Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Újév 2016. Nyitva tartás New York Café: 2016. Január 1. 09.00-24.00: újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Újév 2016. Nyitva tartás New York Café: 2016. Január 1. 09.00-24.00: újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap,"— Előadás másolata:

1 Újév 2016

2 Nyitva tartás New York Café: 2016. Január 1. 09.00-24.00: újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap, normál nyitva tartás Csoportok: December 24. és január 4. között nem fogadunk kávé-süti csoportokat. Január 5-től menüs csoportok helyszíne: Fehér és Vörös Salon. Maximum 2 óránként, maximum 50 fő, előzetes foglalás szerint Balázs Éva Junior Event Manager Phone: +36 1 8866 134 Mobile: +36 30 436 1360 sales14@budapest.boscolo.com

3 Újév 2016 New York Café Kezdő fogások: Malacpástétom savanyított hagymával és lencsével 3800 FT Hideg libamáj körtés ánizsos baracklekvárral4700 FT Mustáros házinyúlpástétom kapris burgonya vinegrettevel4200 FT Paraj brullée félig főtt tojással és juhtúróval3400 FT Leves: Korhelyleves friss tejfellel 2150 FT Főfogások: Ropogós malaccsászár hagymás burgonyasalátával5800 FT Rozmaringos báránysült lencselettel5200 FT Lencsefőzelék főtt-füstölt mangalica tarjával4900 FT Grillezett pisztráng filé zöldbab rizottóval 5800 FT Desszertek: New York Café süteményválaszték A la carte Borok:A la carte Áraink a 27% forgalmi adót tartalmazzák, és a végösszeghez 15% szervízdíjat számítunk fel.

4 New York Café A Világ Legszebb Kávéháza. A New York Café 2012-ben nyerte ezt a megtisztelő címet egy nemzetközi szavazáson és azóta is büszkén viseli, hiszen Kávéházunknál szebbet senki sem talál, bármerre is járjon a világban. Nem csak szép és elegáns, hangulatában is felülmúlhatatlan. A kikapcsolódás élvezetét élő zongoraszó teszi élvezetesebbé. Ennek köszönhetően elmerülhetünk a múltban, miközben önfeledten élvezhetjük a jelen ízeit, legyen szó egy finom kávéról, teáról forró csokoládéról… vagy akár egy kiadós ebédről. A New York Palota a Nagykörút egyik legjellegzetesebb, legimpozánsabb épülete. Leghangsúlyosabb része a földszinti kávéház, amelynek ablakai mellett stílusosan 16 bronzból készült ördögi faun - "El Asmodáj”, a kávé és gondolkodás ősi alakja - tartja a lámpást, ezzel is hirdetve a New York Kávéház szellemiségét. A belső tereket bronzszobrok, a mennyezetet csodálatos eredeti pannók díszítik, a termekben velencei csillárok, a bejáratnál pedig szökőkút kápráztatja el a látogatókat.

5 Salon Étterem A New York Palota fine dining étterme az a hely, ahol vendégeink megismerhetik a színtiszta magyar ízeket, XXI. századi formában. Elegáns, ám meghitt környezetben mutatjuk be vendégeinknek az esszenciális magyar gasztronómiát, amely nem más, mint hagyományokhoz való ragaszkodás újragondolt formában megálmodva – és tálalva. Fogásaink élvezetét a legkitűnőbb magyar borokkal emeljük. A Salon Étterem nemzetközileg is elismert és megbecsült: idén minden jelentős és mértékadó étteremkalauzban szerepelt azon 10 legfontosabb éttermek között, amelyeket feltétlenül ki kell próbálni. A különböző gasztronómiai sorrendekben pedig töretlenül halad felfelé.

6 Fehér és Vörös Szalon…...ahol ránk talál az inspiráló harmónia. Gyönyörű termeinkben minden adott egy kitűnő rendezvény megtartásához és élvezetéhez. Nem csak elegáns, de meghitt is egyben. A Vörös Szalon kívánságra elkülöníthető a New York Café többi részétől, így garantált a bensőséges hangulat. A Vörös Szalon a – szomszédságéban lévő - Fehér Szalonnal egybenyitva pazar helyszínt nyújt rangos események megrendezéséhez, esküvőkhöz, vagy akár céges rendezvényekhez. Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restauráló mesterek munkájának köszönhetően. A szinteltolással kialakított termei közül a legfelső szinten található a Fehér és Vörös Sza lon.

7 Mélyvíz Étterem, Márvány szalon A kávéház alsó szintjének egyik lenyűgöző terme a Márvány szalon, mely a Mélyvíz étteremből nyílik. Számos történelmi hírességgel, igazi cigánymuzsikával dicsekedhet, azon vendégek törzshelye volt, akik az akkoriban újonnan hódító dzsessz muzsika elől elvonultak. A terem atmoszférája miatt romantikus esküvői szertartásra, nívós üzleti vacsorára, különleges rendezvényekre javasoljuk.

8 Elérhetőség Boscolo Budapest Erzsébet krt. 9-11. 1073 Budapest Hungary Phone: +36 1 8866 134 Fax :+36 1 8866 199 E-mail: sales14@budapest.boscolo.comsales14@budapest.boscolo.com Web: http://boscoloeventpalace.hu/ http://www.newyorkcafe.hu/ http://www.salonrestaurant.hu/ http://budapest.boscolohotels.com/


Letölteni ppt "Újév 2016. Nyitva tartás New York Café: 2016. Január 1. 09.00-24.00: újévi étlap, teljes itallap Salon Étterem: Január 1: zárva Január 2: teljes étlap,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések