Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Detox Patch.  A Detox Patch egy test-tapasz, ami természetes méregtelenítéssel segíti az egészségmegőrzést.  A Detox Patch a nyugati technológiát használva.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Detox Patch.  A Detox Patch egy test-tapasz, ami természetes méregtelenítéssel segíti az egészségmegőrzést.  A Detox Patch a nyugati technológiát használva."— Előadás másolata:

1 Detox Patch

2  A Detox Patch egy test-tapasz, ami természetes méregtelenítéssel segíti az egészségmegőrzést.  A Detox Patch a nyugati technológiát használva juttatja el Önhöz a keleti bölcsességet

3 A toxinok által okozott veszély  A toxinok felhalmozódásához hozzájárul:  Alkohol  Dohány  Élelmiszer adalékok  Gyógyszerek  Étzéstelenítők  Rovarirtó szerek  Nehézfémek  Ipari szennyezőanyagok  Bármilyen „trauma” esetén, amit helytelen diéta, érzelmi stressz, sérülés okoz, valamint ha egészségtelen környezetben dolgozik, él, a szervezet nem működik hatékonyan.

4 A toxinok által okozott veszély  A legnehezebben eltávolítható toxinok azonban éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízből származó arzén, higany, ólom, platina stb.).  A kelátképzés az amalgám fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás szint csökkentésének egyik lehetséges módja. Ám ennél jóval egyszerűbben és hatékonyabban is méregteleníthetjük szervezetünket, méghozzá a talpunkon keresztül.

5 A gyerekek szenvednek a leginkább!  Felismerték, hogy a szennyező anyagok (toxinok) a gyermekek szervezetében jobban felhalmozódhatnak, mint a felnőttekében.  OKA: - másznak a földön - gyorsabban veszik a levegőt - mindent a szájukba vesznek  szervezetük kevésbé képes megküzdeni a szennyező anyagokkal és lebontani azokat.  Az anyaméhben és az első két évben a gyerekek gyorsan fejlődnek (az agysejtektől az immunsejtekig), ami több lehetőséget ad a toxinoknak a sejtek károsítására..  Az állatkísérletek azt mutatják, hogy a magzatok és az újszülöttek a legérzékenyebbek a nem kívánt kemikáliákra.

6 A krónikus higanymérgezés tipikus tünetei PszichológiaiFizikaiKözponti idegrendszerViselkedési problémák Depresszió Depresszió Krónikus fáradtság szindróma Szédülés Öngyilkossági hajlam Memória kiesés Aluszékonyság Izmok kontrolálásának, koordinálásának elvesztése Döntésképtelenség AlvászavarokIzomgyengeségParalízis Túl korai ébredés Csökkent vagy elveszített látás Rémálmok Fülzúgás Kézfej és lábfej rázása Hallás csökkenés Izomgörcsök

7 Keleti bölcsesség  A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik” őket, például a lábfejünkbe.

8 Keleti bölcsesség  A keleti gyógyítók azt is pontosan tudják, hogy a mérgek felhalmozódása számos degeneratív betegség kialakulását idézi elő. Például a fájdalmas reuma és arthritis kiváltó oka nem más, mint az ízületekben felgyülemlő savas folyadék.

9 Keleti bölcsesség  Úgy tartja egy ázsiai mondás, hogy az öregedés a lábfejünkből indul ki. A keleti reflexológiában lábfejünkön (melyet „második szív”-ként is emlegetnek), minden főbb szervünk leképeződése megtalálható a talpunkon elhelyezkedő több mint 60 akupunktúrás pont formájában.

10 A termék előnyei  A Detox Patch támogatja egészségét a toxinok eltávolításával míg Ön alszik.  A Detox Patch könnyű, egyszerűen használható, non- invasive, természetes tisztító.  A Detox Patch enyhítheti a fájdalmakat:  Izületi gyulladás  Izomfájdalom  Derékfájdalom  Fej- és fogfájás esetén  Csökkenti a következőkből adódó rossz közérzetet:  Stressz  Érzelmi megterhelés  Aggódás  Alvászavar

11 Hogy működik? A Detox Patch hatékonysága és sikere a következőkön alapul: 1.Gondosan válogatott, legmagasabb minőségű természetes összetevők 2.A Far infraRed (FIR) technológia 3.Reflexológia

12 Magas minőségű, válogatott, természetes összetevők  AGARICUS BLAZEI GOMBA Hatóanyagai: -stimulálják a szervezet immunrendszerét -gátolják a daganatok keletkezését, növekedését, szóródását -csökkentik a cizosztatikus és a sugárterápia mellékhatásait (Prof. Dr. Fachet József rákkutató, immunológus)

13 Magas minőségű, válogatott, természetes összetevők  TURMALIN - féldrágakő -negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz -segíti a keringést -csökkenti a stresszt -javítja az immunrendszert -segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait -serkenti a talp reflexpontjait

14 Magas minőségű, válogatott, természetes összetevők  SZIBÉRIAI GINSZENG - elősegíti az egészséges anyagcsere- működést.  ACHYRANTIS GYÖKÉR - javítja a vérkeringést  PLATICODON GRANDIFLOUM  - védi a tüdőt és a torkot

15 Természetes összetevők  FAECET BAMBUSZNEDVEUKALIPTUSZNEDV E három finomított fából származó összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amely sterilizáló hatást is nyújt.  A faecetet és a bambusznedvet ötször sűrítik össze, amíg porrá nem alakul. A szárító fázis több mint 8 hónapig tart és különleges tisztaságot biztosít.

16 A Far infraRed (FIR) technológia Far Infrared energy (FIR) stimulálja a keringést, melegít és eltávolítja a szervezet különböző részeiből a toxinokat. Arra ösztönzi a kiválasztó szerveket (bőr, tüdő, vese, máj) hogy fokozzák működésüket. Szöveteink normális esetben infravörös energiát termelnek a melegítéshez. Ahogy a tapaszok felmelegednek, a bőrünkön levő pórusok kinyílnak, hogy a felhalmozódott méreganyagok távozzanak a bőrön keresztül a vérből és nyirokrendszerből. Az infravörös fény melegítő tulajdonsága megnöveli a fehérvérsejtek számát. A több fehérvérsejt jobb immunrendszert jelent.

17 A Far infraRed (FIR) technológia A Detox Patch kihasználja a Far infraRed (FIR) előnyeit a Turmalin hatásán keresztül. A FIR a sugárzó energia egyik biztonságos formája, ami áthatol, melegíti és növeli a véráramlást a kontaktponton. A FIR elősegíti a toxinoknak a Patch-ba való beáramlását.  A FIR-t elsősorban az alábbi esetekben használják:  Izomrándulás  Perifériás keringési problémák  Köszvény  Váll merevség  Menstruációs fájdalmak

18 A Far infraRed (FIR) technológia  Néhány kutatás szerint a FIR segítheti a kardiovaszkuláris kondíciók szinten tartását.  Napjainkban új far-infrared energiát alkalmazó technológiákat láthatunk az egészségügyben és a klinikai protokollban, mint a méregtelenítés hypertermikus terápiája és a rák kezelése.

19 Reflexology  A lábakon lévő zónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei.  Detox Patch hatóanyagai jótékonyan hatnak ezekre a pontokra és intenzív méregtelenítéssel segítik a szervezet egyensúlyát. Létjogosultságát Froneberg német ideggyógyász bizonyította. Elmélete szerint testünk bizonyos területein-, mint például a talp, illetve a tenyér-tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Milyenségükből következtetni lehet belső szerveink állapotára, illetve ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk.

20 Detox Patch teszt eredmények - mitől kiemelkedő?  A teszteredmények megerősítik, hogy a Detox Patch magas minőségű, természetes gyógynövényekből áll.  A következő teszt szerint a Detox Patch magas teljesítményt és hatékonyságot ér el:  Ha jód tinktúrát öntünk a tapaszra (hogy a termék hatékonyságát teszteljük), az A és a B cég termékének megváltozik a színe, de a Detox Patch-é nem.

21 Kinek ajánljuk Detox Patch-et?  Egészségeseknek, megelőzésre  Legyengült immun rendszer  Legyengült keringési rendszer  Hátfájás és derékfájás  Fejfájás  Máj- és vese működési zavarok  Izom és ízületi problémák  Alvászavarok  Daganat megelőzés  Daganat terápia kiegészítése

22 Termék összehasonlítás Termék Pure Yucca NopalinParaprotex Liquid Chlorophyll Green Care Hatás Segít a toxinok elszállításá- ban, az anyagcsere fokozásával A Nopalin rosttartalma segíti a toxikus anyagok felszívódását és kiűrítését a szervezetből Segíti a szervezetet abban, hogy megszabadul - jon a parazitáktól és növeli az ellenállóképe sséget a betegségek és fertőzések okozta mikróbák ellen. Lúgosítja az elsavasodott szervezetet, megszünteti a kellemetlen testszagokat és a szájszagot, gyógyítja a torokgyulladást Javítja az emésztést. Csökkenti a fáradékonyság ot. Segíti az emésztést. Csökkenti a koleszterin felszívódását.S egíti a véralvadást és az antioxidáns tevékenységet. Új termék Detox Patch – Bármelyik termékhez használható kiegészítő termékként a legjobb eredmény eléréséhez. Detox Patch kihajtja a toxinokat a testből alvás közben. Ezek a toxinok a dohány, az alkohol, az étel adalékanyagok, a rovarirtó szerek, a nehézfémek és az ipari szennyezőanyagok.

23 Használat  Minden egyes Detox Patch könnyen eltávolítható fóliával van ellátva, hogy közvetlenül a bőrre rögzíthessük.  A Detox Patch alkalmazható egyéb fájdalmas, testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket arról a területről.  Egyidejűleg azonban a talpon is alkalmazni kell, hogy a maximális tisztító hatást elérjük.

24 Használat Mennyi ideig használhatom a Detox Patch-et?  Egyéntől függően ez az időszak két-három naptól két- három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább. Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat.  Egyéntől függően ez az időszak két-három naptól két- három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább. Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat. A hatások már néhány napon belül érezhetők lesznek. Használja addig, amíg szükségesnek tűnik és tapasztal eredményt. Amikor a toxinok eltávoztak a szervezetből, valószínűleg már nem lesz elváltozás a tapaszon.

25 Használat Mikor érdemes használni?  A talppárnácskákat bármikor viselhetjük, de a legmegfelelőbb időszak rá az éjszaka.  Szemproblémák esetén helyezzük a fülünk mögé, illetve a halántékra, de közvetlenül a szemünkre soha.  Sebekre és horzsolásokra helyezve (kivéve a vágott sebeket és a szemsérüléseket) a párnák csökkentik a gyulladást a duzzanatot és a fájdalmat.

26 Csomagolás   Minden CALIVITA  termék a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül. A gyártás a legszigorúbb Good Manufacturing Practices-nek megfelelő körülmények között folyik, hogy biztosítsuk: Ön a legmagasabb minőségű terméket vásárolja meg.   Minden doboz 12 tapaszt tartalmaz   Ajánlott tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől, és szélsőségesen meleg vagy hideg hőmérséklettől védve tárolandó. Gyermekektől elzárva tárolandó.   100 %-os megelégedettségi garancia Gyártja: CaliVita  International   Kizárólagos forgalmazó: CaliVita  International www.calivita.com   UPC kód: 6613844849

27 Összefoglalás  Detox Patch 100%-ban természetes méregtelenítés, bizonyítottan hatékony és egyszerű használni  Detox Patch – a keleti bölcsesség és a nyugati technológia találkozása A Detox Patch elérhető a CaliVita International globális hálózatában!


Letölteni ppt "Detox Patch.  A Detox Patch egy test-tapasz, ami természetes méregtelenítéssel segíti az egészségmegőrzést.  A Detox Patch a nyugati technológiát használva."

Hasonló előadás


Google Hirdetések