Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Anthelios XL SPF 50+ napvédő krém 50 ml 4775 Ft helyett 3995 Ft Egységár: 79,9 Ft/ml Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő- tartalommal.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Anthelios XL SPF 50+ napvédő krém 50 ml 4775 Ft helyett 3995 Ft Egységár: 79,9 Ft/ml Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő- tartalommal."— Előadás másolata:

1 Anthelios XL SPF 50+ napvédő krém 50 ml 4775 Ft helyett 3995 Ft Egységár: 79,9 Ft/ml Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő- tartalommal. Nem komedogén. Kivételesen vízálló. Bőrtípus / Probléma Napérzékeny bőrre, napallergiára. Extrém intenzitású napsugárzás esetére. "Terhességi maszk" megelőzésre. Gyógyszerek által kiváltott fényérzékenység esetére. Előnye A bőr védett az UV sugarak által okozott leégéstől, bőr-reakcióktól és a sejtkárosodástól. Használata Napozás előtt 30 perccel vigye fel a készítményt a bőrére. Ismételje meg két óránként és úszás után. Külső használatra.

2 Calcium-Sandoz pezsgőtabletta 20 db 1149 Ft helyett 990 Ft Egységár: 49,5 Ft/db A kalcium nélkülözhetetlen ásványi anyag, melyre szükség van a csontok képződése és egészsége szempontjából. A kalcium bélből szívódik fel, az egész testben eloszlik és fontos szerepet játszik a szervezet működésében; az ideg-, az izom- és a szívműködésben, a véralvadásban, valamint számos hormon hatásának kialakulásában is. Ahhoz, hogy mindez végbemenjen, a szövetekben elegendő mennyiségű kalciumnak kell lennie. A Calcium-Sandoz pezsgőtabletta alkalmazása a következő kórképek kezelésére javasolt: - kalciumhiány megelőzésére és kezelésére, - más gyógyszerekkel együtt a csontritkulás megelőzésére és kezelésére, - D3-vitaminnal együtt gyermek- és felnőttkori csontlágyulás (oszteomalácia) illetve angolkór (rahitisz) kezelésére.

3 Centrum A-tól Z-ig Silver 50+ filmtabletta 30 db 2205 Ft helyett 1910 Ft Egységár: 63,6 Ft/db Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó étrend- kiegészítő készítmény 50 éven felülieknek. Ajánlott fogyasztási mennyiség 50 éven felülieknek: napi 1 filmtabletta. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Terhesség esetén kérjük, szíveskedjen konzultálni kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt elkezdi szedni a Centrumot, mert a készítmény A-vitamint tartalmaz.

4 Contractubex gél 20 g 2099 Ft helyett 1725 Ft Egységár: 86,25 Ft/g A Contractubex* gyulladásgátló hatást fejt ki, fellazítja és elsimítja a burjánzó hegszövetet, amelyek műtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek Továbbá kontraktúrák, például Dupuytren- kontraktúra és traumás ínkontraktúrák; zsugorodott hegek (hegkontraktúrák| kezelésére szolgáló készítmény.

5 CORSODYL szájöblögető oldat 300 ml 1445 Ft helyett 1255 Ft Egységár: 4,18 Ft/ml A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat antibakteriális hatása révén több órán keresztül védi a fogakat és a fogínyt azon káros baktériumoktól és kórokozóktól, amelyek a fogkőképződés,a fogíny-, fogágy-, és a fogkőgyökér gyulladás gyakori kiváltói. Javasolt alkalmazása: 30 napon keresztül öblögetni a termékkel.

6 689 Ft helyett 595 Ft Egységár: 59,5 Ft/db

7 LOMEXIN 2% krém 30 g 1662 Ft helyett 1425 Ft Egységár: 47,5 Ft/g

8 Lopedium 2 mg kemény kapszula 20 db 20 1325 Ft helyett 1135 Ft Egységár: 56,75 Ft/db A Lopedium 2 mg kemény kapszula a hasmenés tüneti kezelésére alkalmazható, ha más oki kezelés nem áll rendelkezésre. 2 napnál tovább csak orvosi utasításra szedhető. Ne szedje a Lopedium 2 mg kemény kapszulát - ha allergiás (túlérzékeny) a loperamidra vagy a Loperamid 2 mg kapszula egyéb összetevőjére, - ha előrehaladott májbetegségben szenved, - 8 éves, vagy ennél fiatalabb gyermekeknek, - olyan állapotokban, amikor a bélműködés lassítását kerülni kell, pl. has puffadás, székrekedés és bélelzáródás, - antibiotikum bevétele alatt vagy azt követően jelentkező hasmenés esetén (ún. pszeudomembranózus (antibiotikum által okozott) kolitisz), - lázzal és véres széklettel járó hasmenés esetén, - gyulladással járó bélbetegségek pl. kolitisz ulceróza (fekélyes vastagbél gyulladás) vagy Chron-betegség fellángolása (akut fázisa) esetén, - a belek krónikus gyulladásos bélbetegség komplikációjaként fellépő kitágulása (ún. toxikus megakolon) esetén,

9 Mezym forte 10 000 egység filmtabletta 10 db 712 Ft helyett 625 Ft Egységár: 62,5 Ft/db A Mezym forte 10 000 a szervezet emésztési és tápanyagfelszívódási folyamatainak támogatására szolgál hasnyálmiriggyel kapcsolatos probléma esetén. A hasnyálmirigy normál körülmények között enzimeket termel, amelyek a zsír, a cukor és a fehérjék lebontásában fontosak. Amennyiben hasnyálmirigye nem termel elegendő emésztő enzimet, akkor emésztési zavar jelentkezhet (ezt az állapotot "exokrin hasnyálmirigy elégtelenség"-nek hívják). A Mezym forte 10 000 a hiányzó enzimek pótlására és az emésztés helyreállítására szolgál. Milyen betegségek esetén alkalmazható a Mezym forte 10 000 A Mezym forte 10 000 az emésztő enzimek pótlására használható emésztési zavar esetén (maldigestio), amikor a hasnyálmirigy nem működik megfelelően, vagy egyáltalán nem működik (exokrin hasnyálmirigy elégtelenség).

10 909 Ft helyett 765 Ft Egységár: 30,6 Ft/g

11 1615 Ft helyett 1130 Ft Egységár: 75,33 Ft/ml

12 Proenzi3 ExPur filmtabletta 180 db 9729 Ft helyett 8290 Ft Egységár: 46,05 Ft/db Az új, továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a korábbi 3-as összetétele (glukózamin, kondroitin, MSM) mellett most újdonságként ExPur komplexet is tartalmaz. Az ExPur komplex kollagén és C-vitamin kombinációja. A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. Az új Proenzi3 ExPur megújult összetétele révén még átfogóbban gondoskodik az ízületek mozgathatóságáról és a porcképződésről.

13 Revalid kapszula 30 db 2479 Ft helyett 2185 Ft Egységár: 82,63 Ft/ml A Revalid kapszula, haj- és körömregeneráló hatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok bizonyították. Hatása: Megállítja a hajhullást, serkenti a hajnövekedést. Kedvezően befolyásolja a korpásodást, a viszketést, a seborrhoeát. Erősítheti a körmöket. A Revalid kiegészíti a napi táplálékot, tartalmazza a hiányzó építő és regulator anyagokat a haj, illetve a köröm optimális növekedése, fejlődése és megújulása szempontjából a Revalid ellátja a hajat és a körmöket a szükséges anyagokkal: · a hajhagymák felépítéséhez, · az alsó bőrrétegek erősítéséhez, · a hajfelszín jó küllemének fenntartásához. Javasolt: · Különböző eredetű hajhullás, kopaszodás megállítására, ütemének lassítására: · valamely betegség vagy gyógyszeres kezelés következményeként vagy terhesség;alatt bekövetkező hajhullás, · kimerültség, rossz általános állapot által kiváltott hajhullás, · hajnövekedési zavarok, · a hajszerkezet javítása törékeny, fénytelen haj esetén alkalmazható. · A köröm növekedésének és küllemének nem fertőzéses eredetű rendellenességei kezelésére használható

14 Visine Classic szemcsepp 15 ml 1719 Ft helyett 1465 Ft Egységár: 97,66 Ft/ml A tetrizolin a helyi vizenyő (ödéma) csökkentők és allergia-ellenes szerek csoportjába tartozó imidazol származék. Füst, por, szél, klóros víz, fény, kozmetikumok, kontaktlencse által kiváltott, vagy allergiás gyulladás (pl. szénanátha), pollen túlérzékenység tüneteként jelentkező kötőhártya-vizenyő (ödéma) és nyálkahártya vérbőség kezelésére javallt. Csökkenti a szem égető érzését, enyhe gyulladását (irritációját), a viszketést, fájdalmat és a nagyfokú könnyezést. Érösszehúzó és pangáscsökkentő hatása a becseppentést követő néhány percen belül kialakul és 4-8 órán át tart.

15 Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta 20 db 1439 Ft helyett 1310 Ft Egységár: 65,5 Ft/ml A Voltaren Dolo 25mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Voltaren Dolo 25mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is. A Voltaren Dolo 25mg bevont tabletta enyhíti az izom és ízületi fájdalmakat, a hátfájást, fejfájást, fogfájást és a menstruáció következtében fellépő fájdalmakat. Emellett mérsékli a megfázás,, illetve influenza tüneteit (beleértve az izomfájdalmakat és a torokfájást), valamint csökkenti a lázat.


Letölteni ppt "Anthelios XL SPF 50+ napvédő krém 50 ml 4775 Ft helyett 3995 Ft Egységár: 79,9 Ft/ml Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő- tartalommal."

Hasonló előadás


Google Hirdetések