és szervezet Megfelelő táplálkozás Víz fontossága Levegő fontossága Napi mozgás

9

10 Változtatási terv Napi tevékenység TUDATOSSÁG = Probléma felismerése

11 Eszközök, melyekkel könnyen be tudod mutatni a koncepciót. Eubiotika Biyovis Egészség Koncepció ábrája Katalógus B.I.P. szórólap

12 Biyovis Katalógus

13

14 Mit kel tudnod és mondanod a B.I.P.-ről? 20 év tapasztalat eredménye Tudományos alapokra fektetet technológia Szabadalmaztatott technológia Igazolható eredmények- magas pontosságú arányokkal működő technológia. Egyszerű, gyors, hatékony, eredményes, fájdalom mentes, gazdaságos technológia.

15 BIP Az egész koncepció támogatása céljából, fejlesztő csoportok létrehoztak egy olyan szabadalmaztatott diagnosztikai eszközt mely 5 perc leforgása alatt jelzi az egészség rizikófaktorát az adott személynél. Ezzel személyre szabottá téve a termékek kiválasztását és a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb eredményességet a termékeink használata során.

16 B.I.P. Szóró lap

17

18 Biyovis Egészség koncepció: Az emberi szervezetet sejtek építik fel, amelyek szöveteket alkotnak, szövetek szerveket és a szervek az emberi testet. Mi érdekli a sejtet? 28 aminosav 70 organikus, szerves kötésű ásványi anyag Élő vitaminos 12 típusa 3 telítetlen zsírsav 7 enzim Ezen felül mozgás, negatív ionnal dúsított levegő és megfelelő víz. Eubiotika magazin 14. oldal

19 A Biyovis termékek: Biyovis olyan termékeket fejleszt és állít elő valamint állít forgalomba amelyek támogatják a sejtek egészséges működését. Pótolja a hiányzó elemeket a szervezetben Tehermentesíti a szervezetet a környezeti ártalmaktól. Magas ellenőrzési folyamatokkal készülnek a termékek, nemzetközi hírű szakértők felügyelete mellett Szigorú nemzetközi elvárásoknak is megfelelő alapanyagok kerülnek a termékekbe, amelyek klinikai tesztelésen esnek át Kizárólag standardizált hatóanyagokat alkalmaz Minden termék maximalizált hatóanyag tartalommal rendelkezik Minden Biyovis termék szinergén hatással rendelkezik, azaz a hatóanyagok egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat Katalógus – termék táblázat

20 Egészség és siker minden családban Kiváló minőségű termékeinkkel és üzleti modellünkkel megteremtjük minden család részére, azon lehetőséget, hogy anyagi szabadságban és egészségben éljék az életüket.

21 Tudatos gondolkodás Élő, tiszta levegő és víz Szervezet tisztítása Hatóanyag bevitel és megfelelő táplálkozás Rendszeres napi mozgás Eredmények ezrei igazolják vissza a Biyovis Egészség Koncepciójának sikerességét!

22 Amennyiben keres megoldást egészségügyi céljaihoz, a Biyovis termékei közül megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Keressünk most konkrét megoldást? Eubiotika magazin és Biyovis katalógus

23 Biyovis Írisz Program! Biyovis által szabadalmaztatott technológiával működő Írisz elemző rendszer, pár percen belül megmutatja,hogy szervezetedben esetlegesen milyen rizikófaktorok vannak, valamint testre szabott ajánlat készül, az egyéni igényekre. Eszköz az egészséggel kapcsolatos célok kitüzésére A B.I.P. ajánlás a legköltséghatékonyabb megoldást adja számodra. B.I.P. szórólap

24 Zárás Rendelés felvétel Időpont egyeztetés- vissza látogatásra BIP – időpont egyeztetés a rizikó faktor megállapítására. Ajánlat kérés

25 Mit ad a Biyovis egészség koncepciója? Jobb közérzet Hatékonyság az élet minden területén Gyógyszer mentesség Egészség Pénzkereseti lehetőség Lehetőség

26 Biyovis küldetése Egy tudatos magyar társadalom kiépítésének elősegítése, mely magszabadul a pénzügyi adósságaitól és egy jobb életminőséget teremt magának, mint az egészsége és mint az életének pénzügyi területén. Mindehhez, a Biyovis tudást, eszközt, termékeket biztosítva és megfelelő tudatossággal támogatva ezen küldetést. Mindezt úgy téve, hogy Biyovis tagjainak életminősége ugrásszerűen javuljon.

27 Következő web konferencia: Február 22. 20:00 Előadó: Farkas Erika Téma: Viszlát visszér…..


Letölteni ppt "Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések